Jurchi je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:In spet tle kritizirate tisti k mate doma gorsko kolo pa od jugota levi blatnik...... Ko pa sosedov franci pobarva armaturo v petki na krvav zeleno in obleče tapete v rdeč žamet je pa 17 strani o tem napisanga pa vsi hočte še fotk pa filme o glasnosti nastavka preluknjanga izpuha..... jao jao zmer isto
In se je spet začelo.........sam čaku sem kdaj se bo en lolek oglasu pa začel težit, ker se vsi ne klanjamo A3M-ovi stvaritvi........posluši, zame je stvar taka, če bi se te zadeve lotu en človek sam in bi mašino predelal sam in sam montiral itd. bi reku svaka čast za trud, ko gre pa za tuning podjetje, ki ma neki keša za zapravt in naj bi bilo to vozilo adut njihovega podjetja, bi pa pričakoval več......pa ne morit s sosedovim francom, k jest mam vsaj j***a pokazat na forumu kaj sem jest, "sosedov jurchi" spacal na svojem avtu in sem na svoj trud in izdelek več ali manj ponosen, česar zate ne bi mogel rečt.
Pr men pač klikneš na ikono avto in vidiš moje spacalo....medtem ko pri teb ne vidim nobene predstavitve ti pezdepridruženletosmarcainboštlevsempametsolil.press
Sej maš ql plurija sam to ni razlog, da tuki težiš vsem, ki se ne strinjajo s tabo
Ja itak odločiln faktor o tem če je avto ql al ne, če dobr zgleda pa če dobr gre je v tem al si naredu sam al pa kupu, al je to naredu en k mu denar ni problem al pa en k težko zbirma skup za plastik primer... Dejstvo je da je ta avto ql...ni vsakmu všeč, tud meni ni najbolj ampak ne morm pa rečt da je zanič. Lej jst sploh nism nate replyju, nism žalu tvojga avta, sam povem kako je....Pa smo zasmetil spet eno temo. Čisto slovensko.....
p.s.: lolek mi lahko rečeš v faco ko se vidma ok?
p.s.2: jst sm na svoj avto zelo ponosn, predstavitev sem naredu
p.s.3: Kakšne ma pa veze kdaj sm pridružen na forum?
ne me smejat no.....vse naprej se menva na pm, ali pa na pivu, da mi rečeš v faco lolek pa pezde, ok?