|kr_en| je napisal/-a:ka pa ce na tablco prlimas 4 vijake s predelanim glavam (odrezes orginal pa prsvasas kovinsko ploscico), pol pa lepo podlozis s filcem al pa gumo pa prsraufas na spojler al pa prmagnetis na pleh.
bi pa resu preprosto odstranjevanje pa se estetsko bi blo sprejemljiv.
dejmo mal komplicirat
![]()
W|zz je napisal/-a:|kr_en| je napisal/-a:ka pa ce na tablco prlimas 4 vijake s predelanim glavam (odrezes orginal pa prsvasas kovinsko ploscico), pol pa lepo podlozis s filcem al pa gumo pa prsraufas na spojler al pa prmagnetis na pleh.
bi pa resu preprosto odstranjevanje pa se estetsko bi blo sprejemljiv.
dejmo mal komplicirat
![]()
1. Če maš vijake prilimane na tablco, kako jih boš potem vrtel in prišraufau na odbijač?
2. Če bi prmagnetil na pleh...zakaj potem rabiš vijake?
![]()
Tuscani vsaj smiselno komplicira in išče še kakšen drug način... :P
Dj_Gregy je napisal/-a:Zaka bi sravfo tablco mi povej![]()
Kup 3M obojestranski trak tist ko je 2 mm debel,pa jih gor prlimaš pa drži d jih ne boš kr tak dol vtrgo,pa še ful dober izolator je za musko d ti tablco ne trese![]()
Js ko sm mel prej okvir tablc gor mi je tak grd ropotala tablca da![]()
Tko da 3M obojstranski lepilni trak
Dj_Gregy je napisal/-a:Zaka bi sravfo tablco mi povej :?:
Kup 3M obojestranski trak tist ko je 2 mm debel,pa jih gor prlimaš pa drži d jih ne boš kr tak dol vtrgo,pa še ful dober izolator je za musko d ti tablco ne trese :!:
Js ko sm mel prej okvir tablc gor mi je tak grd ropotala tablca da :evil:
Tko da 3M obojstranski lepilni trak ;)
tuscani je napisal/-a:Verjetno je mislu navadne vijake se pravi na matico ne pa vijake za pleh in plastiko ali les in te sem mislu tudi jaz.
Se pravi da bi bilo na tablico pritrjeno samo aluminijasto steblo vijaka,v spojler bi zavrtal štiri luknje in zašraufal z notranje strani in je.
V mojem primeru magnetenje ne pride v poštev ker spredaj in zadaj tablica stoji na plastiki.
Zdaj sem se spomnil da bi lahko te vijake "privaril"na en drug aluminjast pleh in tega pol prlimal na tablico s silikonom in vse skupi na spojler.Mislim da se to ne bi dalo kar tako odtrgat če je zlepljeno po celi površini tablice.
Za to dat narazen se pa ne sekiram ker bom imel custom tablico,če pa bo to treba narest bom pa s kako trdno tanko nitko prerezal kot to nekateri delajo ko odstranjujejo značko z avta.
Neki bom naredu da bo trdno in lepo
changer je napisal/-a:Dj_Gregy je napisal/-a:Zaka bi sravfo tablco mi povej![]()
Kup 3M obojestranski trak tist ko je 2 mm debel,pa jih gor prlimaš pa drži d jih ne boš kr tak dol vtrgo,pa še ful dober izolator je za musko d ti tablco ne trese![]()
Js ko sm mel prej okvir tablc gor mi je tak grd ropotala tablca da![]()
Tko da 3M obojstranski lepilni trak
sem naredu to s tistim 3M trakom, k je tut za letvice limat. in je na popolnoma novem avtu in popolnoma novih tablicah delovala porazno. po dveh urah sem tablice potegnil dol z enim prstom...
ne vem no, bom razmislil, preden bom naslednic to počenjal...
martk je napisal/-a:tuscani je napisal/-a:Verjetno je mislu navadne vijake se pravi na matico ne pa vijake za pleh in plastiko ali les in te sem mislu tudi jaz.
Se pravi da bi bilo na tablico pritrjeno samo aluminijasto steblo vijaka,v spojler bi zavrtal štiri luknje in zašraufal z notranje strani in je.
V mojem primeru magnetenje ne pride v poštev ker spredaj in zadaj tablica stoji na plastiki.
Zdaj sem se spomnil da bi lahko te vijake "privaril"na en drug aluminjast pleh in tega pol prlimal na tablico s silikonom in vse skupi na spojler.Mislim da se to ne bi dalo kar tako odtrgat če je zlepljeno po celi površini tablice.
Za to dat narazen se pa ne sekiram ker bom imel custom tablico,če pa bo to treba narest bom pa s kako trdno tanko nitko prerezal kot to nekateri delajo ko odstranjujejo značko z avta.
Neki bom naredu da bo trdno in lepo
Pa dajte že enkrat ločit spojlerje od odbijačev! A si predstavljaš imprezo s tablico na spojlerju?
edit: mactron (daj se nauci pravilno objavljat quote)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost