Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So apr 08, 2006 8:25 pm

samo fovsija :roll:
Slika

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So apr 08, 2006 8:48 pm

Spojler je zakon. 8) Sploh pa je namen njega, da ti zadek dol tišči v ovinkih, kar pomeni da se da skozi ovinek peljati tudi do 15% hitreje. To je pa že kar nekaj ... ;)

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a simko1 So apr 08, 2006 8:54 pm

lenivec je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:no lenivec zdej pa povej, če si kdaj vozu avto, k je mel alu wing in potem oz. prej ko ga ni imel? pa da lahko s tako gotovostjo poveš, da ni večje stabilnosti? čist nč ne trdim, sam to te vprašam..

lp

ja daj lepo te prosim razmisli. to je osebni avto s pogonom na sprednja kolesa. ni to formula al pa kaki hud dirkalnik ki fura hitro skoz ovinke. potemtakem če se je lega tak noro izbolšala mu je prej rit plesala ko nora. ampak kak se obnaša večina avtov z sprednjim pogomom? najprej odleti spredn del pri prehitri vožnji v ovinek. torej kaj pridobiš če ti zadaj dol pritiska? pa če smo že pri tem čungalunga a luwingu... itak še pri vseh teh super zverinah kaj sem jih do zaj videl, aluwing tak pleše zadaj da me je blo strah vozit za takim "dirkalnikom" in to naj bi melo downfoarce, po kaki logiki?? ceneje in bol uporabna je vreča betona v kufru, je več downfoarca. pa to je kr random kos pleha po random kotom in na random mestu... je kdo dal avto v vetrovnik da je videl kje je pravi tok zraka za to? nebi reko... tale aluwing ma samo funkcijo večje porabe goriva in pa exkluzivne pravice do 100% odvzema tablic, kazni in izrednega tehničnega ob prvem ali drugem srečanju s policaji. to delo opravlja odlično.

če se motim me pa popravi. saj ok nebi se oglašal pač kul če mu je všeč ok nimam nič proti. sam da pa napiše da čuti razliko med zdaj in prej v legi...

Sorry no.Vecja poraba? 7l/100km-1.6;115 KM.
Veliko pije ce ti stekajo zadnje bremze.
Nisem reli vozil,me tud ne zanima.
Dost ljudi ki imajo serijsko spojler pravi da veliko pomaga,nisem verjel ker ga nisem imel-tud me ne zanima resnica.
Razlika mora bit,ampak je tako majhna da je skoraj ni.
Vem za policicte,vem da ni dovoljen,vem za kar nekaj avtomobilov ki jih imajo gor,pa skoz tehnicnega so sli,pa kaj okus vsakega posameznika.
Bila je moznost in sem si ga nabavil,mogoce mu res ne pase,ga pa bom snel.
Se opravicujem ce sem koga uzal

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So apr 08, 2006 9:00 pm

@simko1: Avto rihtaš zase in čw ti spojler ne bi bil všeč, ga verjetno ne bi kupil.Ne oziraj se na favšljive komentarje. ;)

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 So apr 08, 2006 9:11 pm

lenivec je napisal/-a:daj jokice še 1x idite prebrat, noben mu ne prepoveduje da ma aluwing in noben mu ni vavš. sam naj neha bedarije pisat kak ma bolšo lego, občutno bolšio.

in nevem kaj mate vsi fetiš na favšijo... dajmo v slovar namest razlaga, al pa kritika kr favšija zaj ponovem.

Ja dobr ne se jezi,sem ga mal vseku,ne bom vec

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog So apr 08, 2006 9:15 pm

svetovni aluwing, ful pase ... jas bi ga na crno pobarval, bi blo nekaj novega ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 9:18 pm

Lej da se jst prstavim svojo skledico tle.Na ibizi sem mel zadi tist šank od Carzona in lah z zagotovostjo trdim,da se mi je poraba kr precej dvignila končna hitrost pa spustila za 10km/h po števcu je pa res da sem pole bil kot en airbus ko vzleta :P :P
Ne res folk eni mato o tem zmotno predstavo pr navadnih avtomobilih ti big šank zadi nea pomaga kvečjemu ti poveča porabo in nič drugega. 15% hitreje v ovinek pa dobiš sam zato ker maš v glavi misel da ti bo wing pomagu :lol:
Če komu paše naj ga ma gor sam iz lastnih izkušen vem da to ni to.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 So apr 08, 2006 9:30 pm

seat je napisal/-a:Lej da se jst prstavim svojo skledico tle.Na ibizi sem mel zadi tist šank od Carzona in lah z zagotovostjo trdim,da se mi je poraba kr precej dvignila končna hitrost pa spustila za 10km/h po števcu je pa res da sem pole bil kot en airbus ko vzleta :P :P
Ne res folk eni mato o tem zmotno predstavo pr navadnih avtomobilih ti big šank zadi nea pomaga kvečjemu ti poveča porabo in nič drugega. 15% hitreje v ovinek pa dobiš sam zato ker maš v glavi misel da ti bo wing pomagu :lol:
Če komu paše naj ga ma gor sam iz lastnih izkušen vem da to ni to.

Tocno tko ko si ti rekel,zdaj ga mam gor in to je to.
Se enkrat se opravicujem

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K So apr 08, 2006 11:00 pm

Nimaš se zakaj opravičevat ;)

Uporabniški avatar
axxent
Novinec

Kraj: hollywood, CA

Napisal/-a axxent So apr 08, 2006 11:35 pm

lenivec ma prov! samo z zadnji8m spojlerjem nisi nic naredil, edino kar si naredil je to da si poslabsal aerodinamiko avtu!! zdaj je slabse kot original avto! ce hoces kej dosezt moras dat se spredaj spojler (beri podaljsek)! lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So apr 08, 2006 11:54 pm

hahahahahaha tak pa se ze dolgo nisem nasmejal :):)

Bolsa lega na cesti zaradi aluwinga ;)

Thank you god for this thread!

ps: lenivec, ne se sekirat, jaz sem tudi faus modelu z reno 19 chamade ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne apr 09, 2006 5:15 pm

Ja ce bos pa dodal se podalsek spredaj pol pa bo res pomoje idealna kombinacija.
Slika

Adamle
Nov uporabnik

Napisal/-a Adamle Po apr 10, 2006 10:52 am

noben spojler ne pomaga nevem kok....avto je standart..občutno bolše vožne neboš meu....če bi meu to rd, pol morš ceu avto stestirat plus še vse nastavke pa meritve delat...na vožni se pozna ja...sam de boš pa zdj pelu ful hitrej čez ovinke pa ni treba pretiravat...ni razlike...to si mislš...vse kar prdobiš je večja poraba plus izgled...če ti je všeč, ti je všeč...men je...na avtu ti paše...itak pravjo sto ljudi sto čudi...drgač...lepo mi zgleda na tvoj avti...sam de maš pa bolšo lego na cest se pa ne strinjam ;) ;) brez zamere :D :D :D to je sam moje mišlenje :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po apr 10, 2006 3:42 pm

Ja res je.ne vem zakaj pol dirkalniki prestanejo nešteto testiranj,nešteto ir v vetrovniku,da dobijo "optimalno" nastavitev spojlerjev,pa še ti se spreminjajo iz dirke v dirko tko,da kdor reče da je z big šankom dobu na stabilnosti ma to vse skup v glavi :D
Kot sem reku kvečjemu večjo porabo nižjo končno hitrost in nešteto pobitih mušic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Courage™ ti pa prosim,če nehaš z to tvojo fovšijo :lol: :lol: ker ne preneseš,če ma kdo lepši avtej od tebe :lol: :lol:
JOKE :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 10, 2006 3:46 pm

Moje mnenje je da če bi vsi meli okus bi blo preveč dolgočasno vse skupaj.

More se tu pa tam kdo pojavit ki ti polepše dan!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po apr 10, 2006 3:49 pm

Courage™ je napisal/-a:More se tu pa tam kdo pojavit ki ti polepše dan!

a kaj takega kot meni prej, ko sem sel na okno na cik, pa poslusam, kdo ma hin lonec. in kaj vidim? 5ko campusa, s crnimi odbijaci, hin auspuhom in...yesssss...spiner-krom-radkapami :EE :pray: :EE
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 Ne apr 16, 2006 2:05 pm

CockroaC je napisal/-a:Ja ce bos pa dodal se podalsek spredaj pol pa bo res pomoje idealna kombinacija.

http://www.moj-album.com/slika/551369/x ... IiR7FL.jpg
http://www.moj-album.com/slika/551369/e ... IQ7L28.jpg
Pragovi in zadnji odbijac so popolnoma identicni kot na Roverju 400,sprednji pa je cisto drugacen,namrec Roverr im luci bolj raztegnjene,pri blatnikih pa ni tako sirok kot Honda.A se da to kaj preuredit?
Pozanimal sem se za sportne vzmeti,35 mm,a je to dobro za vecje avte ali pa je ze prevec?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov