Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Krown
Novinec

Kraj: okolica Šk. loke

Napisal/-a Krown Če jul 19, 2007 4:42 pm

Lepi sedeži, ampak dirkalni so bolši :P

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

Napisal/-a daks Sr avg 22, 2007 2:47 pm

se pravi omp sedeže se da homologirat, če imaš fia homologacijo? pa volan od omp? in kje si to homologiru? lpp? aja še nek... a je nujno met take pasove, al maš lohk navadne?
kupu bom cliota 1.8 16v, pa ima not omp sedež in volan.. pa če se da homologirat bom obdržal, drugače gre ven...

Hvala, lp

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So avg 25, 2007 5:19 pm

mene tud nekaj zanima...pa sm pozabil vprašat....a moraš tud pasove homologirat?....ker kupujem ene pasove...pa tip nima papirjev.....rekel je da njega policaji niso ustavli nikol s temi pasovi...... :?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Če sep 04, 2008 3:50 pm

vse mora bit homologirano...pasovi in sedeži, brez tega nemoreš na cesto (po naših pravilih) ;)

Dadek: če ti ne pašejo na orig. raile se pa dokupijo univerzalni za vsako firmo ki jih izdeluje ;)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če sep 04, 2008 4:33 pm

solidx je napisal/-a:vse mora bit homologirano...pasovi in sedeži, brez tega nemoreš na cesto (po naših pravilih) ;)

Dadek: če ti ne pašejo na orig. raile se pa dokupijo univerzalni za vsako firmo ki jih izdeluje ;)

hehe...en let zamude :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Če sep 04, 2008 4:54 pm

se opravičujem, sam se mi zdi mal zamal no. Pomaga kr dost ljudi in da tukej tisti k majo to ne morejo razložit kako so pršli do homologacije :? Ker tud mene iskreno fejst zanima :-P
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Če sep 04, 2008 7:51 pm

gasperozimek je napisal/-a:
solidx je napisal/-a:vse mora bit homologirano...pasovi in sedeži, brez tega nemoreš na cesto (po naših pravilih) ;)

hehe...en let zamude :)

malo sem preletaval teme in sem osvežil toto malo ;) ker vem da večina hoče med "školjke" v avtu ;) homologiraš pa mislim da lahko na RTI-ju BP...če maš potrebne papire...če na pa pač illegal ;)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga Če sep 04, 2008 8:37 pm

ja, dost žalostno je, da tisti ki vejo kako in kaj NE povejo kako so prešli na legalo :?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če sep 04, 2008 8:39 pm

zakaj bi pa kar kol povedal ce so ksni bol pametni k te k so to cez dal
Slika

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga Če sep 04, 2008 8:52 pm

Zato, ker me pač zanima ane... sicr tebe osebno sem že spraševal pa je bil odogovor, da je to predolga zgodba. ampak me res resnično zanima... tako, da bi prosil tiste, ki ste dali to čez malo bolj razložite
Slika

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Če sep 04, 2008 9:01 pm

Če koga zanima, jaz ima 2 nova PRO2000 za prodat!
Sta pa črna.
Prav tako imam komplet 4točkovne pasove..

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga So sep 06, 2008 2:27 pm

anyone? :-P
Slika

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

Napisal/-a daks Ne sep 07, 2008 3:03 pm

tko kot sem jaz ugotavljal ko sem imel namen dat školjkaste not, je to sreča, ne pravilo. uradno se tega ne da homologirati v avto, razen če se ti zgodi da dobiš koga na homo ki ne ve kako pa kaj, in ti rata prit mimo

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 07, 2008 5:47 pm

tocno tako tega se neda homologirati za po cesti .... ustvari se, da ampak moras imeti licenco in ob vsaki voznji po cesti nalog (kam, kako, zakaj) ....

potem je tudi pogoj ce imas take skola zice moras imeti h pasove ko imas te h pasove moras imeti kletko ker nemores se premikati z temi pasovi. ko imas kletko moras imeti strokovno ojacan komplet avto itd...

na lpp pa nebos srecal nobenega ki nebi vedel kako grejo te zadeve, tako da raje pozabi na to ker bos zgubil prevec zivcev in cajta, da bos kar koli premaknil glede homologacije
Slika

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga Ne sep 07, 2008 8:59 pm

torej tebi je uspelo. Se pravi, da obstaja način za pridobitev homologacije. Glede živcev pa sem med tistimi, ki so jih zaradi avta zgubili neskončno tako da to ne bo problem ;) Bi prosil za razlago

včasih dobim takšen občutek na A.com, da se nekaterim ne neda, vendar nočejo razložiti, ker so pač oni eni in edini s tem... potem bi se to preveč razpaslo ali kako :?
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne sep 07, 2008 10:07 pm

tko k je audi napisal.pogoj za homolomo 4 tockovnih pasou je kletka v avtu.
kar se pa sedezev tice pa tuv vrjetn lahko ponaredis.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga Ne sep 07, 2008 10:11 pm

to je meni popolnoma jasno. Dejstvo je da za prevoz dirkalnika, kateri to postane z kletko in vsemi dodatki potrebuješ za vožnjo potni nalog iz agencije za promet. Ker pa ima audirsboy ozr je imel vse homologirano za na cesto me zanima postopek in vse kar je dal čez :) vem da sem prekleto ferbčen vendar me tudi prekleto zanima :P
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 07, 2008 11:04 pm

nevem ce te mika 9+ mesecov da ti avto doma stoji kot nepremicnina....

toliko so namrec rabili za mojega in vsak dan sem tam visel...

ponarediti nemores papirjov za sedeze ker sedezi imajo homo na sebi vsito....

prvo povej ce ispovnujes tiste pogoje gor ki sem ti jih napisal (zici,pasi,kletka,ojacitev,strokovna ugradnja itd)
Slika

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žiiga To sep 09, 2008 7:29 pm

oja ga, verjami mi ;)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To sep 09, 2008 10:04 pm

skeniraj mi potrdilo o strokovni ugradnji ... lahko tudi na pm
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov