Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Kraj: ob Savinji

Napisal/-a Xsara vts Po avg 22, 2005 11:20 pm

Damjan19 je napisal/-a:aaam...kje pa je zj to?prj je blo na ljubljanski, zj je pa tam pr mestnem pokopališču?Vsej trgovina je tam, kje je pa kaka delavnca?
Hvala ti za pomoč, drgač pa ponudba ostaja odprta :P

Pa saj vse veš, kar v trgovini se zmen - delavnica je zraven. Bom zjutri poklicala, da ti bodo dali kakšen študentski bonus, ker vidim, da še hodiš na izpite.

LP, Daisy
JVC = Jaz Vozim Citroen-a

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po avg 22, 2005 11:31 pm

dobro, ju3 bom taj poklicu...da vidim, kaj se da storit!

Najlepša hvala!!!!!!!
Zelo sm vesel!! :-P

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To avg 23, 2005 10:31 am

Damjan19 je napisal/-a:no neki bom še vprašu ko je glih tema odprta, da ne odprem nove

nimam tüva za prage, jih je pa treba homologirat...torej...kaj naj?
kje dobit to?itak ni napisanga nobene firme gor...jz delam to prvič zato bom rabu mal pomoči

jst bi tud to rabu.please

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Napisal/-a Xsara vts Če avg 25, 2005 12:17 am

Damjan19 je napisal/-a:dobro, ju3 bom taj poklicu...da vidim, kaj se da storit!
:-P

... upam, da se je dal kaj storit.

LP, Daisy

P.S.
Hvala za priv. sporočilce.

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če avg 25, 2005 8:49 am

se je dal ja...ogromn problemov je sicer mel stric, ker so to pragi od Puntota ampak na koncu jih je zmontiru, pa kljub temu, da je mel velik več dela kot sam gor nalimat, mi je na koncu zaračunu točn tok kolker sma bla že od začetka zmenjena, pa sm mu pač pol mal dodal, ker glede na to, kak jih je blo težk gor dat, je blo vse skup zastonj skorajda :-P

mal reklame bom naredu...za celje in okolico mate tut Avtošminko, ni vam treba vsem lazit v LJ k ustylu, pa k Fazerju, pa tam so najbrž manj prijazni, kot pa tule, kjer dela en sam človek, ki se mu pa res gre za to, da stranko obdrži in zato nardi tak k je treba.
No sej ni nujn, da pr onih dveh ne nardijo dobr, sam jz se že načeloma izogibam firm, kjer se ti ne posvetijo 100%, kjer si le številka na seznamu, pa ko kličeš rečejo:˝...ja enkrat drug tedn˝, pol grejo pa na dopust :-P
Torej Avtošminka je zakon!!! :P :P

Pa hvala ti Daisy, za pomoč!

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Napisal/-a Xsara vts Ne avg 28, 2005 12:42 am

Damjan19, če me spomin ne vara si zamenjal sliko avatarja. A je sedaj to slika tvojega avta z novimi pragovi ?
Lahko bi nam privoščil tudi kakšno večjo sliko !

Lp, Daisy

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 28, 2005 7:57 am

:)
hehe, nč ne bo še...kr mam še zunanjost za zrihtat(pobarvat letvice pa ogledala)+dobit, pobarvat ter montirat obrobe pragov+novo masko v stilu R Lagune pobarvat in montirat+vse skupi spucat in spolirat...
pol pa bom sliku, prej pa ne...mi je nerodn, kr 5ka je pač 5ka, in more bit popolno narjeno, drgač ne bo pohval :-P

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne avg 28, 2005 8:45 am

Damjan19 je napisal/-a::)
hehe, nč ne bo še...kr mam še zunanjost za zrihtat(pobarvat letvice pa ogledala)+dobit, pobarvat ter montirat obrobe pragov+novo masko v stilu R Lagune pobarvat in montirat+vse skupi spucat in spolirat...
pol pa bom sliku, prej pa ne...mi je nerodn, kr 5ka je pač 5ka, in more bit popolno narjeno, drgač ne bo pohval :-P

sam to ti povem,ni lepšega kot v galeriji videti potek predelave od originala pa do končnega izdelka ;)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 28, 2005 12:02 pm

ja pa kaj ko folk pogleda pa vidi 5ko pa se začnejo oslarije, sj drgač se pa tut jz zavedam , da ne delam nič extremnega, le kopijo turbo petke z malo riževega okusa...:P
problem je pa kr stare slike so vse z mobitelom narjene, slabe kvalitete torej, šele zj sm se dokopal do kvalitetnega fotoaparata....

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Pe apr 14, 2006 10:30 pm

Avtošminka v Celju je bila v starih časih na Teharju, pred sedanjem Tuš-em na Kidričevi desno, in pri podvozu levo! sedaj pa vse sameva. :?
Ali se je prestavil al je propadel! :?: Ve kdo kaj?

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe apr 14, 2006 10:47 pm

no...iz neuranih virov sm izvedu, da je dedec propadu, ker je bil globoko v dolgovih. poleg vsega - niti zanesljiv ni bil, če smo realni. oblubu mi je pomoč, pa je ni bilo. no, je pa res, da ni verjetn mel prevč časa, ker se je ukvarju z praznjenjem trgovine.
na istem placu (ker je pač malo poznan) pa je želel odpreti styling&tuning trgovino prijatelj mojga prijatla (kera poznanstva a? ;) ) ampak plac sploh ni registriran kot trgovina in zato zdaj išče novi plac, ki naj bi bil v Štorah. bogve kdaj bo kaj.

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ So apr 15, 2006 7:52 am

Hehe..sej vem, da sem mal pozen, samo jaz sem pragove na svoji petki kar prinetil gor. Spredaj pri kaloteku 2 neta in zadaj 2 neta. po dolžini (tam kjer se prisloni na prag) pa sem ga zalepil z lepilom za šipe. Še ko je prijatelj naredil totalko iz te petke, so pragovi ostali gor :lol:
GTi rocks?!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov