Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 22, 2005 10:58 pm

oranzn

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Sr feb 23, 2005 10:35 pm

BlackWind to pa so hudi odbijači!!!
A pa sam 40 000???Uuuuuu to pa je pocen!! :lol: :lol:
Za kolk si jih pa kupu? :P

Lohk povem da so odbijači narejeni zelo kvalitetno in vredni nakupa.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr feb 23, 2005 11:39 pm

Mini Me je napisal/-a:BlackWind to pa so hudi odbijači!!!
A pa sam 40 000???Uuuuuu to pa je pocen!! :lol: :lol:
Za kolk si jih pa kupu? :P

Lohk povem da so odbijači narejeni zelo kvalitetno in vredni nakupa.

m newem
:)
dost dragi so bli mislm da okol 60 :) hehe
dej mini me zakaj pa ne ce lohka
ane

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 24, 2005 7:23 am

Ja bo kr vijolčast pa rumen - vijolčast bo ker sem že tazga zaaral, rumene puzle bodo pa da bl do izraza pride, ker srebrne so že bl tko- bl neopazen bi bil pol - rumena je pa full opazna.

Avto bo stal 290k sit, mam pa že skor vse ostalo doma - barvo(vijolčasto in rumeno), gume, feltne(čakam še zadnje), stranske pragove, water injection, nos(flaša, cevi , ventili in elektroniko), pa supercharger iz nissana 300zx(skupaj s cevmi in elektroniko),..., odbijače pa pridem marca iskat, ko bo plača.
Tko da avtek bo kr hitr poštiman. Za konjenico bomo pa vidl - pomoje da ne bo lih mal - ampak za kak uraden drag bo dost, za neuradne pa najbrž ne.
Old subarus never die, they just get faster!

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Če feb 24, 2005 11:06 am

zdej pa ne vem a se je teb zmešal a se sam norca delaš...vsak k ma star avto ga hoče čim mlajšega nardit...torej če daš najnovejše odbijače pa luči maš zunanjost l. 2005, starejši model twinga že ni več aktualen za stajlat....od 10 postov si same bedarije pisu glede stajlinga, zdej pa še z enimi superchargerji sanaš pa z nosom, a to ti mislš na 1.2 mašino tlačt....sej je sam kompresor večji kt mašina....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če feb 24, 2005 11:31 am

modriDIRKAC je napisal/-a:zdej pa ne vem a se je teb zmešal a se sam norca delaš...vsak k ma star avto ga hoče čim mlajšega nardit...torej če daš najnovejše odbijače pa luči maš zunanjost l. 2005, starejši model twinga že ni več aktualen za stajlat....od 10 postov si same bedarije pisu glede stajlinga, zdej pa še z enimi superchargerji sanaš pa z nosom, a to ti mislš na 1.2 mašino tlačt....sej je sam kompresor večji kt mašina....

o modri dirkac, a si se oglasu.....a ti pa ne pretiravas z 1.7 turbo masino :) pa newem kolk colskimi feltnami :)....k bo su twingac po luftu :) .... no sej to je tvoja stvar.... sam se pa ze nekej gorencev smeje na tvoj racun... sploh glede dnarja vlozenga v ta avto... no sej tvoja stvar...stajling je stajling...tuning pa tuning ane...sigurno pa bo najhitrejsi twingo v sloveniji :) ...pa ne se pol kr tkole na enga pizdit, ker ti nisi kej dost drgac :) pa brez zamere...pac tip se je odlocu ane...tko kot si se ti...no fantje fajn se mejte pa radi se mejte...
Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 24, 2005 11:41 am

modriDIRKAC je napisal/-a:zdej pa ne vem a se je teb zmešal a se sam norca delaš.

Zakaj bi se delal norca - delam si avtoček za drage.

modriDIRKAC je napisal/-a:..vsak k ma star avto ga hoče čim mlajšega nardit...torej če daš najnovejše odbijače pa luči maš zunanjost l. 2005, starejši model twinga že ni več aktualen za stajlat....

zakaj bi hotu pomladit twingota - men nova oblika odbijačev in luči sploh ni všeč(odbijač je grd, ker mi je preveč raven, luči so pa tut čudne.(100 ljudi , 100 čudi) rad bi imel staro obliko, ker mi je všeč, kako se pa teb zdi to, mi je pa neumesno, ker je to moja in ne tvoja želja. Tvoje mišljenje da starejši model twingota ni za stajlat se mi zdi bedarija, ker se vtikuješ v želje drugih.

modriDIRKAC je napisal/-a:od 10 postov si same bedarije pisu glede stajlinga....

Tut če bi bil ti kak guru stajlinga, nimaš men kej očitat kje pa zakaj jst pišem bedarije. Sam ker nisi noben guru stajlinga - imaš odgovor tukajle; LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR!!!

modriDIRKAC je napisal/-a:, zdej pa še z enimi superchargerji sanaš pa z nosom, a to ti mislš na 1.2 mašino tlačt..

Kdo pravi da bom to dal na 1.2 mašino, pa tud če bi dal ni problema. Poleg tega nos lahko namontiraš v vsako mašino, tko da kaj tebe tok moti. Supercharger od nissana 300zx je elektronska turbina.

modriDIRKAC je napisal/-a:..sej je sam kompresor večji kt mašina....

Kakšen kompresor???? Ne vem, kje si ti našel kompresor - pa tut če bi dal kompresor ima twingo na sovozniški strani v havbi še tok prostora, da bi ga tja not za šalo spravu. Sicer pa v nemčiji imajo recimo twingoti večinoma kompresorje - klima, pa majo še vseeno dost placa tut za kej hudga zraven montirat

hondafan
Novinec

Napisal/-a hondafan Če feb 24, 2005 12:00 pm

Elektronska turbina :roll:
lp

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če feb 24, 2005 12:06 pm

Itak se mi zdi, da nebivedu mal preveč hudo reagiraš na vsak post... Če te tok mot, da majo drugi kej za povedat, zakaj si potem odpru temo. Jest ponavad odprem temo, k me zanima kaj kej drugi misljo. :roll:
če bi bil ti kak guru stajlinga...LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR!!!

Glede na njegovga Twingota, bo za tele čevlje modri kr taprav kopitar...

Se pa popolnoma strinjam s tabo, da je
Tvoje mišljenje da starejši model twingota ni za stajlat...bedarija

Pa tud pod tisto mejhno havbo se da še marsikej spravt, kot si povedal. No, upam da bosta oba zrealzirala kej fantastičnega.

Aja, pa en prodaja hudo air-brushano havbo zdele...
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 24, 2005 12:25 pm

Sej sam veš, da če se nekdo nekaj odloči in začne to delat, potem se najde veliko ljudi ki pametuje.
Nimam nič proti kaki pripombi na način "JST BI PA TKOLE NAREDU, AL PA PROBAJ NAREST TKOLE" - take pripombe so celo dobrodošle. Nikakor pa ne toleriram tegale;
vsak k ma star avto ga hoče čim mlajšega nardit...torej če daš najnovejše odbijače pa luči maš zunanjost l. 2005, starejši model twinga že ni več aktualen za stajlat....

Ker se mi zdi da je stajling bl želja posameznika, kot pa nekoga, ki bo enkrat vidu avto, pol pa nikol več. Poleg tega se da tut 50 let stare avte stajlat - ne vem zakaj se pol 10 let starega twingača nebi dal.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 24, 2005 1:08 pm

Modri dirkač - tole je recimo tut huda zadeva
Twingo z 1.8 16V(136KM) mašino. (Clio 16 S 1,8l) z gumami 195/45/15 spredaj in 215/45/15 zadaj
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC Če feb 24, 2005 5:41 pm

ma tale twingič je navadna šara....vse kar je pod 2.0 NA, nima nobenga potenciala prot tistmu kar bo pr men...., 16 col mm zato k so vsi rekl da ne gre...evo jih...torej vse kar se da nekdo že ma...nekateri pa pač nočmo ostat v povprečju...moj namen je naredit najhujšega tvingiča v evropi....kar mi bo z zadnjimi predelavami tudi uspelo....kaj pa načrtujem za prihodnost pa rajš ne govorim k boste bledi....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če feb 24, 2005 5:45 pm

A je unmu rumenmu twingotu mal mašjin prevelik? :lol:

@ Modri ----> vem jst tebe :P :bow :clapclap
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 24, 2005 5:48 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:ma tale twingič je navadna šara....vse kar je pod 2.0 NA, nima nobenga potenciala prot tistmu kar bo pr men...., 16 col mm zato k so vsi rekl da ne gre...evo jih...torej vse kar se da nekdo že ma...nekateri pa pač nočmo ostat v povprečju...moj namen je naredit najhujšega tvingiča v evropi....kar mi bo z zadnjimi predelavami tudi uspelo....kaj pa načrtujem za prihodnost pa rajš ne govorim k boste bledi....

In tako je prav. Pa še član najbol odfukane racing ekipe boš an.. Dons je spet sekal... hudohudohudohudo :shock: :shock: :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 24, 2005 5:53 pm

Aja, še ena zadeva - klele vidm da na tvingiča bašete zadnje gume ful široke neki... 1 beseda an: WTF, če je pa spredn pogon?
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če feb 24, 2005 11:07 pm

Pugi je napisal/-a:Aja, še ena zadeva - klele vidm da na tvingiča bašete zadnje gume ful široke neki... 1 beseda an: WTF, če je pa spredn pogon?

stari vazn je styling :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 25, 2005 9:06 am

Pugi je napisal/-a:Aja, še ena zadeva - klele vidm da na tvingiča bašete zadnje gume ful široke neki... 1 beseda an: WTF, če je pa spredn pogon?

Pugi - kaj pa če pade na tvingota zadaj zadnja prema od subaru justy-ja 4WD???? Pa spredaj mašina od legacy-ja 2.0 turbo z dodatki pa računalnikom od impreze wrc - da bo mel twingo 265KM in 4X4 pogon - a je pol zadaj 225/45/13 preveč?
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Pe feb 25, 2005 9:12 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe feb 25, 2005 9:10 am

nebivedu je napisal/-a:

Pugi - kaj pa če pade na tvingota zadaj zadnja prema od subaru justy-ja 4WD???? Pa spredaj mašina od legacy-ja 2.0 turbo z dodatki pa računalnikom od impreze wrc - da bo mel twingo 265KM - a je pol zadaj 225/45/13 preveč?

Ne v takem primeru je pa vse gut. Hm. V bistvu tko - iber gut! Če boš to sestavu bova še bol prjatla ;)
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 25, 2005 9:27 am

Gledal sem kako bi to izvedu - problem je tank, ker bi moral imeti udrtino na sredi, da bi tja lahko zadnji diferencial namontiral. To me najbolj baše, ostalo paše skoraj šrauf na šrauf in je potrebno zelo malo sprememb pa stvar dela - pa še zadaj bi s tem dobil diske - razmerje med vijaki je pa isto pri obeh avtih, tko da sem še tukaj prišparal. Za spredaj me pa mal baše širina boxer mašine, ker je potem na vsaki strani samo 2 cm placa - če pa pohodiš se pa potem mašina zadane v pleh - tut tuki bi blo treba neki pogruntat. Pa menjalnik je potem vzdolžno in bi moral še mal pleh na podvozju predelat.
No to so samo dobre misli, ker bi rad nekaj takega naredil, samo manjkajo finance - če bi mel enga dobrga sponzorja, bi tole lahko kr uspešno izvedu.

Mašino imam, pa podvozje tut, problem je samo vse to spravt u 3,6 metra dolg avto.

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC Pe feb 25, 2005 11:12 am

no temu se reče predelava....sej če boš mel avto sam za drag pol je vseen če maš kestel u prtljažniku tko k raly avti....definitivno boš mel pa tezave ker twingo nima tok velikga tunela da bi šel menjalnik pod poden....plus tega pa je takoj za motornim prostorom prečno nameščen most....tko da prostora ni nč nč....po mojem mnenju je vzdolžno postavljen motor skoraj nemogoče postavt v ta avto...pa tud če boš most čez pol rezu pa pleh pod armaturo bo kriza.... v vsakem primeru potem ne boš mogu met ventilacije....100% bo težava tud pri servoojačevalniku za bremze...skratka pizdarija...to sploh ne veš kokr časa ne začneš eno mašino not tlačt....vse je neki tesno vse je treba prestavljat....jaz ti želim vso srečo...jo boš rabu...vem kak f...k je to...
IMA SE...MOŽE SE...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov