lenivec je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:no lenivec zdej pa povej, če si kdaj vozu avto, k je mel alu wing in potem oz. prej ko ga ni imel? pa da lahko s tako gotovostjo poveš, da ni večje stabilnosti? čist nč ne trdim, sam to te vprašam..
lp
ja daj lepo te prosim razmisli. to je osebni avto s pogonom na sprednja kolesa. ni to formula al pa kaki hud dirkalnik ki fura hitro skoz ovinke. potemtakem če se je lega tak noro izbolšala mu je prej rit plesala ko nora. ampak kak se obnaša večina avtov z sprednjim pogomom? najprej odleti spredn del pri prehitri vožnji v ovinek. torej kaj pridobiš če ti zadaj dol pritiska? pa če smo že pri tem čungalunga a luwingu... itak še pri vseh teh super zverinah kaj sem jih do zaj videl, aluwing tak pleše zadaj da me je blo strah vozit za takim "dirkalnikom" in to naj bi melo downfoarce, po kaki logiki?? ceneje in bol uporabna je vreča betona v kufru, je več downfoarca. pa to je kr random kos pleha po random kotom in na random mestu... je kdo dal avto v vetrovnik da je videl kje je pravi tok zraka za to? nebi reko... tale aluwing ma samo funkcijo večje porabe goriva in pa exkluzivne pravice do 100% odvzema tablic, kazni in izrednega tehničnega ob prvem ali drugem srečanju s policaji. to delo opravlja odlično.
če se motim me pa popravi. saj ok nebi se oglašal pač kul če mu je všeč ok nimam nič proti. sam da pa napiše da čuti razliko med zdaj in prej v legi...
lenivec je napisal/-a:daj jokice še 1x idite prebrat, noben mu ne prepoveduje da ma aluwing in noben mu ni vavš. sam naj neha bedarije pisat kak ma bolšo lego, občutno bolšio.
in nevem kaj mate vsi fetiš na favšijo... dajmo v slovar namest razlaga, al pa kritika kr favšija zaj ponovem.
seat je napisal/-a:Lej da se jst prstavim svojo skledico tle.Na ibizi sem mel zadi tist šank od Carzona in lah z zagotovostjo trdim,da se mi je poraba kr precej dvignila končna hitrost pa spustila za 10km/h po števcu je pa res da sem pole bil kot en airbus ko vzleta :P :P
Ne res folk eni mato o tem zmotno predstavo pr navadnih avtomobilih ti big šank zadi nea pomaga kvečjemu ti poveča porabo in nič drugega. 15% hitreje v ovinek pa dobiš sam zato ker maš v glavi misel da ti bo wing pomagu![]()
Če komu paše naj ga ma gor sam iz lastnih izkušen vem da to ni to.
Courage™ je napisal/-a:More se tu pa tam kdo pojavit ki ti polepše dan!
CockroaC je napisal/-a:Ja ce bos pa dodal se podalsek spredaj pol pa bo res pomoje idealna kombinacija.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov