dj_em je napisal/-a:z lavo si šol odstrant lak![]()
1.nevem zakaj pišeš pol če smo sami bedaki.![]()
2.prekršil si pravilo foruma 1.2![]()
3. fant že 2 ne uporabljaj VELIKIH ČRK (oz. isklopi caps lock) ker to pomeni dretje
4. nemorš polerat s pasto za cromaluminij
5.tehnika brušenja ti pripomore k lažjemu poliranju...
6.tehnika poliranja ti pripomore k lažjemu poliranju....
očitno nisi imel znanja ko si se spravil v tak prijekt.... zato če si sam spoliral feltne...
te tvoje feltne k si jih spoliru niso spolirane do konca ker... če bi bla bi se vidu v feltno tko kot se v špegu ne pa da so feltne motne...
zdej pa mal razmisl od kje mi to... če pa neboš dojel ti bom pa povedu
lenivec je napisal/-a:wtf dj_em ti si retardel al kaj? tip je felne spoliran in očitno ma izkušnje... ti jih očitno še nisi. zakaj mu že pamet soliš?
puntoshark je napisal/-a:nisem hud... sam prezveze se mi zdi ker nekateri podcenjujete in predstavljate zadevo kot da je otročje lahka .. pa ni.,.. povejte ralno... za eno felno rabiš od 4 do 8 ur trdega dela...
tvoja vprašanja pa se ne nanašajo na temo.. in nisem strojnik oziroma kemik da ti bom razlagal definicije poliranja in sestave aluminija...
dj_em je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:wtf dj_em ti si retardel al kaj? tip je felne spoliran in očitno ma izkušnje... ti jih očitno še nisi. zakaj mu že pamet soliš?
stari jest sem tut že marsikej poleru....
jest nobenmu ne solim pamet...sam je sam začel s prepirom....
iskušnje gor dol.... valda vsak se uči po svoje sam ni treba žalt celga foruma zarad tega....
Liquid je napisal/-a:ajde pomirte se,tema naj bo čimbolj kunstruktivna![]()
dj_em:umiri se ker točno vem zakaj si odprl to temo,kot že prvo ki je bila izbrisana,zato umiri se,nekateri imajo izkušnje,ti pa govoriš vse tako na splošno kot bi govoril jaz,ki se niti dotaknil še nism polir paste,pametovat ni težko,zato MIR in ja pisal sm z velikimi,mogoče je bil to moj namen,al me boš opozoril naj izklopim caps lock
dj_em je napisal/-a:feltne prodane tko da zarad mene se lahko tem zaklene ker to več nebom počel jast....
LP
J`Mavr0 je napisal/-a:ne sej ne rabiš komentirat.. sam ne pametuj o stvareh o katerih razn da si načitan iz forumov nimaš pojma...
Zaključek :P, pametovanje dj_em se ne splača pa poste nabijat
lp;
Jernej
PiNkZ PoWeR je napisal/-a:in vem tolko kot nič o poliranju mi je že žal kaj sem bral jebemo ej rad bi feljuge spoliral ali pa vsaj malo olepšal, kaj prečitam bedarija sej nimam nič proti kreganju sam rabu bi čim boljši potopek poliranja.... aja pa še 3 čike sem poleg skadiu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov