seat je napisal/-a:Sam tale Punto zgleda ubijalsko prow tko tale Stilo hmmmm zj pa res ne vem rad bi da bi bil avto zgledal lepo torej bi najbolje blo če dam stranske enako
Courage™ je napisal/-a:moj predlog -> stranske 10%, zadnjo 55%.
Na črnem avtu je to dovolj
Coleman je napisal/-a:Kako a ni blo rečeno, če daš vse temnit na max po zakonu, se ne vidi taka razlika med posameznimi okni?
Razlika naj bi se vidla če sploh nebi dal temnit voznikovega ter sovoz. okna, zadnje pa vse na max.
Naj en to bolj razloži..
seat je napisal/-a:ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete
torej temnil bom enako sam lane povej kdo je tebi temnil ker k komparetu vrjetn ne bom šel več previsoka cena.press
KANZYANI je napisal/-a:seat je napisal/-a:ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete
torej temnil bom enako sam lane povej kdo je tebi temnil ker k komparetu vrjetn ne bom šel več previsoka cena.press
A je ful razlika me ceno Lesnika in Kompareta
acid je napisal/-a:KANZYANI je napisal/-a:seat je napisal/-a:ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete
A je ful razlika me ceno Lesnika in Kompareta
za mojga polota je prišlo vseh 5 šip pri Lešniku, 30k pri komparetu bi dal pa 36k
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov