Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Re: Carcept spojleri za Focus-a

Napisal/-a Moby Po jul 15, 2002 9:36 pm

Vse lepo in prav jst pa še kar nisem nič zvedel za WRC spojler za Focus-a ?

Kdo ma kj pojma kje se bi dal v SLO dobit pa za kolk $$$

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po jul 15, 2002 10:23 pm

Moby: jst zal ne morem pomagat, sorry

VTI: HAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D dobra, ni kej :)

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 16, 2002 9:05 am

Moby:dej eno sliko dobro prpopej gor da vidmo kaj si zeliš pol pa še povej kok si ga želiš pa kok keša si prpravljen dat,mogoč bi se pa lahko kej zmenil,nikol ne veš!:)))

Doktor:ta je bla tko na 1 brzinco napisana:))))

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 16, 2002 4:54 pm

Hm ja sem pogledu ja sam če grem delat tak spoiler se mi ga ubistvu ne splača,ker boš nakonc sam ti tist k bi mel tazga,no sej to bi vsak mel edinga sam če je edin je itak dražju,ker "unikat" je "unikat".Če bi pa vedu da se mi ga splača it delat oz da ga še kdo vzame no ubistvu tko,da je zanimanja po takem spoilerju večje je pa to druga stvar.
Zarad mene jest ti ga bi ubistvu lahko naredu ne bi bil ČIST ČIST tak mogoč mal drgač ane sam če govoriva za unikat je pol cena višja oz unikatu primerna,premisl sej se ne mudi,al se.

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Napisal/-a Moby To jul 16, 2002 9:07 pm

A imaš mogoče kakšne veze ali poznanstva, ki mogoče imajo WRC spojler za focus-a ? oz. mogoče veš kje bi se ga dalo dobit.

Kolko bi pa ti računal za tako izdelavo oz. za končni izdelek ?

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jul 17, 2002 8:49 am

Poznam enga k bi ga lahko prnesu sam je cena 100kosov,za tok ga men zrihta je pa spoiler tak kot ga ma avto za rally sam je pa tud treba čakat,ker gre šele po poletju do kolegov k so zmožni to dobavt.Sam je reku že on sam,da je boljš narest druzga pa cca pol manj te pride.Za končni izdelek ne vem kok bi ti računal,ker ne vem kok dela bi blo z izdelavo.
Zdej delam spoiler eno mal spremenjeno kopijo spoilerja od Impreze sam tak približno kot od strom kita pa zgleda full izi za narest sam k se pa spravš delat to pa vidš da bo kr velik dela tko da narest spoiler ni taka nedolžna zadeva.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr jul 17, 2002 10:57 pm

VTI:
Kaj za Bravota spojler, za nad zadnjo šipo se bi dalo naredit? Mislim nekaj takega:
http://www.lester.it/img_articoli/H622G.jpg

Ful me zanima, kakšno delaš za Sergiota, ker trenutno sem brez sprednjega spojlerja, dal pa bi si tudi podaljšek zadnjega...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Če jul 18, 2002 8:40 am

Bravura:am a od HGT-Bravota ti pa ni všeč?Pa zlo podobno gor pride pa zlo mal jih ma tak spoiler,saj kokr opažam,ko Bravote gledam.Kar se pa tiče DELANJA pa sem se jest zdej ubistvu modele spravu delat a veš (model da se pol naredi kalup iz tega),Tunner-Uroš jih pa obleče v poliester.Sergio bo oz. ma pa spredn podalšek gor sam k bo v barvi bo šele dobr do izraza pršu (no sej ze zdej).
Ja za zadn podalšek za bravota pa mislm,da ga je zlo težko dobit razen kak msdesign sam to se pa men osebno ne zdi pametno kupovat,ker ma Fazer ubijalske cene kot sem ze prej enkrat napisu.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če jul 18, 2002 9:42 am

hey

jst mam spredej tko, k je na tejle sliki (Cadamura varianta), sam je en mal "dodelan"

Slika

dodelan je tko, da ma na sredini mal odrezan, da zgleda kot Rieger sprednji podaljsek.

Sej, ce te zanima, pa ce ga ne bom zataknu na morju, se lahk kej zmenva po poletju, k jst ga bom mel sam za na morje, potem pride pa Rieger style gor, k mi bl fajn zgleda.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Če jul 18, 2002 10:52 pm

VTI:
Od HGT-ja se mi zdi premajhen :), premalo do izraza pride, najlepši se mi zdi tale:
Slika
no mogoče že malo pretiran :D, nimam pa pojma kje bi ga lahko dobil, zado bi se "zadovoljil" z Abarth lookom... Zadnji podaljsek pa od Riegerja, za MS design pa itak da ima grozne cene, pa niti niso tako hudi...

Sergio:
Poznam ta spojler, sem ga do pred nedavnim imel tudi jaz gor, zdaj pa sem si zaželel tega od carcepta, samo zgleda da ga pri A3M ne bom dočakal.... grr, Rieger se mi zdi tudi ful hud, samo fora je da moraš kupiti spojler+podaljšek, če hočeš da zgleda prav, kar pa podraži zadevo.... Mogoče se kaj zmeniva za ta tvoj spojler, vsaj barve ne bo treba spreminjati ;)

[Sporočilo uredil/a bravura na dan 18.07.2002 ob 22:53 GMT]

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe jul 19, 2002 7:14 am

A3M itak sux...sam ze iscem, kdo v It oz. Au uvaza Carcept oz. Carzone Specials ;)

Rieger ma pa dva prednja podaljska - v obeh primerih je zadnja cena 42k. Eden je cel, drug je pa tak, kot ti pravis. Tko je vsaj men un model v A3M razlagu

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Pe jul 19, 2002 8:43 am

Bravura men je pa všeč tale spoiler na tem modrem bravotu,ker je neki bolj ekstra.Sam ne vem no od HGTja se mi zdi,da pride od zgornga roba cca 25-30cm na ven zdej ne vem če ni to že predelan,dej povej kok je og Hgtja na ven na zgorni točki če slučajno veš.

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Pe jul 19, 2002 8:46 am

EJ MOBY:JEST SEM NAJDU PA ENO RES HUDO REŠITEV ZA TVOJ FORD FOCUS VEŠ!Dej napiš mi še mail da ti sliko pokažem kaj bi ti lahko zrihtu pa se boš odloču sam mislm,da je tole najhuj kar naredi Focusa po mojem,lahk se pa motim.
Da ti kr povem to je REAL WRC SPOILER!:)

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Pe jul 19, 2002 10:53 pm

Od HGT-ja pride ven pomoje max. enih 5-10 cm, ful malo..., tisti ta večji, ki ima na sredini malo noter, pri krajih ba bolj ven je kao od Abartha, ma ga tudi Lester dela, tja za enih 30.000 SIT..

Saj tudi meni je zakon ta spojler na ta plavem, a se ga bi dalo naredit ??

SERGIO: Italjanski uvoznik za carcept je:
http://www.autodeco.it

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI So jul 20, 2002 8:15 am

Hja a tega k je tm na slik na tem modrem Bravotu??Stari to je z nule treba it delat al pa MOGOČE MOGOČE,da bi se našla kaka osnova sam močno dvomim.A ta spoiler je 30000sit???

[Sporočilo uredil/a VTI na dan 20.07.2002 ob 08:18 GMT]

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI So jul 20, 2002 8:22 am

A bi lahko prosu enga,da mi pove kok prideta 2 odbijača za 206ko (spredn in zadn) tle na tej strani k jo je Bravura napisu:autodeco.it,lepo prosm.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po jul 22, 2002 11:14 am

Za 206 pridejo prednji in zadnji odbijač vsak po 369 evro.

30,000 pride ta spojler:
Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jul 22, 2002 12:09 pm

Ja sej to je od HGT ane,mislm tazga lahko dobiš če hočeš po želji pa mogoče še mal bolj na ven.
Ej kaj en odbijač od 206ke stane 396EU!!!???Hm zdej pa mi je jasn zakaj taki problemi pr a3mu z naročilom takih odbijačev,ker jih po 50 po komadu sploh prpelat ne more,ccc žalost!

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po jul 22, 2002 6:55 pm

Mislim, sploh ne vem kaj se pri A3M grejo!!! Naj reklamirajov tisto kar res lahko nabavijo....

Povej za koliko, pa se zmenimo...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov