CockroaC je napisal/-a:Poklici na zastavo naj ti dajo homologacijski kartoncek, dalje pa tak sam ves
hehe, moj jugo ma kartoncek

Gre se za unota

Res nima noben pojma kak je z tem?

pi je napisal/-a:Monster:
Jaz na tvojem mestu nebi delal nič homologacije!
Jaz se vozim tudi z širšimi kot so vpisane pa me noben nič ne vpraša. ... (cola je pa vpisana)
lp BoŠko
Clio_16V je napisal/-a:No naj ti powem da sm js mel uceri homologacijo za sipe + lita platisca...in je bil tehnicni dodobra opravljen.....bremze, luci, se prvo pomoc so mi gledal, trikotnik, hupo, izpuh itd... tko da je blo kr pestro...je pa avto star eno leto , plaču sm pa za dve stvari 9400 (karton ze imam)Na konc je pa sam TUV-e vzeu jih mal pogledu in reku adijo dobis po posti
Prejsnic ko sm biu pa za spojlerje sm pa plaču 6400 (nov karton ze imam) in mi nc ni pogledu, sam papirje uzeu pa cao.
killah bee je napisal/-a:Clio_16V je napisal/-a:No naj ti powem da sm js mel uceri homologacijo za sipe + lita platisca...in je bil tehnicni dodobra opravljen.....bremze, luci, se prvo pomoc so mi gledal, trikotnik, hupo, izpuh itd... tko da je blo kr pestro...je pa avto star eno leto , plaču sm pa za dve stvari 9400 (karton ze imam)Na konc je pa sam TUV-e vzeu jih mal pogledu in reku adijo dobis po posti
Prejsnic ko sm biu pa za spojlerje sm pa plaču 6400 (nov karton ze imam) in mi nc ni pogledu, sam papirje uzeu pa cao.
A so ti že poslal karton,jest sem včeraj klical,pa je rekla do konca tedna.
BaSe je napisal/-a:hmmm avspuh tudi gledajo, torej moram met katalizator nazaj gor na avto![]()
aja pa naj mi nekdo pove kaj naj naredim, zadi so blatniki poširjeni in guma ne gleda čez, spredaj pa je točno na mejo mogoče 0,05 milimetra gleda ven izpod blatnika, kaj naj naredim, kje se te dobijo oni plastični blatniki?
aja pa še to, za izpuh mam TUV + račun + potrdilo o vgradnji, vse original in vse legalno nič preurejeno.., problem ja samo, ko ni na izpuhu številkkaj se da zgodit, da kaj težijo zaradi tega?
![]()
LP
BaSe je napisal/-a:JUPII danes dobil VABILO na LPP za 14.7.2005 ob 8.00![]()
15-tega pa grem na morje
Torej še vedno je odprto vprašanje spodaj:
BaSe je napisal/-a:hmmm avspuh tudi gledajo, torej moram met katalizator nazaj gor na avto![]()
aja pa naj mi nekdo pove kaj naj naredim, zadi so blatniki poširjeni in guma ne gleda čez, spredaj pa je točno na mejo mogoče 0,05 milimetra gleda ven izpod blatnika, kaj naj naredim, kje se te dobijo oni plastični blatniki?
aja pa še to, za izpuh mam TUV + račun + potrdilo o vgradnji, vse original in vse legalno nič preurejeno.., problem ja samo, ko ni na izpuhu številkkaj se da zgodit, da kaj težijo zaradi tega?
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov