Tuki dvakrat pa še novo temo si šu odpirat. Malce prevsiljiv marketing maš

Drgač pa, ja Bauhaus pa Obi masta te zadeve dost pocen. Še celo neke kao No-name variante obstajajo samo ne vem, kako se tisto kaj obnese. Kkšn komentar?
lp

YOC je napisal/-a:Tommo a si ti to firmo odprl al kaj da že tretjič gor mečeš link :P
Tuki dvakrat pa še novo temo si šu odpirat. Malce prevsiljiv marketing maš![]()
Drgač pa, ja Bauhaus pa Obi masta te zadeve dost pocen. Še celo neke kao No-name variante obstajajo samo ne vem, kako se tisto kaj obnese. Kkšn komentar?
lp
seat je napisal/-a:ko smo že lih pri žarnicah ma kdo kake izkušnje z cool blue varianto ker bi rad dal v luči modre žarnice oz. žarnice ki svetijo modro mam pa H7 in H1
Lenuh007 je napisal/-a:Lenuh007 je napisal/-a:Pozdrav!
Da ne bom nacenjal nove teme, bom iskoritil kar to.
Imam namen zamenjat zarnico za smerokaz z LEDicami.
Po ineternetu sem gledal vse sorte. Najbolj se mi dopade izvedba z vecimi LEDicami
Ena izvedba in to tista, ki ima kaksnih 25 LEDic obrnjenih v eno smer in ostale v krogu okolk () mi jebolj pri srcu.
Zanima me, ce kdo uporablja podobno opisani?
Kako se obnese?
Hvala za pomoc!
A lahko se kdo meni pomaga? Kdorkoli z izkusnjami?
Aje se to...a se ful dolje vid s silverstarr zarnico kot z navadnimi Osram H7? A je razlika res ocitna, a so to majhne malenkosti?
blink je napisal/-a:Lenuh007 je napisal/-a:
Jst mam tele http://www.ultraleds.co.uk/product_info ... 85482dd590 in delajo super. Nabavu sem si za sprednja dva žmigavca, da ni tiste oranžne barve v žarometu. Edino kar me moti je to, da ima Clio žmigavce tko narejene da hitrejš utripajo, če maš LEDice, kao manjši tok al neki tazga in je potem tko tko kot če bi mel eno crknjeno. Če mam prižgane vse štiri žmigavce pa dela OK. Za rikverc mam pa iste ampak bele - superior verzija (močnejš svetijo).
Tommo je napisal/-a:Če se zanimate za nakup bilo kakšnih žarnic oz. svetil si poglejte ta link ki je napisan spodaj.
Auto tuning - žarnice
cena H7 silverstar je 2.553,- sit
cena H4 silverstar je 1.504,- sit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost