yurchek je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:
Dej mir no nimaš blage veze....jst mam 205/40r17 na avtu 1.4 75km (prej blo 185/65r15) pa se ne pozna pri moči ama nič, na trdoti se je pa šele po nižanju, pa še to ni neke hude neudobnosti....
HAHAHAHAHAHAHAHA YURCEK si pa en debilko!no prid pa bova dragala ti pa tvojih 17col feltnam![]()
![]()
![]()
pa da ti pokazem da ti gre avto za en drek,moc si zgubu na avtu definitivno
![]()
![]()
Se vdi da nimas pet cistih glede logke :roll:![]()
![]()
![]()
lahko pa prides s svojimi 75KM pa jaz z svojimi 75KM, pa zvecer na en plac pa bova podragala!!!
da ti se mal pospeske omenim![]()
enostavno jih nimas vec!
Ne vem kje maš ti zdej logiko 75km mam jst lahk na fičotu ti pa na trafficu(btw moj avto ma 1200kg, ne vem kko bi ga lahko primerju s tvojmu)...če bi hotu draggat al pa bi me to kakorkoli veselilo bi si kupu drugačn avto, lahko tud za 3x manj cene. Lahko ti povem po svojem občutku in izkušnjah da je +- manj kot 5% na mojem avtu, po porabi pa tudi. Izkušenj mam pa 150000km s 3 avti in pa 7 let izpit da si ne boš belil glave. Ti dam pa eno stvar prav avto gre res za en drek, ampak jst ne potrebujem več.Ne vem pa kako lahko govoriš o nečem kar še videl nisi kaj šele da bi peljal, najbrž verjameš tud v boga sucker. Če pa bi se rad meril kdo ima daljšega kurca pa povej, je tudi za to avto v garaži! .
p.s.: ne rečem da je bolši performance s 17tkami kot s 16tkami, ampak to se pri normalni vožnji ne pozna. Ne vem pa če bo fant hodu ravno na mobikrog da bi se mu splačal plačat ceno lepšega izgleda za par stotink boljši krog. Bi verjetno kakšni popravki na podvozju tistega avtomobila prinesli bistveno več kot pa 16tke namest 17tk.
Če kdo nima logike, si to ti yurcek, namreč preber si cel post,najprej ostale pol še svoje.V zgornjem trdiš,da ni razlike, v zadnjem,da je slabše.Citiram:ne rečem da je bolši performance s 17tkami kot s 16tkami
Da nadaljujem, kaj je treba boga, ki ni nič kriv mešat v to in nekoga žaliti!!!Jst nisem veren, pa vseeno ne žalim drugih.Venom ti je samo dal primerjavo "pospeške" ker očitno nočeš dojeti, da avto zgubi na moči.
Khmmm:citiram:Če pa bi se rad meril kdo ima daljšega kurca pa povej, je tudi za to avto v garaži! . Najbrž si pozabil uprašaj?? al si hotu povedat, da maš avto, kot nadomestilo???
Brez zamere, samo smešno mi je, ko berem na temle forumu marsikaj, kar logike nima spljoh :P :P :P
L.p Bistri...