s_mande je napisal/-a:Drugace pa tako vemo da so juznjakinje najbolje zene! :P

Speedfighter je napisal/-a:Ene par je kr dobrih! Jah, lepo je to če ti ni treba za vsak k***c homologacije delat-čeprov večina verjetn niti prometnih nima kaj šele homolomo...
206RC je napisal/-a:Verjetno je to slikano na letališču batajnica in ne blatajnica, kakor je navedeno v URlju...možno pa, da obstaja mesto Blatajnica, vednar dvomim!
Ne vem v čem je tukaj probem?
Nekaterih avtomobilov, ki so bili v srbiji tukaj enostavno ne vidiš...
Je kaj takega v slo na tuning showih?
Opa bato, srbi imaju i BMW M3? Nemoguče!
Kaj je različnega na srbskih avtoshowih in v SLo?Razike ni!Povsod je sam plastika, na srbskih showih so še boljše pičke...
Drugače si lahko avtomobile ogledate tukaj!
http://www.tuning.co.yu/
206RC je napisal/-a:Copyright © Tuning-Styling
office@tuning.co.yu
Gricko: zapelji se v Beograd, usedi se v kafic in opazuj avtomobile...Sam sem nastel v 1 uri 5 AMGjev...Naletel pa tudi na Ferarija v Novem Sadu z policijsko spremljavo...Danes sedim v kaficu na pumpi in glej ga zlomka...Novi CLS 55 AMG se pripelje tankat...Seveda BIH tablice, vendar po govoru sodeč je prihajal z R.Srpske...
Ušeč mi je tudi Corveta z BG tablicami, ki se fijaka z podobno(no malo starejšo z SLO tablicami) čez mesto...Ušeč mi je tudi Hummer z BG tablicami...
Ne govori, da je tukaj dosti več dobrih avtomobilov...Si že videl freaka v C AMGju iz BG-ja, kupil čisto novega, pobral use zice vn, in ga ma za drageTega v SLO ne vidiš..Aja vidiš 10let stare Opel Astre GSI pa Renault 19 k z ročno misl da je car...Enkrat na dragu sta bila dobra avtomobila M5 in Porsche, no kasneje je Porsche slabo končal....To je pa tudi use...
Ljudje v trenerkah?Vidim veliko ljudi v trenerkah v LJ, ki vozijo take avtomobile, ki si jih midva ne bova nikoli mogla privoščit...Jst sm tut 60% cajta v trenerkah in kaj zdej?Dobro se počutim..Če pa bolje pogledaš sta dva fanta na sliki v kaubojkah eden pa v renerki!
Pr nas dobre pičke?Ja najdejo sePonovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje
206RC je napisal/-a:
Gricko: zapelji se v Beograd, usedi se v kafic in opazuj avtomobile...Sam sem nastel v 1 uri 5 AMGjev...Naletel pa tudi na Ferarija v Novem Sadu z policijsko spremljavo...Danes sedim v kaficu na pumpi in glej ga zlomka...Novi CLS 55 AMG se pripelje tankat...Seveda BIH tablice, vendar po govoru sodeč je prihajal z R.Srpske...
Ušeč mi je tudi Corveta z BG tablicami, ki se fijaka z podobno(no malo starejšo z SLO tablicami) čez mesto...Ušeč mi je tudi Hummer z BG tablicami...
Ne govori, da je tukaj dosti več dobrih avtomobilov...Si že videl freaka v C AMGju iz BG-ja, kupil čisto novega, pobral use zice vn, in ga ma za drageTega v SLO ne vidiš..Aja vidiš 10let stare Opel Astre GSI pa Renault 19 k z ročno misl da je car...Enkrat na dragu sta bila dobra avtomobila M5 in Porsche, no kasneje je Porsche slabo končal....To je pa tudi use...
206RC je napisal/-a:Pr nas dobre pičke?Ja najdejo sePonovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje
![]()
206RC je napisal/-a:Pr nas dobre pičke?Ja najdejo sePonovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje
![]()
206RC je napisal/-a:Drugače se pa vidi, da "Južnjakov" ne maraš kaj preveč
206RC je napisal/-a:
Glede silikona...Ti mal preveč gledaš TV Pink...Prvo govoriš da je življenski standard nizek potem pa da imas vsaka že silikone![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov