Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po nov 07, 2005 6:38 pm

Tommo a si ti to firmo odprl al kaj da že tretjič gor mečeš link :P
Tuki dvakrat pa še novo temo si šu odpirat. Malce prevsiljiv marketing maš ;)

Drgač pa, ja Bauhaus pa Obi masta te zadeve dost pocen. Še celo neke kao No-name variante obstajajo samo ne vem, kako se tisto kaj obnese. Kkšn komentar?

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 07, 2005 7:09 pm

ko smo že lih pri žarnicah ma kdo kake izkušnje z cool blue varianto ker bi rad dal v luči modre žarnice oz. žarnice ki svetijo modro mam pa H7 in H1
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

pogo
Nov uporabnik

Napisal/-a pogo Po nov 07, 2005 7:12 pm

pa a so te žarnice dovoljene?

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Po nov 07, 2005 11:02 pm

YOC je napisal/-a:Tommo a si ti to firmo odprl al kaj da že tretjič gor mečeš link :P
Tuki dvakrat pa še novo temo si šu odpirat. Malce prevsiljiv marketing maš ;)

Drgač pa, ja Bauhaus pa Obi masta te zadeve dost pocen. Še celo neke kao No-name variante obstajajo samo ne vem, kako se tisto kaj obnese. Kkšn komentar?

lp

8)

YOC, za takšne ko jim moraš 5-krat povedat in še napisat pa te še vedno v PM-jih sprašujejo! Zato je tolkrat napisan. Ker sem objavil link pa me je še kar spraševal kje, pa sem ga pol še enkrat napisu.
No, od sedaj naprej bom pa odgovarju sam na PM in ne bom več dajal gor nobenih povezav :!:
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Napisal/-a Tommo Po nov 07, 2005 11:04 pm

pogo je napisal/-a:pa a so te žarnice dovoljene?

ja CoolBlue in Silverstar žarnice so dovoljene ja!
Dovoljene niso 100W žarnice in žarnice katere nimajo certifikata!

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Napisal/-a Tommo Po nov 07, 2005 11:06 pm

seat je napisal/-a:ko smo že lih pri žarnicah ma kdo kake izkušnje z cool blue varianto ker bi rad dal v luči modre žarnice oz. žarnice ki svetijo modro mam pa H7 in H1

Ej Seat, dans mi je sodelavec reku za žarnice in sem se spomnil nate, imel je žarnice H7 in to celo pol leta s tem da jih je menju že dvakrat sedaj pa si je naroču silverstar, take ko mam jest, pa ti bom potlej povedu kaka je razlika ker bo on to vedu najbolj povedat.

blink
Novinec

Napisal/-a blink Pe nov 11, 2005 1:01 pm

Lenuh007 je napisal/-a:
Lenuh007 je napisal/-a:Pozdrav!

Da ne bom nacenjal nove teme, bom iskoritil kar to.
Imam namen zamenjat zarnico za smerokaz z LEDicami.

Po ineternetu sem gledal vse sorte. Najbolj se mi dopade izvedba z vecimi LEDicami
Ena izvedba in to tista, ki ima kaksnih 25 LEDic obrnjenih v eno smer in ostale v krogu okolk (Slika) mi jebolj pri srcu.

Zanima me, ce kdo uporablja podobno opisani?
Kako se obnese?

Hvala za pomoc!

A lahko se kdo meni pomaga? Kdorkoli z izkusnjami?

Jst mam tele http://www.ultraleds.co.uk/product_info ... 85482dd590 in delajo super. Nabavu sem si za sprednja dva žmigavca, da ni tiste oranžne barve v žarometu. Edino kar me moti je to, da ima Clio žmigavce tko narejene da hitrejš utripajo, če maš LEDice, kao manjši tok al neki tazga in je potem tko tko kot če bi mel eno crknjeno. Če mam prižgane vse štiri žmigavce pa dela OK. Za rikverc mam pa iste ampak bele - superior verzija (močnejš svetijo).

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če mar 16, 2006 7:00 pm

dejte mau pogledat tisti dve sliki v prvem postu, ker se mi zdi, da je prva slika mau zatemnjena in to mislm računalniško, ker so tudi števci od avta bolj temni, tko, da pomoje to ni realno ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če mar 23, 2006 8:18 am

Vse lepo in prav s temi cool blue žarnicami dokler je bil sneg, takoj ko snega ni blo več, so me ful razočarale, enako pravijo moji kolegi in sm včeri zamenjal z silverstar-kami. Pa drugače tisti ki imate cool blu ste opazl, da se pod 2-3 mesecih uporabu na koncu k je prevlečena z nevem kakšno snovjo to dol zlušči in kaj kmalu tut crknejo, govorim pa za H4 žarnice. Men so dokaj kmalu crknale, sam vzrok je tut da dnevno delam 200km in so prižgane okol 3-4urce na dan, sam mislim da neb smel bit to vzrok za nedelujoče žarnice.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Če mar 23, 2006 9:26 am

Osram Silverstar zarnice (h7) so v bauhausu 5200 sit za 2 komada. Sem bil predvcerajsnjim.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če mar 23, 2006 10:35 pm

Osramove žarnice se najbolj splača it kupit v njihovo prodajalno, so tam najcenejše, ali pa jih naročiš prek njihove spletne trgoviine (mislim da je naslov www. svetila.si ali nekaj podobnega.
Slika

beks23
Nov uporabnik

Napisal/-a beks23 Če mar 23, 2006 10:51 pm

Vse sem prebral pa nisem dobu odgovora, katera zarnica bolje sveti? Cool blue ali Silverstarr??? Je pac bolje met drago zarnico ki dobro sveti, kot pa enga pesca na vesti!

beks23
Nov uporabnik

Napisal/-a beks23 Če mar 23, 2006 11:05 pm

Aha, hvala! Aje se to...a se ful dolje vid s silverstarr zarnico kot z navadnimi Osram H7? A je razlika res ocitna, a so to majhne malenkosti?

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Če mar 23, 2006 11:32 pm

Kako bi zrihtal bele meglenke? Zdej mam fake xenon, modre pozicijske pa meglenke prou grdo rumeno svetijo.

beks23
Nov uporabnik

...

Napisal/-a beks23 To mar 28, 2006 10:03 pm

Aje se to...a se ful dolje vid s silverstarr zarnico kot z navadnimi Osram H7? A je razlika res ocitna, a so to majhne malenkosti?

...res me zanima, ker imam malo dioptrije (mam ocala, sam se vseeno), pa bi rabu res dobre zarnice!

Uporabniški avatar
tomzi007
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a tomzi007 So apr 01, 2006 8:46 pm

blink je napisal/-a:
Lenuh007 je napisal/-a:
Jst mam tele http://www.ultraleds.co.uk/product_info ... 85482dd590 in delajo super. Nabavu sem si za sprednja dva žmigavca, da ni tiste oranžne barve v žarometu. Edino kar me moti je to, da ima Clio žmigavce tko narejene da hitrejš utripajo, če maš LEDice, kao manjši tok al neki tazga in je potem tko tko kot če bi mel eno crknjeno. Če mam prižgane vse štiri žmigavce pa dela OK. Za rikverc mam pa iste ampak bele - superior verzija (močnejš svetijo).

In zakaj ne prispajkas vzporedno se en mocnostni upor da ti bojo utripali pravilno?

Mene pa zanima ce je kdo ze videl LED zadnje luci za C3?
Pa kako zgleda kupovanje preko neta, sam se drugace ogrevam za tele sicer niso LED:
http://lefrancaisconnection.com/citunin ... px?pid=888
LP
Nebo je črno, Zemlja je modra... J.Gagarin
Tomzijev page:
http://tomzijevserver.pointclark.net

Tomzijev forum:
http://tomzijevserver.pointclark.net/forum

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po apr 03, 2006 7:21 pm

Tommo je napisal/-a:Če se zanimate za nakup bilo kakšnih žarnic oz. svetil si poglejte ta link ki je napisan spodaj.

Auto tuning - žarnice

cena H7 silverstar je 2.553,- sit
cena H4 silverstar je 1.504,- sit

Ka je že kdo naročal tule.... ? Zajle bi mogu nujno zvedet, da narožim žarnice, pa me zanima kak je rok dobave.... Plačilo po povzetju predvidevam.. :roll:

Lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po apr 03, 2006 7:40 pm

pardon k se tkole vklucujem...sam kwa je razlika med h4 pa h7, kere so primere za Polota (9n)?
Aja, še to a je treba homologirat če zamenaš žarnce ?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po apr 03, 2006 7:43 pm

Razlika je v velikosti.... Mislim da ma polo h4, al pa se motim....

ps: še vedno noben ni reku, če je že naročal preko zgoraj omenjenega linka...:P

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost