Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po dec 26, 2005 7:55 pm

Sam tale Punto zgleda ubijalsko prow tko tale Stilo hmmmm zj pa res ne vem rad bi da bi bil avto zgledal lepo torej bi najbolje blo če dam stranske enako
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Po dec 26, 2005 11:36 pm

Jest mam tud crn avto in se nagibam k enako zatemnjenim stranskim, to planiram enkrat na pomlad 8)

@Yagi-san
Stilo pa zgleda :shock: ;)
Kako mas pa zadnjo, mas kaksne slikce :?:

P.S.: A je tale slikca slikana v Tacnu al se motm :?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To dec 27, 2005 11:02 am

seat je napisal/-a:Sam tale Punto zgleda ubijalsko prow tko tale Stilo hmmmm zj pa res ne vem rad bi da bi bil avto zgledal lepo torej bi najbolje blo če dam stranske enako

Glej ne vem zakaj potem sprašuješ za mnenje, večina ti je povedala da temniš vse enako, pa si še vedno v dvomih. Če si bolj nagnjen k max temnenju pol se odloči tak, ker ti bo v drugem primeru žal.

Ne pozabi pa da Lešnik uporablja Foliatecove folije, in pri teh folija se ful pozna razlika med 10% pa 55%, medtem ko stric v braunšvajgu ma folije med katerimi ni tako očiten prehod.

Na mojem 10% zgleda takole:
Priponke
IMG_2702_s.jpg
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 27, 2005 11:30 am

Courage: zgleda odlično, kamera tudi fino postavljena da svetloba tako lepo pade ;)

Imam še eno vprašanje: je kdo pri temnenju stekl doživel, da so mu poškodovali npr. polomili plastični stebriček ali kaj podobnega? Sam bom verjetno počakal na spomlad s temnenjem,... se splača v MB vozit zarad foliateca ali se naredi pri Kompareju (sploh se dela?)

p.s. Courage predolg podpis imaš, dj mal skrajšej...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi To dec 27, 2005 11:43 am

AudiRSboy je napisal/-a:aja pa se neki k bos to delu dej jih do maximuma kokr se jih da k ni lepsga k je crn avto crne sipe da je use isto....sam morjo bit res use enak zatemnene :twisted:

Word!

prijam
Nov uporabnik

Napisal/-a prijam To dec 27, 2005 12:20 pm

kaj pa tiste folije ki imajo efekt ogledala?
-je to dovoljeno?
-kje se to dela?
-ima kdo kaksno fotko?

lp

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 27, 2005 1:06 pm

Refleksne niso dovoljene, barvno pa lahko daš gor (npr. Maky ima modre...)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 27, 2005 1:20 pm

ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete
torej temnil bom enako sam lane povej kdo je tebi temnil ker k komparetu vrjetn ne bom šel več previsoka cena.press :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To dec 27, 2005 1:38 pm

Courage™ je napisal/-a:moj predlog -> stranske 10%, zadnjo 55%.

Na črnem avtu je to dovolj ;)

podpis pod to, seat sej pa si vido pr meni stranske 10% pa zadnjo 55% najlepše izpade nimaš kaj razmišljat :P pa k lešniku pojdi saj pa si na lastne oči videl da nardi delo tako kot je treba. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To dec 27, 2005 1:48 pm

pravilno si se odločil! :D

najlepše je če so stranske vse enake! :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman To dec 27, 2005 1:51 pm

Kako a ni blo rečeno, če daš vse temnit na max po zakonu, se ne vidi taka razlika med posameznimi okni?

Razlika naj bi se vidla če sploh nebi dal temnit voznikovega ter sovoz. okna, zadnje pa vse na max.

Naj en to bolj razloži..
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 27, 2005 1:59 pm

Ja zddnje stranske lah maš zatemnjene 55% sprednje pa 10% med 55% in 10% je pa ja neki razlike pr men na Ibizi se niti ni tko zlo vidlo
Slika
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid To dec 27, 2005 2:41 pm

Coleman je napisal/-a:Kako a ni blo rečeno, če daš vse temnit na max po zakonu, se ne vidi taka razlika med posameznimi okni?

Razlika naj bi se vidla če sploh nebi dal temnit voznikovega ter sovoz. okna, zadnje pa vse na max.

Naj en to bolj razloži..

Če daš vse max pol valda pridejo zadnje tri bolj do izraza kot pa sprednji stranski, zato najlepše izpade če daš vse 4 stranske 10% zadnjo pa 55% res najlepše izpade. 8) se pri seatovem lepo vidi kakšna razlika je med sprednjima pa zadnjima stranskima.

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI To dec 27, 2005 3:21 pm

seat je napisal/-a:ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete
torej temnil bom enako sam lane povej kdo je tebi temnil ker k komparetu vrjetn ne bom šel več previsoka cena.press :D

A je ful razlika me ceno Lesnika in Kompareta :?:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid To dec 27, 2005 3:42 pm

KANZYANI je napisal/-a:
seat je napisal/-a:ok odloču sem se da bom enako temnil vidu sem pa na parih avtih da ma recmo llumark za moje pojme presvetle folije na ibizi mi je temnil Kompare pa je blo res temno pr kolegovi hondi ki jo je pa temnil llumark je pa ful svetlo oz njegova stranska zadnja je ba temnjena ful pa je bla tko temna kot moja sprednja stranska upam da me razumete

za mojga polota je prišlo vseh 5 šip pri Lešniku, 30k pri komparetu bi dal pa 36k

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V To dec 27, 2005 3:56 pm

Preminud je tut na tem forumu in temni sipe...dela za Lesnika...oba uporabljata folijo od foliateca...Kompare in Llumark pa oba folijo Llumark...sm vidu pr obeh isto folijo ;)

Meni je delal perminud (Lesnik) in sem zelo zadovoljen. Cena za 5 stekel je pa bla 30 000sit. ;) Ce bi se odlocal jst bi dal vse max.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To dec 27, 2005 4:23 pm

kolk zgleda temno je odvisn tud od notranjosti avta...bolj je svetla bol zgleda svetlo...Pa še enkrat, tud če maš vse enak temnjene pa zadnjo max zgledajo zadnje tri temnej, ker skoz zadnjo ne prehaja svetloba...
jst sm temnil pri perimundu, tukaj pa je rezultat...spomlad grem še tanov avto h njem...vse 4 so 10 % zadnja pa 55%

Slika

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI To dec 27, 2005 4:42 pm

acid je napisal/-a:
KANZYANI je napisal/-a:

za mojga polota je prišlo vseh 5 šip pri Lešniku, 30k pri komparetu bi dal pa 36k

No vidis sej jest mam tud polota samo ker sm iz Lj mocno dvomim da bom kej profitiral ce se pelem v MB zarad tistih 6k.
Kje ma pa ta perimund delavnco :?:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To dec 27, 2005 4:45 pm

perimund je iz trebnjega

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 27, 2005 4:48 pm

Meni je Kompare za Leona postavu ceno 50k brez davka tko da bi z davkom pršu na ene 55k tm nekje
Lešnij mi je pa reku da je Leona že delal in da bi bla cena 40k tak da.....
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov