Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po maj 02, 2005 9:52 am

s_mande je napisal/-a:Drugace pa tako vemo da so juznjakinje najbolje zene! :P

:bow :pij: :pivo :tomidelej:

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Po maj 02, 2005 10:13 am

A4 cabrio njam njam njam!! 8) 8)

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Po maj 09, 2005 12:33 am

Speedfighter je napisal/-a:Ene par je kr dobrih! Jah, lepo je to če ti ni treba za vsak k***c homologacije delat-čeprov večina verjetn niti prometnih nima kaj šele homolomo... :twisted:

AAAAAAAAAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAH dobra :D

Drgač pa hudi avti,zdej k sm biu v Bijeljini dol pa v Loznici jih nism vidu skor nč styliranih :?

Drgač pa burek 130sit 8) :D
http://lasagnarecipes.org.uk

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po maj 09, 2005 7:17 pm

nč posebnega

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po maj 09, 2005 7:26 pm

Slika

lepe trenirke, fantje :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA Po maj 09, 2005 7:48 pm

napiše se SRPSKI :lol:
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po maj 09, 2005 10:29 pm

206RC je napisal/-a:Verjetno je to slikano na letališču batajnica in ne blatajnica, kakor je navedeno v URlju...možno pa, da obstaja mesto Blatajnica, vednar dvomim!

Ne vem v čem je tukaj probem?
Nekaterih avtomobilov, ki so bili v srbiji tukaj enostavno ne vidiš...

Je kaj takega v slo na tuning showih?

Slika

Slika

Slika

Opa bato, srbi imaju i BMW M3? Nemoguče!

Slika

Slika

Kaj je različnega na srbskih avtoshowih in v SLo?Razike ni!Povsod je sam plastika, na srbskih showih so še boljše pičke...

Drugače si lahko avtomobile ogledate tukaj!
http://www.tuning.co.yu/

kk se stopi v kontakt s tem klubom? Nikjer ni emaila :(
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
primozbogovic
Nov uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a primozbogovic Po maj 09, 2005 11:24 pm

Slika
:D Trakci na njej zažgejo... zelo cool bejba...

Uporabniški avatar
diablo255
Nov uporabnik

Kraj: Naj globja lukna na zemlji

Napisal/-a diablo255 Sr maj 11, 2005 8:04 am

auuuuuuuuuuuuuuuu Huda tale slika :twisted:

Drugač pa lepo zrihtani avti. Čeprav me zelo zanima kako se vozi tista merkla na začetku.
Vi sam derkite vsi boste končal pri men.
I OWN U ALL !!! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr maj 11, 2005 9:46 am

nič posebnega!!

Velik starih škatl , ene par dobro zrihtanih ( par-> 3, 4je avti), vredu ženske!

en je spraševal če se najde pri nas kaj podobneka-NE!!!
pri nas je dost bolš!!!
Dost več avtov, DOBRO zrihtanih, tudi veliko dobrih punc, ki pa so po večini samo za gledati!!Če odprejo usta pa samo bejž.... :?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr maj 11, 2005 10:15 am

Gricko je napisal/-a:pri nas je dost bolš!!!
Dost več avtov, DOBRO zrihtanih, tudi veliko dobrih punc, ki pa so po večini samo za gledati!!Če odprejo usta pa samo bejž.... :?

WORD! :D

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 11, 2005 10:46 am

KK NAJ PRIDEM V KONTAKT Z NJIMI ČE NIMAJO EMAILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alahk kdo pomaga? :?

206RC
Novinec

Napisal/-a 206RC Sr maj 11, 2005 3:27 pm

Copyright © Tuning-Styling
office@tuning.co.yu

Gricko: zapelji se v Beograd, usedi se v kafic in opazuj avtomobile...Sam sem nastel v 1 uri 5 AMGjev...Naletel pa tudi na Ferarija v Novem Sadu z policijsko spremljavo...Danes sedim v kaficu na pumpi in glej ga zlomka...Novi CLS 55 AMG se pripelje tankat...Seveda BIH tablice, vendar po govoru sodeč je prihajal z R.Srpske...

Ušeč mi je tudi Corveta z BG tablicami, ki se fijaka z podobno(no malo starejšo z SLO tablicami) čez mesto...Ušeč mi je tudi Hummer z BG tablicami...

Ne govori, da je tukaj dosti več dobrih avtomobilov...Si že videl freaka v C AMGju iz BG-ja, kupil čisto novega, pobral use zice vn, in ga ma za drage :) Tega v SLO ne vidiš..Aja vidiš 10let stare Opel Astre GSI pa Renault 19 k z ročno misl da je car...Enkrat na dragu sta bila dobra avtomobila M5 in Porsche, no kasneje je Porsche slabo končal....To je pa tudi use...

Ljudje v trenerkah?Vidim veliko ljudi v trenerkah v LJ, ki vozijo take avtomobile, ki si jih midva ne bova nikoli mogla privoščit...Jst sm tut 60% cajta v trenerkah in kaj zdej? :) Dobro se počutim..Če pa bolje pogledaš sta dva fanta na sliki v kaubojkah eden pa v renerki!

Pr nas dobre pičke?Ja najdejo se :) Ponovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje ;)

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Sr maj 11, 2005 3:39 pm

206RC je napisal/-a:Copyright © Tuning-Styling
office@tuning.co.yu

Gricko: zapelji se v Beograd, usedi se v kafic in opazuj avtomobile...Sam sem nastel v 1 uri 5 AMGjev...Naletel pa tudi na Ferarija v Novem Sadu z policijsko spremljavo...Danes sedim v kaficu na pumpi in glej ga zlomka...Novi CLS 55 AMG se pripelje tankat...Seveda BIH tablice, vendar po govoru sodeč je prihajal z R.Srpske...

Ušeč mi je tudi Corveta z BG tablicami, ki se fijaka z podobno(no malo starejšo z SLO tablicami) čez mesto...Ušeč mi je tudi Hummer z BG tablicami...

Ne govori, da je tukaj dosti več dobrih avtomobilov...Si že videl freaka v C AMGju iz BG-ja, kupil čisto novega, pobral use zice vn, in ga ma za drage :) Tega v SLO ne vidiš..Aja vidiš 10let stare Opel Astre GSI pa Renault 19 k z ročno misl da je car...Enkrat na dragu sta bila dobra avtomobila M5 in Porsche, no kasneje je Porsche slabo končal....To je pa tudi use...

Ljudje v trenerkah?Vidim veliko ljudi v trenerkah v LJ, ki vozijo take avtomobile, ki si jih midva ne bova nikoli mogla privoščit...Jst sm tut 60% cajta v trenerkah in kaj zdej? :) Dobro se počutim..Če pa bolje pogledaš sta dva fanta na sliki v kaubojkah eden pa v renerki!

Pr nas dobre pičke?Ja najdejo se :) Ponovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje ;)

:D :D :D
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Sr maj 11, 2005 3:58 pm

206RC je napisal/-a:

oprosti ampak mislim da si falil!!!
V beogradu je veliko revežev(veliko več kot v slo), je pa tudi določen procent ljudi ki imajo denarja ko dreka!!!
in ja tisti ljudje imajo take avte, se okol vozjo in kažejo...
to imaš tudi v sloveniji, spolh portorož poleti!!Glih tko vidiš hude mece, lamborginije, tudi par ferarijev se vozi po slo cestah.....!!
vglavnem tudi v slo je določen procent folka ki ima VELIKO denarja.Samo slovenci imajo tudi jahte in podobno, pa malo manj avtov. Ne me napasti, da srbi nimajo nimajo za jahte, ker sem siguren da imajo!
Pač tist provent srbov ki ima denar, je zelo verjetno še veliko bolj bogatih kot so naši bogataši!!

ampak če pogledaš povprečje, kaki avti se vozijo po cestah je Slo veliko pred srbijo!!
In če pogledaš cel tuning show vidiš da je veliko šare in par res hudih avtov, pri nas pa šare skoraj da ni ampak je veliko vredu avtov, nekaj pa jih je tudi zelo hudih!!

če bi se odpravil na show v nemčijo, pa bi bili avti v povprečju verjetno še veliko bolši!!

Pač žviljenski standard dela svoje!!!Izjeme so pa povsod!!!

206RC je napisal/-a:Pr nas dobre pičke?Ja najdejo se :) Ponovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje ;)

ok glede šopa eurov se strinjam, pač je tam veliko težje socialno stanje in si z 100euri že kar nekaj lahko privoščiš , pri nas pa rabiš kako nulo več!!

glede pišk!Ja se najdejo dobre (tudi zelo dobre), ampak veliko je takih, da ko jo od blizu vidiš te vse mine!!Polno mazoljev, zgubana koža, povešene joške.....

Tega v pri slovenkah ne boš videl! poglej eno iz dol staro cca 25-30 mlet-vsa zgonjena, ali pa polna silikona
pol pa poglej kako slovenko pri 25-30 ih. :twisted:

pač južnakinje hitreje dozorijo, se razvijejo, pa tudi hitreje ovenijo :P

na tuning showih so pa itak same prasice(polne silikono), pa je čist neodvisno od države!!
Pejt pogledat v avstrijo, nemčijo kake prasice so po showih, se pa sprehajaš po ulicah nevidiš pa skor nobene hude!!

ok dost mam, sicer je pa vse odvisno od okusa!!

Uporabniški avatar
primzy69
Nov uporabnik

Napisal/-a primzy69 Sr maj 11, 2005 5:16 pm

oprosti ampak mislim da si falil!!!
V beogradu je veliko revežev(veliko več kot v slo), je pa tudi določen procent ljudi ki imajo denarja ko dreka!!!
in ja tisti ljudje imajo take avte, se okol vozjo in kažejo...
to imaš tudi v sloveniji, spolh portorož poleti!!Glih tko vidiš hude mece, lamborginije, tudi par ferarijev se vozi po slo cestah.....!!
vglavnem tudi v slo je določen procent folka ki ima VELIKO denarja.Samo slovenci imajo tudi jahte in podobno, pa malo manj avtov. Ne me napasti, da srbi nimajo nimajo za jahte, ker sem siguren da imajo!
Pač tist provent srbov ki ima denar, je zelo verjetno še veliko bolj bogatih kot so naši bogataši!!

ampak če pogledaš povprečje, kaki avti se vozijo po cestah je Slo veliko pred srbijo!!
In če pogledaš cel tuning show vidiš da je veliko šare in par res hudih avtov, pri nas pa šare skoraj da ni ampak je veliko vredu avtov, nekaj pa jih je tudi zelo hudih!!

če bi se odpravil na show v nemčijo, pa bi bili avti v povprečju verjetno še veliko bolši!!

Pač žviljenski standard dela svoje!!!Izjeme so pa povsod!!!

to maš res

206RC je napisal/-a:Pr nas dobre pičke?Ja najdejo se :) Ponovno se zapleji v Beograd..Tukaj potrebuješ šop eurov da kakšno zapneš...Dol ene 100eu pa so use tvoje ;)

ok glede šopa eurov se strinjam, pač je tam veliko težje socialno stanje in si z 100euri že kar nekaj lahko privoščiš , pri nas pa rabiš kako nulo več!!

glede pišk!Ja se najdejo dobre (tudi zelo dobre), ampak veliko je takih, da ko jo od blizu vidiš te vse mine!!Polno mazoljev, zgubana koža, povešene joške.....

Tega v pri slovenkah ne boš videl! poglej eno iz dol staro cca 25-30 mlet-vsa zgonjena, ali pa polna silikona
pol pa poglej kako slovenko pri 25-30 ih. :twisted:

pač južnakinje hitreje dozorijo, se razvijejo, pa tudi hitreje ovenijo :P

na tuning showih so pa itak same prasice(polne silikono), pa je čist neodvisno od države!!
Pejt pogledat v avstrijo, nemčijo kake prasice so po showih, se pa sprehajaš po ulicah nevidiš pa skor nobene hude!!

ok dost mam, sicer je pa vse odvisno od okusa!![/quote] :D

206RC
Novinec

Napisal/-a 206RC Sr maj 11, 2005 5:38 pm

Glede ferarijev koliko jih je v slo in koliko v SCG mislim, da je procent na strani SCG ;)
Hudi avtomobili v SLO :) Ja 50% hudih avtomobilov v SLO je v lasti "južnjakov" :)

Glede silikona...Ti mal preveč gledaš TV Pink...Prvo govoriš da je življenski standard nizek potem pa da imas vsaka že silikone ;)
Moja mat je "južnjakinja" pa stara 50 let pa useno zgleda za 35?
Si bil kdaj z "južnjakinjo"? Mislim da ne, zato sploh ne veš kakšne so :) Poskusi enkrat bit z kakšno... Ne bo ti žal :)

Drugače se pa vidi, da "Južnjakov" ne maraš kaj preveč ;)
Zadnjič spremenil 206RC, dne Sr maj 11, 2005 5:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 11, 2005 5:48 pm

206RC hvala za email.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Sr maj 11, 2005 6:06 pm

206RC je napisal/-a:Drugače se pa vidi, da "Južnjakov" ne maraš kaj preveč ;)

IZ ČESA PA TI TO SKLEPAŠ???????????????????????????????'

1 me ne poznaš
2 ne poznaš mojih prijateljev, prijateljic
3 ne popznaš moje familje (mogoče sem tudi sam "južnjak" :idea: )

----------------------------------------------------

Nisem rekel da punce iz dol slabo zgledajo, nasprotno zgledajo zelo vredu (tja do 35 leta :P )

Velka razlika med slovenkami in južnakinjami je, da se večina slovenk ne zna zrihtat!!
VSAKA (na ja skor vsaka :twisted: ) baba lahko vredu zgleda če se zna zrihtat!!!!

sicer se pa sploh ne mislim več kregat s tabo!
Par postov nazaj si omenil kje v slo lahko vidiš tak tuning show (tolk dobrih avtov), jaz sem ti povedal da povsod v slo (v povprečju so bolš zrihtani, bolši avti...)!!!če greš proti avstriji, nemčiji pa še tolk bolš!
to je dejstvo!!

ajt lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Sr maj 11, 2005 6:10 pm

206RC je napisal/-a:
Glede silikona...Ti mal preveč gledaš TV Pink...Prvo govoriš da je življenski standard nizek potem pa da imas vsaka že silikone ;)

še enkrat preberi moj post!!
rekel sem da so na šovih punce polne silikona!! Pa ne gledalke, ampak tiste "hostese"!!
in to sem rekel nasplošno!!Povsod so hostese hude babe, veliko jih je silikonskih...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov