Napisal/-a mazda rx8 Če dec 15, 2005 12:08 am
Lep pozdrav!
Običajno se ne spotaknem, na kaj podobnega, ampak si ne morem pomagat, da na zadnji komentar ne bi dal odgovora. Če ne že zaradi mene pa zaradi drugih, ki so člani tega foruma.
Sodelujem kar na nekaj forumih z najrazličnejšo tematiko in vsebino. Osnovni in temeljni namen le teh je, da se človeka informira, pouči, da se izrazijo različna mnenja,... Hvala bogu, da je tehnologija komunikacija toliko napredovala, da nam je to omogočeno.
Ta forum ni izjema in je bil v prvi vrsti ustvarjen predvsem zaradi druženja ljubiteljev avtomobilizma... naj me moderatorji oz. ustvarjalci tega foruma popravijo.
In sedaj odgovor na tvoje vprašanje.
Alu platišča res kupujem zase, ker pa v avtomobilizmu nisem preveč domač me zanimajo druga mnenja. Tako kot nekdo sprašuje o tem kakšen športni filter naj namesti v svoj avtomobil, glede na motor, željen učinek, včasih celo izgled... Kakšen spojler bi bolj pasal...( vsi tisti in ni jih malo sprašujejo za svoj avto, pa vendar sprašujejo ). Tako sem jaz samo vprašal za mnenje o platiščih. Kolikor vemo obtsajajo različne oblike in velikosti avtov in temu posledično bolj paše določeno platišče. Morda je celo nekdo podobno platišče že videl na tem avtu ali pa ima celo kakšno sliko... Morda pa mi bo celo nekdo predlagal kakšno platišče, ki ga ne poznam in mi bo še najbolj ustrezalo. Res pa je, da tukaj veliko naredi predvsem lasten okus
Tako, da vprašat za mnenje res ne sme biti greh.
Hvala pa vsem tistim, ki ste dali kakršno koli mnenje. Verjemite, mi je pomagalo.
LP!