Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Sr mar 22, 2006 11:43 am

Denii je napisal/-a:Glede financ imam še 200.000 kar pa bo za alu felge pa za gume pa upam da še za zatemnitev šip črne al krom temnenje ?

Felge sem gledu za 23.000 Sit pa so nore 17".

Če avto znižam se mi ne bo dogajalo da bo ripsalo pr blatnikih v primeru da se v avto spravi 5 ljudi :) ?

če boš amortizerje tršu potem mislim da ti nebi smelo rajsat ob blatnik :roll: :P
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Sr mar 22, 2006 8:52 pm

No takšne felge mi ponujajo kako bi zgledale ? Jih dobim zelo pocen
Priponke
storm_06.jpg
Clean look

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Napisal/-a pery Sr mar 22, 2006 9:57 pm

sej so lepe te feltne,sam kaj ko jih ima že vsak ta drugi :roll: :? sam če jih dobiš pa res ful ugodno pa go for it ;) (sam js bi vseen rajš uzeu rialke,hehe) :twisted:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr mar 22, 2006 10:31 pm

Meni so te feltne ene lepših, jaz bi jih dal gor, sploh pa če jih poceni dobiš.
Slika

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii So mar 25, 2006 1:06 am

Imam en velik problem hočem zamenjat ročko za prestave pa ne gre dol in zdej nevem ali je ročka pritrjena z vijakom ali je prilepljena in kako jo dobiti dol ?
Clean look

Mexo
Nov uporabnik

MOdra osvetlitev

Napisal/-a Mexo Če apr 13, 2006 10:01 am

Zdravo

Da ne odpiram nove teme sem ker tukaj napisal vprašanje.
Mene zanima če kdo ve ali pri astri g za modro osvetlitev števca rabim modre žarnice ali morm samo folijo menjat, ker sem čisto zmeden :shock: , ker nekateri pravijo da je dovolj če žarnice zamenjam z modrimi nekateri pa da so žarnice bele in da morm folijo zamenjati. Aja pe če je folija bi mi lahko kdo povedal kje se jo da kupit. hvala za vaše odgovore ;)

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Če apr 13, 2006 12:46 pm

Mexo jst sem zamenjal samo žarnice in lepo plavo sveti astra ma to fajn narejeno, nima nobene folije ničesar tudi za digitalni števec o prevoženih kilometrih samo zamenjaš žarnico pa je.
Clean look

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Napisal/-a pery Če apr 13, 2006 1:50 pm

Denii je napisal/-a:Imam en velik problem hočem zamenjat ročko za prestave pa ne gre dol in zdej nevem ali je ročka pritrjena z vijakom ali je prilepljena in kako jo dobiti dol ?

zakaj bi pa menju ročko??sej je prou lepa orginal?kaj ni? :roll:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če apr 13, 2006 2:05 pm

Pa kaj je folku s temi felnami?Ce jih majo vsi ze ... se huje je ko pa ona s-line
Slika

Mexo
Nov uporabnik

Napisal/-a Mexo Če apr 13, 2006 2:45 pm

denii

Hvala za odgovor.

LP; Mexo :P

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Če apr 13, 2006 10:23 pm

Ročko sem že vzel dol pa dal drugo gor kar se tiče feltn sem kupu ene druge ker te res ma že vsak gor pa men sploh niso lepe.
Clean look

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Ne apr 16, 2006 2:52 pm

No nabavu sem te feltne ker nisem mel več potrpljenja da bi čaku ene druge felge ker jih ni dobil in sem jih čaku 14 dni.
Priponke
DSC00572.JPG
Clean look

Mexo
Nov uporabnik

Napisal/-a Mexo Ne apr 16, 2006 9:41 pm

Mexo jst sem zamenjal samo žarnice in lepo plavo sveti astra ma to fajn narejeno, nima nobene folije ničesar tudi za digitalni števec o prevoženih kilometrih samo zamenjaš žarnico pa je.

A si dal navadno žarnico in kapico oz, kondomček gor ali si dubil prov modro žarnico.
A mogoče kdo ve kako zgleda če je modra silikonska kapica oz kondomček gor na žarnici, ali da modoro barvo ali dobim drugo barvo ven?
:?: :?: :shock: :?: :?:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 16, 2006 9:51 pm

Denii čestitam,da si se odloču za druge feltne ker te alutec-ove so za bruhat že sam dizajm je tok grd (mogoče zato,ker jih vidim na vsakem drugem avtu pri nas) pa še kvaliteta teh feltn je u ku*cu kolker sem slišu.
Te ki jih maš sedaj so precej lepše in vrjem tut kvalitetnejše.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Po apr 17, 2006 12:49 am

Mexo je napisal/-a:

A si dal navadno žarnico in kapico oz, kondomček gor ali si dubil prov modro žarnico.
A mogoče kdo ve kako zgleda če je modra silikonska kapica oz kondomček gor na žarnici, ali da modoro barvo ali dobim drugo barvo ven?
:?: :?: :shock: :?: :?:

Ne led diode plave, za kondomček pa nevem kakšna barva pride ven in kakšna je svetilnost.
Clean look
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov