Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 09, 2005 8:28 am

Jurchi je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:In spet tle kritizirate tisti k mate doma gorsko kolo pa od jugota levi blatnik...... Ko pa sosedov franci pobarva armaturo v petki na krvav zeleno in obleče tapete v rdeč žamet je pa 17 strani o tem napisanga pa vsi hočte še fotk pa filme o glasnosti nastavka preluknjanga izpuha..... jao jao zmer isto

In se je spet začelo.........sam čaku sem kdaj se bo en lolek oglasu pa začel težit, ker se vsi ne klanjamo A3M-ovi stvaritvi........posluši, zame je stvar taka, če bi se te zadeve lotu en človek sam in bi mašino predelal sam in sam montiral itd. bi reku svaka čast za trud, ko gre pa za tuning podjetje, ki ma neki keša za zapravt in naj bi bilo to vozilo adut njihovega podjetja, bi pa pričakoval več......pa ne morit s sosedovim francom, k jest mam vsaj j***a pokazat na forumu kaj sem jest, "sosedov jurchi" spacal na svojem avtu in sem na svoj trud in izdelek več ali manj ponosen, česar zate ne bi mogel rečt.

Pr men pač klikneš na ikono avto in vidiš moje spacalo....medtem ko pri teb ne vidim nobene predstavitve ti pezdepridruženletosmarcainboštlevsempametsolil.press

Sej maš ql plurija sam to ni razlog, da tuki težiš vsem, ki se ne strinjajo s tabo

Ja itak odločiln faktor o tem če je avto ql al ne, če dobr zgleda pa če dobr gre je v tem al si naredu sam al pa kupu, al je to naredu en k mu denar ni problem al pa en k težko zbirma skup za plastik primer... Dejstvo je da je ta avto ql...ni vsakmu všeč, tud meni ni najbolj ampak ne morm pa rečt da je zanič. Lej jst sploh nism nate replyju, nism žalu tvojga avta, sam povem kako je....Pa smo zasmetil spet eno temo. Čisto slovensko.....
p.s.: lolek mi lahko rečeš v faco ko se vidma ok?
p.s.2: jst sm na svoj avto zelo ponosn, predstavitev sem naredu
p.s.3: Kakšne ma pa veze kdaj sm pridružen na forum?
ne me smejat no.....vse naprej se menva na pm, ali pa na pivu, da mi rečeš v faco lolek pa pezde, ok?

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To avg 09, 2005 8:39 am

sej mene čist boli qrac.....sam k nikol ne more bit, če se neki ocenjuje tko normalno, v smislu:"meni je všeč ker..... al pa meni ni všeč, ker..." pač okusi so različni sam, da si mogu bit pač tokrat ti tisti kje mogu pridt vn z eno tako primitvno......zdej pač, če ti misliš, da je upravičen tak vzvišen nastop kot si ga mel ti, pol je to tvoj problem, jest pa pač vsakmu povem ,kar si mislim pa nej bo to na forumu al pa v obraz.

BTW dokler jest svoje mneje o nečem podkrepim z argumenti mi nima tuki noben nč za sikat, ko bom pa napisu izjavo v smislu..."to je itak j**c itd." pol sem pa pripravljen sprejet tut kako kontro.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 09, 2005 8:48 am

Zadnji taki posti,vse nadaljno se bo brisal z opozorilom :twisted:

Če uporabnik nima ustreznega komentarja naj ne piše sem not ;)

Off topic: Jurchi je dvo metraš ( v višino in čez ramena) :D -pak sploh ne vem kak lahko sedi v 19ki :lol:
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi To avg 09, 2005 8:52 am

killah bee je napisal/-a:Off topic: Jurchi je dvo metraš ( v višino in čez ramena) :D -pak sploh ne vem kak lahko sedi v 19ki :lol:

:oops: :oops: :oops:

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To avg 09, 2005 9:19 am

men je vsec..edino zadi bi podaljsu odbijac, da bi biu v liniji s pragovi..
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 09, 2005 9:21 am

killah bee je napisal/-a:Zadnji taki posti,vse nadaljno se bo brisal z opozorilom :twisted:

Če uporabnik nima ustreznega komentarja naj ne piše sem not ;)

Off topic: Jurchi je dvo metraš ( v višino in čez ramena) :D -pak sploh ne vem kak lahko sedi v 19ki :lol:

off topic mode on : jst sm 1.90m pa 95 kg :P haha......a forum je še zmer drugač kot real life :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 09, 2005 9:25 am

Matr ste debili.

Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!

Se vidi kam cilja a3m :) hondavtijezakon.press
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To avg 09, 2005 9:33 am

Stvar je simpl: ko smo se psravl predelovat hondo (po dolgih denatah z A3M) je blo jasno, da bodo nekateri pljuval čez riž - ravno tako, kot bi nekateri pljuval, če bii naredili bundesliga-style golfa al pa kaj tretjega. Je.biga, tako pač je.
J epa zanimivo, da pa za nagradno igro, ki sodi zraven, dobivamo na stotine dopisnic, tudi od ljudi, za katere po imenu vem, da se sicer takele honde ne bi niti s palco dotaknili. Kaj češ, denar (pol miljončka) naredi svoje ...
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To avg 09, 2005 9:39 am

kwan;
te cifre so bile objavljene v AM. Če bi zadeve spremljal od začetka, bi to vedel.
Za ta denar bi, vsaj po možnostih, ki jih imam, da showcar naredil veliko lepše in boljše.
kot je tale polizdelek "največje tuning hiše v Sloveniji".Samo obloge na vratih poglej, pa ti bo jasno.
Sem zelo picajzlast. Res je. Naredil bi drugače. Predvsem lepše.
Take stvari se delajo za dušo. Ne samo za denar.Ne samo za reklamo.

yurchek;
če te ravno zanima, nimam samo gorskega kolesa doma, pa tudi blatnika od Yugota ne.
Misliš, da človek, ki ni simpatizer (za razliko od tebe) s A3M nima pojma.
Sem videl že veliko lepših predelav, narejenih z okusom, za manj denarja, kot naj bi ta stala.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To avg 09, 2005 9:47 am

croma je tud 2 metra pa fura cliota, who wants a piece of me? :D:D:D
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 09, 2005 9:47 am

Pugi je napisal/-a:Matr ste debili.

Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!

Se vidi kam cilja a3m :) hondavtijezakon.press

Aus tih ti smrkouc en :D tem tepu k muco :D :D :D

Ontopic: huda je huda sam glede na to kdo jo je skp pacou bi lahk bla full bolsa.

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Nimam več slikic :)

Napisal/-a swifty To avg 09, 2005 10:49 am

Slika
Slika
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty To avg 09, 2005 10:50 am

Pugi je napisal/-a:Se vidi kam cilja a3m :) hondavtijezakon.press

ESI motor je notr ;)

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 To avg 09, 2005 10:51 am

ok, dvoje lambo door na vsaki strani zihr ne sedejo, k zgleda k space shuttle. pa lohk bi ene širše gume gor dal, glede na neki športni avto. ;)

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty To avg 09, 2005 10:51 am

jakaracman je napisal/-a: Kaj češ, denar (pol miljončka) naredi svoje ...

Kakšnih pol milijona :?: :shock:

O čem se gre :?:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 09, 2005 10:58 am

Pol miljona artiklov v a3m je nagrada.....zdej mene neki druzga zanima....a morš za nagrado pravilno odgovorit na eno vprašanje al zbrat vsa prašanja in pravilno odgovorit? Tm je mal dvoumno napisan....

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka To avg 09, 2005 11:01 am

Tale honda ubija!! jst nevem k ste se prej kregal da je stajling notranjosti zastarel zakaj že vsak ma svoj okus zakaj bi pa rihtu avto tko k ga u tujini zrihtaš ga tko k je teb ušeč!!!
glede gum pa ŠIRŠE aaaa neeeeeee zakaj bi ta avto se bo tko držu da glava peče pa še s takimi gumami bo meu manšo porabo pa večji speed!!!

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To avg 09, 2005 11:26 am

Avto je puška

Če imaš kake pripombe - bodi ali pedenaj bolje
Pohvalno da se za to odloči Slo revija, verjetno bo tudi uradna pot tistih homologacij itd... opisana na dolgo in široko.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To avg 09, 2005 11:34 am

subi92 je napisal/-a:Avto je puška

Če imaš kake pripombe - bodi ali pedenaj bolje
Pohvalno da se za to odloči Slo revija, verjetno bo tudi uradna pot tistih homologacij itd... opisana na dolgo in široko.

Če se ne motim se avto ne bo registriral in posledično homologiral, saj bo le show car.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To avg 09, 2005 11:38 am

yurchek je napisal/-a:Pol miljona artiklov v a3m je nagrada.....zdej mene neki druzga zanima....a morš za nagrado pravilno odgovorit na eno vprašanje al zbrat vsa prašanja in pravilno odgovorit? Tm je mal dvoumno napisan....

Nič ni dvoumno. Preberi pravila.
In ne pol miljona artiklov, temveč pol miljona, ki jih po lasten izboru zagoniš v A3M ...
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost