Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po sep 12, 2005 5:28 pm

cossy je napisal/-a:kdo je ta r-stayl a ma kako internetno stran al telefon lohk tud na PM

www.r-styling.com

puri
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a puri Po sep 12, 2005 5:32 pm

zame je in bo BMW zakon!vsak ima svoje guste kajcmo :lol: kaj ve kdo kje bi se se dalo dobit M3 odbijace al bo treba kupit original?LP
BMW je ZAKON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po sep 12, 2005 5:45 pm

Poznam R-Styling človeka osebno, je zelo dobra oseba in poštena(kar je najbolje pomembno) Naredi pa tudi kakor treba(brez napak), ne hvalim ga zato ker smo kolegi, ampak zato ker sem sam videl izdelke ki jih je sam naredil ;) in niso KRIVO narejeni in ne VIDI se razlika v režah kot pri nekomu, kar je pa najbolje pomembno to da je pripravljen je pomagat brez problema in pošlihtat kakor treba!

Glede US-styling pa tko , videl sem tako veliko grdo narejenih stvari in ne profesionalno narejenih(da te kap prime), kaj šele graje ki sem jih slišal od lastnikov predelanih avtov :roll: ! Tko da vsake roke imajo svojega malarja(tud otrok).

Aja da bi pa kdo tak, moj avto kdo prefukaval pa zihr NE, ne dam nekomu v roke avto, kjer slišiš in vidiš nekaj kar je tebi zakol! :roll:

no dost sm povedal!

lp venom

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po sep 12, 2005 6:59 pm

Ja res je splača se prej mal vprašat kje in kako z u-style nimam sicer izkušen ma jih pa kolega in niso nič kaj prijetne z R-stylingom pa mam vredi izkušnje in če bom kj rabu vem kam it
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po sep 12, 2005 8:17 pm

Ja fantje moji dragi pol pa bo treba preko mene vzet!Sem delal kar nekaj avtov z ustyle robo pa lahko vprašate kako je narjen!!!
Samo sem pa delal jaz predelavo!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento To sep 13, 2005 12:48 pm

fantje fantje če koga srbi denarnica in ima mal preveč denarja gre k ustyle-tu in njegovemu EDOTU si (tako kot jaz) uniči avto!!! potem pa zapravi celo premoženje da ga popravi! za vrhunec se klepar in ličar dodobra nasmejita na tvoj račun

toliko o U-style in edo-tu

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Stajling po naše! :))

Napisal/-a Zmaj78 To sep 13, 2005 6:31 pm

Ja teli naši majstri so čudna roba, pa zgleda majo tut slabe in dobre dneve (nekateri bolj malo teh tadrugih :)). Pa tut naše izkušnje z njimi so precej različne, edina skupna točka našim ugotovitvam je da je U-style en naaaaateg brez primere. Fant bi pač rad igral težkega direktorja, no ampak za kej zaslužit je treba tut mal se zmigat pa si narest mal (pozitivne) reklame.

Še vedno so najbol zihr tovarniške variante odbijačev in ostale šare, samo cena je pa lahko že kar pošteno "muška"! :(((
Priponke
pakfeifer02[1].jpg
pakfeifer02[1].jpg (9.72 KiB) Videno 2159 krat

vectra driver
Nov uporabnik

Kraj: rakek

Re: Informacije iz 1. roke - pa po resnic!

Napisal/-a vectra driver To sep 13, 2005 6:39 pm

sam edo ne
Zadnjič spremenil vectra driver, dne To sep 13, 2005 6:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

vectra driver
Nov uporabnik

Napisal/-a vectra driver To sep 13, 2005 6:41 pm

Kdor pa hoče met lep avto in narejen v dogovorjenem času, naj se obrne na majstra Edota, ki očitno ve kaj dela in mu ni vseen kaj da iz rok. Če bo koga zanimal mu lah dam globalni sistem mobilni od njega.

da nebi jest slučajno dal gor slike od tega ,,,,,,, edota(kaki mojster edo)kakšno havbo mi je naredu. pošlem ga v 3 pi...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 13, 2005 7:36 pm

vectra driver je napisal/-a:da nebi jest slučajno dal gor slike od tega ,,,,, edota(kaki mojster edo)kakšno havbo mi je naredu. pošlem ga v 3 pi...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To sep 13, 2005 7:52 pm

Očitno je nekaj na tem, ker tudi jaz nimam dobrih izkušenj z U-stajlom.
Pač fant je šlampast in se ne trudi dosti,pa zato ne uporabljam čudnega besednega zaklada,watch out for bed words ;)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 13, 2005 8:04 pm

Lej kolikor sem zasledil ma U-style višje cene kot R-styling pa se vsi se zgražajo nad njim tko da kdor kj rab itaq iz teh postov ve kam it :D
namig=R-styling zj zlo nerodno je dat recmo velik keša za celoten kit pol maš pa se stroške da kit popraviš in podobno pa še rokov se ne držijo eni tak da nevem no res je zoprna stvar da recmu enmu zaupaš svojga princa pol pa dobiš ven žabo :D:D:D
Itaq pa U-style ko omeniš TUV začne kr jeclat in kr neki muti pol pa reče da bomo že uredili mislim HALO!!! tko sem jst mel recmo z A3M pridem kupim robo sem bil kralj ko sem pa po TUV-e prišel pa me kao niso več poznali dokler nisem čist popizdu pa orenk nahrulu prodajalca in zagrozu z inšpekcijo in lejga hudiča v 15min so bli TUV-i isprintani in poštemplani
ccc
V sloveniji mamo žal kr neki pacarjev in šušmarjev se pa tudi kakšen kvaliteten najde vmes ala Ribič inc.

vectra driver
Nov uporabnik

Napisal/-a vectra driver Sr sep 14, 2005 9:27 am

killah bee je napisal/-a:Očitno je nekaj na tem, ker tudi jaz nimam dobrih izkušenj z U-stajlom.
Pač fant je šlampast in se ne trudi dosti,pa zato ne uporabljam čudnega besednega zaklada,watch out for bed words ;)

Sej drugač ga sploh ne uporabljam ampak pr men je blo tkole. Zapeljem do nega se vse lepo zmeniva. Ga vprašam kok časa bo on to delal pa mi edo odgovori da, če hočem met dobr narejeno bom mogel rajš kakšen dan več počakat pa da ga nebi tko kot eni gnjavil vsak dan a bo. Jest itak mam še en avto, tko da sem mu reku da sploh ni panike, sam da bo res uredu narejen. Avto sem dobil nazaj čez 3 tedne , o izdelku pa pa raje nebi. Kasnej ugotovim da se je modelu mudil na morje in je pač mal pohitu(3 tedne bi blo pomoje čist dost da bi zrihtal tko kot se zagre)

vectra driver
Nov uporabnik

Napisal/-a vectra driver Sr sep 14, 2005 9:31 am

seat je napisal/-a:Lej kolikor sem zasledil ma U-style višje cene kot R-styling pa se vsi se zgražajo nad njim tko da kdor kj rab itaq iz teh postov ve kam it :D
namig=R-styling zj zlo nerodno je dat recmo velik keša za celoten kit pol maš pa se stroške da kit popraviš in podobno pa še rokov se ne držijo eni tak da nevem no res je zoprna stvar da recmu enmu zaupaš svojga princa pol pa dobiš ven žabo :D:D:D
Itaq pa U-style ko omeniš TUV začne kr jeclat in kr neki muti pol pa reče da bomo že uredili mislim HALO!!! tko sem jst mel recmo z A3M pridem kupim robo sem bil kralj ko sem pa po TUV-e prišel pa me kao niso več poznali dokler nisem čist popizdu pa orenk nahrulu prodajalca in zagrozu z inšpekcijo in lejga hudiča v 15min so bli TUV-i isprintani in poštemplani
ccc
V sloveniji mamo žal kr neki pacarjev in šušmarjev se pa tudi kakšen kvaliteten najde vmes ala Ribič inc.

Sem pa pri a3m čakal na tuve za pragove cele 3 mesce. So jih zgubil v skladišču, pol so jih pa še enkrat naročil in to veste da pri a3m traja.

vectra driver
Nov uporabnik

Napisal/-a vectra driver Sr sep 14, 2005 12:58 pm

no pa da še mal napišemo o ustylu. Uroša poznam že več let . Glede rokov bi se lahko res mal bl držal, glede papirjev (tuv) sploh ni problemov . Manka pa mu še en oko za tisto piko na i , mal je res preveč površen . Pri nekaterih stvareh bi se lahko bolj potrudu. Rabil pa bi tudi obvezno eno tajnico ki bi mu sam tel. dvigvala, ker jih ma 500 na dan. Včasih že zaradi tega pozabi komu je sploh kej obljubil!
Treba ga je večkrat spomnit

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Ja teli pocarji naši! :))

Napisal/-a Zmaj78 Sr sep 14, 2005 6:26 pm

Komur pa izdelki teh garaža-majstrov niso kul, ima še vedno na netu ful te plastike, tut u stilu e-bay al pa kej tacga. No neki se že najde, sam dobro pa je met še ene odbijače pa za pozim (po možnosti originalne - navadne), ker s kakimi odbijači v stilu KarZovn pa ni glih prav luštno plužit snega, ledu in ostale zimske šare.

Zdi se mi pa da so v SLO še kar kakšni drugi majstri in ne samo zgoraj omenjena dva, tko da vsaka vas ima po dva taka majstra "ki vse znata in obvladata", no pol izdelki so pa itak loh neki čist tretjega. :))) Sam se najde zihr tut kakšn obvladač, ki nima dve leve roke in dva lažniva jezika, s kerima nateguje svoje stranke!

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Ja teli pocarji naši! :))

Napisal/-a Tuner Sr sep 14, 2005 7:06 pm

OK, nekatere kritike so res upravičene in vsakemu sem zmeraj zadevo popravil, če z njo ni bil zadovoljen in je prišel na zaj k meni. Morate razumeti tudi, da smo bili med prvimi, ki smo začeli izdelovati iz poliestra in da se predelav avtomobilov nismo mogli učiti od nikogar. In sigurno so tisti ki so nezadovoljni 100x bolj glasni od tistih kateri so zadovoljni in pri taki količini strank je sigurno tudi kdo nezadovoljen, žal... V bodoče upam, da takih ne bo več...

PRIAM: Tvoji posti pa me zelo motijo... Pišeš največ, pa čeprav me sploh ne poznaš, mogoče si se enkrat pogovarjal z mano... V moji delavnici sploh nisi bil.... Zavedaj se samo ene stvari in sicer: Odbijač katerega imaš na svojem avtomobilu JE MOJE LASTNO DELO, Edo pa ti ga je samo vpasal na avto.. In ne govori da ne delam ničesar, ker tisti ki me poznajo ti bodo potrdili, da že 8 let delam s poliestrom 15ur vsak dan...

Odbijač sprednji je bil narejen za Hopndo CRX DelSol, podaljšek zadnji pa za VW3, pragovi so Aerotrenz. Oba sta bila 100% narejena v nulo in brez kakršnihkoli pripomb!! Kakšna pa je bila predelava pa ne vem , ker ti je zadevo tako ali tako delal Edo!

VISOKE CENE:
20% davka(ker smo pač davčni zavezanec)
15-25% popusta za različne klube

Ko to odštejemo se vam še zdijo visoke cene?
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Samo brez solz - lepo prosim!

Napisal/-a Zmaj78 Sr sep 14, 2005 7:16 pm

No sicer pa baje da dober glas seže v deveto vas, slab pa se razlega po forumu in nisem edini ki si mislim svoje o vsem skupaj. :)))

dean007
Novinec

Napisal/-a dean007 Sr sep 14, 2005 7:42 pm

Pr urošu bi blo vse dobro če mu nebi tist Edo barval in do konca uničil stvari.
Drugač pa Uroš kr tak naprej z predelavami... :tomidelej:

dean007
Novinec

Napisal/-a dean007 Sr sep 14, 2005 7:49 pm

:!: :!: :!: :!: :!: NAJ DODAM:

*Jaz sem zadovoljen z Ustyle-om ampak z Edotom NE-ker mi je on barval (sem mislil da Edo spada pod Ustyle,ampak sta vsak posebej).
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov