Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe mar 03, 2006 4:36 pm

simke je napisal/-a:<----- pa ne na tem puntotu, pri kolegu sem se prijavu na avtomobilizem pa sem po nesreci dal njegov avto, zdej pa ga ne znam zbrisat vec :o :oops:

simke, pošlji mi novo sliko v PMu kot priponko pa ti spremenim.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe mar 03, 2006 4:38 pm

slike bom dal gor 16. marca. dal sem delat se bodykit, spojler in izpuhe za 265 k. sami izpuhi so bli tam okoli 100k vse skupaj samo je blo par jurijev popusta ker sem vse skupaj placal. zdej je avto spet pri njemu pa mi vrata malo preureja :twisted:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Napisal/-a simke Pe mar 03, 2006 5:08 pm

ICE
dej mi malo pomagaj glede tega PMu? :oops: :oops: :oops:
Priponke
MH9kelEbfhq0eETQ_4.jpg
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Pe mar 03, 2006 6:15 pm

Kako to misliš: "Avto je pri njemu" ; tam si pustil avto?!-za koliko časa pa. Ker moj avto k se je štimal sem ga dal v delavnico sam za montažo. Za cca 3 ure. Čez koliko časa bo tvoj avto končan (kateri avto!!!). Se mi zdi, da bo hudo za pogledat.

lp

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Napisal/-a simke Pe mar 03, 2006 6:29 pm

ko mi je delal body kit spojler in izpuhe je bil avto pri njemu 1 teden, pa sem sou po avto(fiat punto '05), ta ponedeljek pa sem ga spet peljal za lambo vrata. za ipuhe mi paje povezal cevi in namontiral izpuhe. slike bom pa dal gor ko bom dal feltne nove.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe mar 03, 2006 6:57 pm

Najceneje naredijo v Samoboru (HR).
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Napisal/-a simke Pe mar 03, 2006 7:09 pm

kaj naredijo najceneje

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So mar 04, 2006 12:47 pm

simke je napisal/-a:kaj naredijo najceneje

Izpuh. Kolega je dal na Sorentota 4 izpušne (ima en lonec) ter je dal 40k
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr mar 08, 2006 9:09 pm

Naslov pa telefonsko prosim!
Papirje dajo ali ne?

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če mar 09, 2006 11:03 pm

Bo naslov in telefonska al ne?

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe mar 10, 2006 3:33 pm

evo ti telefonska, pa se zmen....+38598234888

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Pe mar 10, 2006 6:36 pm

zdaj pa jaz vas vprašam: razen izgleda kaj druga še pridobiš ?

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Pe mar 10, 2006 6:55 pm

Zdaj če maš to narejeno z športnim loncem lahk dobiš dober zvok, če pa misliš o kakšnih konjih pa nebi rekel! Potem takem moraš zamenjat komplet avspuf!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 13, 2006 10:50 pm

No oki men se gre zarad izgleda pa zarad fore :D In sicer me zanima če lahk dam rezervo dol..... namontiram še en lonec na desni strani in na mest rezerve si kupim un komplet ( špray al kaj je že za krpanje zračnic u primeru defekta), pa tole vse skupi homologiram?

Na vsaki stran pa vzad še dva dvojna DTM nastavka ( zdej anga dvojnega) se prav vse skupi 4 izpuhi ( za foro pač :D )

Kje kdo kok dinari?

Aja avtek R5
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po mar 13, 2006 10:58 pm

no k ste ze pr auspuhih ....moj avtek je nekoc imel nasredini dvojni navzgor zavihan auspu(dtm) pa ga je prejsn lastnik moru dol dt k so na tehnicm tezil pa se policija.

zdej k sm jst hotu gor dt spet tak auspuh (sm ze narocu posebn lonc k je mansi pa plosct da pirde na sred zarad rezervne gume) nakar mi prav na servisu za auspuhe da se neda nobenga auspuh homologirat k je na sred pa dtm look.... zdej mene zanima ce je to res,k bi full rd dv to gor zato k orng polepsa videz avta.

ce mate kake iskusne mi prosm povejte....
Slika

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Po mar 13, 2006 11:06 pm

lisko je napisal/-a:No oki men se gre zarad izgleda pa zarad fore :D In sicer me zanima če lahk dam rezervo dol..... namontiram še en lonec na desni strani in na mest rezerve si kupim un komplet ( špray al kaj je že za krpanje zračnic u primeru defekta), pa tole vse skupi homologiram?

Na vsaki stran pa vzad še dva dvojna DTM nastavka ( zdej anga dvojnega) se prav vse skupi 4 izpuhi ( za foro pač :D )

Kje kdo kok dinari?

Aja avtek R5

...če boš dal dol rezervo si omisli raje sredinjskega in na vsaki strani izhod :___o
Slika

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Po mar 13, 2006 11:07 pm

AudiRSboy je napisal/-a:no k ste ze pr auspuhih ....moj avtek je nekoc imel nasredini dvojni navzgor zavihan auspu(dtm) pa ga je prejsn lastnik moru dol dt k so na tehnicm tezil pa se policija.

zdej k sm jst hotu gor dt spet tak auspuh (sm ze narocu posebn lonc k je mansi pa plosct da pirde na sred zarad rezervne gume) nakar mi prav na servisu za auspuhe da se neda nobenga auspuh homologirat k je na sred pa dtm look.... zdej mene zanima ce je to res,k bi full rd dv to gor zato k orng polepsa videz avta.

ce mate kake iskusne mi prosm povejte....

A maš že kak lonc homologiran?
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po mar 13, 2006 11:09 pm

trenutno mam na orginalnm mestu in ga ni treba homologirat (ce spregledam da je fi veci,sam to kapsi itak nevejo)

kokr sm slisu ma sam remus v slo homologirane....pa akrapovic (sam pustmo nega)
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 13, 2006 11:11 pm

ziga24 je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:No oki men se gre zarad izgleda pa zarad fore :D In sicer me zanima če lahk dam rezervo dol..... namontiram še en lonec na desni strani in na mest rezerve si kupim un komplet ( špray al kaj je že za krpanje zračnic u primeru defekta), pa tole vse skupi homologiram?

Kje kdo kok dinari?

Aja avtek R5

...če boš dal dol rezervo si omisli raje sredinjskega in na vsaki strani izhod :___o

Lih na sredin al pa na obeh straneh ne more bit zarad rezerve...... drgač bi že tko mel :)

Zato me zanima kak je pol z onim sprayem al kaj se že dobi za nadomestilo rezerve? Če je to sploh legalno met.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po mar 13, 2006 11:15 pm

lahko mas na sredini(s tem da mas rezervo se zmer gor).....sam pejt do ksnga privatnika pa mu rec inti naroci tak auspuh k je ploscat in glih lepo uspodi sede....
ta k sm jst narocu je tak na uhodu ma za eno cev pr izhodu pa dve....tko da na konc sam nasvasas tak nastavk kokr ga hocs ;)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov