cossy je napisal/-a:kdo je ta r-stayl a ma kako internetno stran al telefon lohk tud na PM
www.r-styling.com
vectra driver je napisal/-a:da nebi jest slučajno dal gor slike od tega ,,,,, edota(kaki mojster edo)kakšno havbo mi je naredu. pošlem ga v 3 pi...
killah bee je napisal/-a:Očitno je nekaj na tem, ker tudi jaz nimam dobrih izkušenj z U-stajlom.
Pač fant je šlampast in se ne trudi dosti,pa zato ne uporabljam čudnega besednega zaklada,watch out for bed words
seat je napisal/-a:Lej kolikor sem zasledil ma U-style višje cene kot R-styling pa se vsi se zgražajo nad njim tko da kdor kj rab itaq iz teh postov ve kam it
namig=R-styling zj zlo nerodno je dat recmo velik keša za celoten kit pol maš pa se stroške da kit popraviš in podobno pa še rokov se ne držijo eni tak da nevem no res je zoprna stvar da recmu enmu zaupaš svojga princa pol pa dobiš ven žabo:D:D
Itaq pa U-style ko omeniš TUV začne kr jeclat in kr neki muti pol pa reče da bomo že uredili mislim HALO!!! tko sem jst mel recmo z A3M pridem kupim robo sem bil kralj ko sem pa po TUV-e prišel pa me kao niso več poznali dokler nisem čist popizdu pa orenk nahrulu prodajalca in zagrozu z inšpekcijo in lejga hudiča v 15min so bli TUV-i isprintani in poštemplani
ccc
V sloveniji mamo žal kr neki pacarjev in šušmarjev se pa tudi kakšen kvaliteten najde vmes ala Ribič inc.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov