Napisal/-a life4rave Če sep 01, 2005 11:44 pm
kolega je printu tuv certifikate za spojlerje (navaden printer, bel papir) cezaprav so v originalu ponavadi v rdeci barvi, pa se ni nikoli noben vrnil, zgleda da so na LPP itak taki debili (no saj so!) ker itak od unih kretenov noben ne zna po nemsko bi mu lahko pisalo da naj si ga podudla, pa bi te spustil s tisimi papirji cez...
ampak vseeno probaj naredit tehnicnega brez homologacije, povej da si tak avtomobil pac kupila drugace pa probaj si zrihtat tuv papirje grez z njimi na LPP k kretenom, da ti zaracunajo buce in ti vpisejo v homologacijski karton, druga varianta je da poznas kakega na tehnicnem, s tem da se po novem zakonu dela tehnicni prelged na prva 3 leta, 5, 7 let potem pa sele na vsako leto, ce si ravno vmes ti to ne bo potrebno...
Ps: sam imam isto podasljske in spojlerje in jih iz principa ne homologiram dokler ne bo jasnega in ne dvoumnega zakona kaj je sploh potrebno homologirat, kajti po obstojecem zakonu mi se kazni ne morejo napisat oz. ce mi jo, se na moj ugovor kazen avtomaticno zavrze... to bojo nasi vrli zakonopisci mogli se precej zakon spremenit! Samo problem pa res nastane pri tehnicem ker tudi tam ne vejo kaj mora bit homologiran (itak noben se zdaj ne ve)! Ker po obsojecem zakonu bi mogli homologirat od barve do okvirjev tablic, do tablic, matic, podlosk ventilckov, zarnic, brisalcev... tko da buce!
lp