simke je napisal/-a:<----- pa ne na tem puntotu, pri kolegu sem se prijavu na avtomobilizem pa sem po nesreci dal njegov avto, zdej pa ga ne znam zbrisat vec![]()
ops:
simke, pošlji mi novo sliko v PMu kot priponko pa ti spremenim.
simke je napisal/-a:kaj naredijo najceneje
lisko je napisal/-a:No oki men se gre zarad izgleda pa zarad foreIn sicer me zanima če lahk dam rezervo dol..... namontiram še en lonec na desni strani in na mest rezerve si kupim un komplet ( špray al kaj je že za krpanje zračnic u primeru defekta), pa tole vse skupi homologiram?
Na vsaki stran pa vzad še dva dvojna DTM nastavka ( zdej anga dvojnega) se prav vse skupi 4 izpuhi ( za foro pač)
Kje kdo kok dinari?
Aja avtek R5
AudiRSboy je napisal/-a:no k ste ze pr auspuhih ....moj avtek je nekoc imel nasredini dvojni navzgor zavihan auspu(dtm) pa ga je prejsn lastnik moru dol dt k so na tehnicm tezil pa se policija.
zdej k sm jst hotu gor dt spet tak auspuh (sm ze narocu posebn lonc k je mansi pa plosct da pirde na sred zarad rezervne gume) nakar mi prav na servisu za auspuhe da se neda nobenga auspuh homologirat k je na sred pa dtm look.... zdej mene zanima ce je to res,k bi full rd dv to gor zato k orng polepsa videz avta.
ce mate kake iskusne mi prosm povejte....
ziga24 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:No oki men se gre zarad izgleda pa zarad foreIn sicer me zanima če lahk dam rezervo dol..... namontiram še en lonec na desni strani in na mest rezerve si kupim un komplet ( špray al kaj je že za krpanje zračnic u primeru defekta), pa tole vse skupi homologiram?
Na vsaki stran pa vzad še dva dvojna DTM nastavka ( zdej anga dvojnega) se prav vse skupi 4 izpuhi ( za foro pač)
Kje kdo kok dinari?
Aja avtek R5
...če boš dal dol rezervo si omisli raje sredinjskega in na vsaki strani izhod
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov