Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Cloud
Nov uporabnik

Napisal/-a Cloud Če jul 14, 2005 6:59 pm

Zdej ste mi pa res zmešali pojme :)
Se najbolje bi blo da prodam te gume (pozna kdo koga, kakšno firmo ali vulkanizerja ali bilo koga, ki odkupuje rabljene gume: Bridgestone B390 195/65/15 9k km) in kupim 16'' letne gume in 16'' platišča! Na 17'' ne grem ker je res drago.
Zimske pa bojo 15'' na jeklenih platiščih in je.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če jul 14, 2005 7:21 pm

Jaz na golfu 5 pod 17 sploh nebi razmišljal
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jul 14, 2005 7:27 pm

19"

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če jul 14, 2005 8:15 pm

CockroaC je napisal/-a:Jaz na golfu 5 pod 17 sploh nebi razmišljal

se nebi mogel bol strinjat, za tistih 20 čukov bol dražje pa tudi neboš umrl ;)

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Če jul 14, 2005 9:41 pm

Če mene prašaš je brezveze zdej gume prodajat zarad tega, zgon jih do konca, pa potem lepo kupi komplet in si zmagu. Če se ti pa tolk mudi, pa letos nabavi feltne, ko bo pa treba, pa še gume.
Po moje bo 16 col polna kapa, pa ene nizkopresečne gume zravn pa je. Recimo:
Slika
Slika
Dobiš že za 21.600 SIT/kos, cene gum so pa tudi tam okrog in več.

Plastike so brezveze, razen če res komplet kit nabaviš. Bolj se ti splača dat šipe zatemnit al pa kej tazga, bo velik bolš. Edin če mislš jt u ekstreme, pol se je treba pa drgač pogovarjat.

Evo, tkole bi ga jest spedenu - prbližn po naslednjem vrstnem redu:
1. Gume in feltne 16'' - pomoje dost,
2. temnjenje stekel,
3. mrežice v odbijače (glej sp. sliko) - skor nč ne košta pa lepo, diskretno bo zgledal
4. šp. podvozje - mal bliži tlem :),
5. strešni spojlerček
6. body kit,
7. ...

Slika
Najlepše mrežce do zdej, bravo Broohy (oz. oči od Broohy-ja) :bow!

Skratka, najprej feltne zrihti pa tko k sm reku, ne hitet :D, čeprav je težko, vem.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če jul 14, 2005 11:33 pm

Siver lahko recem samo vsakomur svoje ... ampak ce si mel dovol $$ da si si kupo golfa 5 ki niti najmajn ni poceni in bi rad nardil neki styling in ti je to vsec, pol pa ti je tesko dat 250 al pa 300 tisoc za solidne felne in gume tega pa ne razumem.Pac take stvari majo svojo ceno, ce ti je skoda denarja za take stvari pa se moras sam odlocit .. konec koncev lahkod as tud spiner radkape gor pa bos priso za 10 jurjev skoz.
Slika

Cloud
Nov uporabnik

Napisal/-a Cloud Pe jul 15, 2005 2:06 am

Vsem hvala za nasvet!!

ahiM:
Praviš, da lahko dobim platišča 16'' ze od 21.600 SIT in gume tudi nekaj podobno. Kje pa? Mi lahko poveč kak naslov, da se pozanimam. THX
Temnenje šip mi ni lih pri srcu. Strešni spojlerčel me zanima in kaj je to body kit?

CockroaC:
Tako povem, avto je res dosti koštal + zavarovanje + kasko,... in zdej gledam kako cim bolj poceni prit skozi, namreč prevleke pridejo okoli 60k, barvanje kljuk in letvic 75k, se kaksen spojler... Gume so full pomembne oz. najbolj saj držijo avto na cesti ampak zaenkrat ne bi rad dal tolko $$ Čeprav 17'' je res full lepo ampak 16'' tudi ni slabo.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe jul 15, 2005 6:54 am

Cloud je napisal/-a:barvanje kljuk in letvic 75k, se kaksen spojler... Gume so full pomembne oz. najbolj saj držijo avto na cesti ampak zaenkrat ne bi rad dal tolko $$ Čeprav 17'' je res full lepo ampak 16'' tudi ni slabo.

75k za barvanje kljuk in letvic? za 75k mas pol avtomobila pobarvanga :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe jul 15, 2005 7:39 am

HeP][MeN je napisal/-a:
Cloud je napisal/-a:barvanje kljuk in letvic 75k, se kaksen spojler... Gume so full pomembne oz. najbolj saj držijo avto na cesti ampak zaenkrat ne bi rad dal tolko $$ Čeprav 17'' je res full lepo ampak 16'' tudi ni slabo.

75k za barvanje kljuk in letvic? za 75k mas pol avtomobila pobarvanga :P :lol:

Če hočeš avto našminkat daj gor 18 ali 19col, ali pa pusti original - sploh ni slabo, ker neke navadne feltne malih dimenzij na takem avtu zgleda zlo....... poceni.... ;)
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 15, 2005 7:47 am

Glej, še ti bom jaz povedal moja dva centa.

Za ta dnar ki ga nameravaš dat za šminkarijo, si raje ubodi ene 18 col felne (sam bi na golfa dal 19)in ga spusti na tla in ne rabiš nič več na avtu delat. Če misliš met 15 col al 16 kolko si napisal potem pusti orginal, ker to nebo šminka ampak en poceni styling. Se vsaki dan režim enemo VOLVOTU S80 z 15" felnami, tak da upam da premisliš. Tak kot ti je nekdo že napisal, felne so pol avta, jaz mam 19" pa mi je še vedno premalo ;)

Je pa tvoj denar, če misliš za bedarije dnar zapravlat ga daj. Jaz ti samo svetujem kaj naredit da bo tvoj Golf malo izstopal od povprečja.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Pe jul 15, 2005 9:47 am

tud jst mislm tkole..če že misliš da so predrage feltne..jih raje ne kupuj. res boš stran vrgu denar za 15". guma prevelika oz. previsoka, feltne majhne, avto dokaj velik. škoda denarja..resda je problem potem še za gume dat, ampk nevem..še 16" je mal..če se že odločaš pol najmanj 17, alpa nič ...

Lp :roll:

Cloud
Nov uporabnik

Napisal/-a Cloud Pe jul 15, 2005 10:49 am

75k za barvanje kljuk in letvic? za 75k mas pol avtomobila pobarvanga :P :lol:[/quote]

?? Kako pol avta? Kolega mi naredi za 30k, ki je avtoklepar, ampak sam je rekel, da ne bo prišlo kot, če bi mi naredili kot tam kjer sem kupil avto. Imaš kako pametno idejo?

In če vzmamem 16'' ali 17'' ali 18'' kake gume morem dat gor? Obstaja kdo ki odkupuje rabljene gume?

Cloud
Nov uporabnik

Napisal/-a Cloud Pe jul 15, 2005 1:09 pm

Imam se eno vprasanje:
Kaksne gume naj vzamem, mislim firmo? Bridgestone, Michelline, Dunlop,...
Ker sem videl, da se cene res razlikujejo full! 17'' seveda, letne!!

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Pe jul 15, 2005 1:15 pm

Nism čist ziher??
Al je tole mogoče sam mal zajebancije al kaj druzga! Za golfa je kao dal 4 mio, par €€ pa špara za tist ALU: 100 kSIT predstavlja SAMO 2.5% vrednosti golfa, 200kSIT je pa že "celih" 5%, kar je še vedno zlooooo mal glede na 4mio. Ma guma predstavlja majhen strošek na avtomobilu, še manjši pa ALU, razen če popedenaš komplet letno na pločniku. Cloudy če maš res tistga VWja, pol vzem lepo pa drago pa fajn robo. Potem ceno radeli na dobo trajanja in vidiš da je dejansklo poceni.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe jul 15, 2005 1:33 pm

zdj se treba vprašat kok je ta človek star, an. če je star nad 30 ali 35, ne verjamem da se mu res gre ful na izgled avtomobila, ampak se mu gre več za udobje. vsaj kokr jz poznam folk ki je tok star. pa tut gume pa feltne niso tko mjhn strošek. ajde feltne dobiš komot za 120k 17 colske. sam pol je pa tle ena guma 40k, da je kokrtok vredi guma.se parvi je to 280k. pa mal pomislte, kaj če je člouk avto vzel na lizing. pa da ma recimo 150k plače na mesec. se pravi da mu trgajo neki od plače za navto, pol so tle še položnice, pa druge nujne dobrine, ki so potrebne za preživetje. in mislm da je ob vseh teh stroških pol precej težko dat 300k za gume pa feltne.
moje mnenje je tako. kupi 16" gume in feltne. za feltne da recimo cca. 100k, za gume pa še 30k po komadu. se pravi 220000 SIT, kar je že malo bolj sprejemljiva cena, glede na 280-300k (vsaj zame). potem če maš prebarvane letvice in kljuke, daj v barvo avta prebarvat še tisto plastiko, ki je na odbijačih spodaj, če se ne motim. pol reskiraj še 40k za nižanje. in mislm da bo to že kr dost. če že nočš temnit, pol pa vsaj razmisli o zadnjem strešnem spojlerčku. pa glej da nebo prevelik. in mislm da bo to čist zadost.
p.s.: prej si vprašal, kaj je to bodykit. to je komplet plastika, se pravi sprednji, zadnji odbijač in pragovi.
p.p.s.: ne me zdj linčat, sm samo svoje mnenje povedou.

pa dobro odločitev ti želim.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe jul 15, 2005 1:35 pm

@ ahiM: hvala, hvala :P

@ Cloud: a lahk po pravici poveš kolk si str? Ker ne deluješ mi glih kot človek, ki bi uspel doseči do pedalov (če se motm, se opravičujem)

Za na golfa V pod 17" ni nich. Če ga predelaš na 4 šraufe, ti prodam moje 18" ker tud mene že večje matrajo :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Cloud
Nov uporabnik

Napisal/-a Cloud Pe jul 15, 2005 2:04 pm

Tako, da vas zadovoljim!
Star bom 28 let oktobra, imam dobro plačano službo (croupier, vam je jasno?). Sem diplomiran.
Za avto sem izkešu do zadnjega tolarja 4,3 mio. Po naravi nisem tiste vrste človek ki dela za avto, ampak more avto delat zame. Oktobra bom postal očka in se moj svet vrti okoli bodočega naraščaja ne pa avta. Res malo ga hocem olepšat ampak ne zapravljat plače in plače na njemu. Upam, da ste štekali zakaj tako delam. Avto mi pomeni dosti ker sem Golfa sanjal 8 let in zdej ga končno imam ampak ne spet vse.
Če vas še kej zanima kar vprašajte, mi delujete zelo v redu ljudje.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe jul 15, 2005 2:15 pm

Cloud je napisal/-a:Tako, da vas zadovoljim!
Star bom 28 let oktobra, imam dobro plačano službo (croupier, vam je jasno?). Sem diplomiran.
Za avto sem izkešu do zadnjega tolarja 4,3 mio. Po naravi nisem tiste vrste človek ki dela za avto, ampak more avto delat zame. Oktobra bom postal očka in se moj svet vrti okoli bodočega naraščaja ne pa avta. Res malo ga hocem olepšat ampak ne zapravljat plače in plače na njemu. Upam, da ste štekali zakaj tako delam. Avto mi pomeni dosti ker sem Golfa sanjal 8 let in zdej ga končno imam ampak ne spet vse.
Če vas še kej zanima kar vprašajte, mi delujete zelo v redu ljudje.

al lahko pršam kaj je to croupier? namreč za to nism nikoli slišal. če maš pa dobro plačo pa reskirj tstih 300k pa je. jz bi dau tele feltne gor http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=37242. glede vredu ljudi pa: prej ko slej se bo kter najdu k te bo skurcau za brezvezno stvar. pa nimam nubenga posebej v mislih, da ne bo zamer.
Zadnjič spremenil Slicker, dne Pe jul 15, 2005 2:20 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe jul 15, 2005 2:17 pm

Ej sory, ampak zdej si me pa res močno razočaru. 28 letnik z diplomo, pa bi tlaču 15" gume na 16" feltne. :? :jao:

Kot drugo pa še neki. Napisu si da maš dobro plačano službo. Zakaj bi pol biu vohrn zase, pa si ne prvošu neki bolšga, neki več.... Sej ni treba takoj dons, ali pač? Razlika v kompletu 16" feltn z 205/55/16 gumami in 17" feltnami z gumami 225/45/17 je tm nekje 40k (odvisn seveda od firm). Pol je pomojem bolš da še 1 mesec počakaš, pa ti bo znesl tud za 17", kar bo pa veliko bolj "šminkersko", kot pa z baloni na 16"-kah.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost