Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr maj 11, 2005 7:46 am

feltne niso OEM ampak so Speedline in to se na njih prav dobro vidi. Poskrbi, da bos imel papir za Fiesto z ustreznimi dimenzijami in bo na njem pisalo se, da je proizvajalec Speedline, pa si zmagal v boju z birokracijo.

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Sr maj 11, 2005 9:06 pm

|jurcek| je napisal/-a:@Torti: Tam po Valvasorjevi se vozim ja. se bom oglaso enkrat, samo kaj ko ne vem keri si :oops: :?

Ti se samo ustavi pa vprašaj za študenta,ki ima tistega Mondeota,pa se bom že jaz prikazal! :lol:
Ko vidiš avto tam pa tak veš da sem jaz tam,če ga ni,me pa pač ni! :oops: :P
Slika

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| Če maj 12, 2005 3:47 pm

se bom oglaso kaj ja Torti.

bom prevero kak je če se bo našlo proizvajalca speedline :)
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| Pe maj 13, 2005 7:01 am

zaj sem malo uporabo iskanje po forumu in sem ugotovil, da so vsi imeli probleme, ker niso nikjer dobili TUV za felne od firme speedline. Zaj sem napisal pribl. 15 mailov dealerjem, ki so napisani na strani od firme speedline pa bomo vidli kak bo....če bo sploh kaki odgovor.
Drive as fast as you can and be happy!

zoom
Nov uporabnik

Napisal/-a zoom Če maj 19, 2005 11:51 am

Pozabi TUV....
ODGOVOR PRISTOJNEGA....

Robert Jerončič

Mag. Robert Jerončič je vodja Sektorja za vozila na Direkciji RS za ceste. Nanj lahko naslovite vsa vprašanja s področja homologacije vozil, homologacije delov vozil, sistemov ali opreme, posamične odobritve vozil in predelave vozil in sicer izključno za cestna vozila.

Vprašanje I 19.05.2005 | Številka vprašanja: 16

Homologiramo gume ali platišča?

Ponavadi ima vsak avto v homologacijskem kartončku vpisanih več dovoljenih dimenzij - gum. Recimo orig. dimenzija na avtomobilu je 185/60/14 homol. pa ima tudi 195/50/15. Lahko na avto nataknem katerokoli platišče ki ustreza drugi meri? Oziroma ali lahko sploh kdo dokaže da te nova platišča niso serijska?

Odgovor

Na vozilu so lahko vgrajene samo tiste pnevmatike (dimenzija, hitrostni razred, trdnostni razred), ki jih je homologiral proizvajalec vozila in so tudi vpisane v homologacijskem dokumentu (izjava o ustreznosti ali potrdilo o skladnosti). Za platišča ne obstaja homologacijski predpis.

HI_HI
Nov uporabnik

Kraj: :o)

Napisal/-a HI_HI Po maj 23, 2005 1:26 pm

Ojla.Mene zanima če lahko homologiram 15 col feltne za gume dimenzi 195/50/15??
Z avto skoda felicija 99 letnk?
So pa od OZ-a. :?:

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po maj 23, 2005 1:50 pm

Če v TUVu piše tvoj avto pol lohk. Če pa nimaš tuva se pa za OZ obrn na Špana on mislim da je uvoznik.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov