Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Po feb 28, 2005 11:33 am

krom okvirčki tablic :?:

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po feb 28, 2005 11:41 am

ahiM je napisal/-a:TESA obojestranski lepilni trak ali silikon.
Netanje, šraufanje itd. ni priporočljivo, ker "uničuješ" karoserijo, lahko ti tablica začne rjavet okoli luknje pa še grdo zgleda.

stvar je taka tablica nemore rjavet ker je aluminijasta lahko samo korozira , lepljenje z navadnim silikonom odpade ker ima v sebi kislino in povzroca korzijo plocevine, ce mene vprasas kupis v avstriji kromiran okvir za tablico za 15 eur in ubijalsko zgleda in so boljse kot te na sliki.

Slika
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po feb 28, 2005 11:43 am

MALIJOHN je napisal/-a:krom okvirčki tablic :?:
si me prehitel dokler sem iskal link samo tile pri nas imajo pa oderuske cene v avstriji sm kupil oba za ceno 30 eur se pravi 7000 sit !! http://www.geocities.com/gastuning/
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Po feb 28, 2005 10:36 pm

Emm, jaz se zmer preveckrat vidim rjavo svinarijo okol sraufa, ce je tablica privita. Zdej pa zarad mene je lah tud korozija, če se gremo spuščat v detajle :P.
Kislinski silikon bohnedej uporablat, to drzi. Ampak jz sm meu v mislih brezkislinski silikon oz. kit.
Krom okvirčki so pa lepa ideja. Sam se zna zgodit, da ti jih kakšn b**** hoče ukrast... Če ti jih pa ne pljune, ti jih pa polomi. Kaj pa vem... Če bi ble pa po 15 EUR tud pr nas za dobit bi pa nekak znesl...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po feb 28, 2005 10:51 pm

gajo_g je napisal/-a: ce mene vprasas kupis v avstriji kromiran okvir za tablico za 15 eur in ubijalsko zgleda in so boljse kot te na sliki.

Ja, pa ti zlomjo okvir&hapnejo tablco kukr so jo men :x
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov