številko in naslov na pm prosm
kko se pa reče tej fremi
bass je napisal/-a:Tej tehniki se reče POWDER COATING torej se prahu reče POWDER COAT ("prašni sloj").
Zadevo se naelektreno naprši na kovino in, ko se vse skupaj peče (na par sto stopinj) se delci sprimejo ozr. se prah utekočini in, ko vse skupaj ohladimo se ta premaz zelo strdi in je veliko bolj obstojen kot navadna barva in tudi dosti lepši sijaj ima. Barve, ki nastanejo po pečenju so res neverjetne in so veliko bolj žareče kot sam prah v izhodišču.
opankar je napisal/-a:bass je napisal/-a:Tej tehniki se reče POWDER COATING torej se prahu reče POWDER COAT ("prašni sloj").
Zadevo se naelektreno naprši na kovino in, ko se vse skupaj peče (na par sto stopinj) se delci sprimejo ozr. se prah utekočini in, ko vse skupaj ohladimo se ta premaz zelo strdi in je veliko bolj obstojen kot navadna barva in tudi dosti lepši sijaj ima. Barve, ki nastanejo po pečenju so res neverjetne in so veliko bolj žareče kot sam prah v izhodišču.
A se da s prašnim barvanjem pobarvat na MAT črno?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
andrazzupan je napisal/-a:Ful dobr si naredu. Kolk pa te je to brez dela pršlo. Pa kolk cajta si delov. Jest bi se gutov mal dl časa zajebavov ker mam feltne original od Clio 16v k so bl zakumplicirane.
mitja12345 je napisal/-a:jaz sem letošno zimo svoje feltne "prenovil" brez težav in sam!
najprej sm jih zbrusil (ni potrebno peskanje) potem sem jih pokital kjer je bilo kritično...ponovno zbrusil...dal špric kit čez...zbrusil in pobarval....so kot nove...zelo lepe..prišlo me je pa material 7000 jurčkov!
lp, mitja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov