Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe maj 06, 2005 4:22 pm

še sedaj nismo videli mamice... :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe maj 06, 2005 4:37 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:mami vidmi že popraskala nove feltne :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ke vidiš praske?!?!!?!? Že tečem gledat!! če mislš, tist čist ob straneh, je tist še uno maslo k ga dajo gor k gume dajo gor :D

Aja nazaj ontopic. Kakšno barvo pa se uporabla za barvanje?

lp
Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne maj 08, 2005 2:49 pm

Jah, kot rečeno, "dratpiršno" oz. kovinsko krtačo v roke, zribaj kolkr se da rjo dol in pobarvaj.
Za barvo je pa dobr, če je temperaturno obstojna, ker se te zadeve pač segrejejo, pa da se ti ne bo potem luščilo dol vseskupi. Imajo v vseh bolje založenih štacunah a la Merkur, Obi itd. in seveda v trgovinah z barvami.
Lahko vzameš v spreju, ali pa v majhni kantici. Meni osebno je boljše barvat s čopičem, ker ne rabiš skor nič zaščitit okrog in bolj nantančno pobarvaš. Jaz sem barvo kupil v MaxMeyer-ju na Fužinah pa je blo kr ugodno.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne maj 08, 2005 3:22 pm

Pejt na servis da ti menjajo diske na garancijo tko k pacient v teli temi :lol: hehe
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 08, 2005 4:12 pm

ja no, ups :oops: :D

lp
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov