.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Imam za nujno prebarvat pokrov motorja,ker je res katastrofa. (mal od toče vidne vdolbince,od kamenčkov) in pa nekdo se mi je usedel gor.
Se da te poškodbe odpravit al bi bilo preveč vidno kljub drugi barvi? Kaj uporabit?
Zanima me koliko so cene metalic barve (1liter npr.),lak..
Koliko gre približno barve za cel avto? (srednji razred -lih tko za zanimivost)
marko01 je napisal/-a:kok jaz vem je blo MAT vcasih taksna barva da se nena blesci sam skor dvomim da bi blo to to
Thor je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Imam za nujno prebarvat pokrov motorja,ker je res katastrofa. (mal od toče vidne vdolbince,od kamenčkov) in pa nekdo se mi je usedel gor.
Se da te poškodbe odpravit al bi bilo preveč vidno kljub drugi barvi? Kaj uporabit?
Zanima me koliko so cene metalic barve (1liter npr.),lak..
Koliko gre približno barve za cel avto? (srednji razred -lih tko za zanimivost)
Poslusaj ce ti je kaj do avta ga pelji k enmu dobremu licarju, da ti naredi dobro delo...stalo te bo cca 30-40 k sit kitanje(oz vakumsko ravnanje odvisno od škode pač )in barvanje. To so nekje realne cene v novi gorici..pol ce poznas se, da se kaj zment...vendar vedi da so tle pri nas cene nabite v primerjavi z drugimi konci slovenije...in še nekaj... če misliš da boš kaj prešparal s tem da boš sam neki barval se motiš...
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Ja sej jst ne bi sam barval.Meni bi edn "veteran",ki je delal to več kot 20let sam zdej je v pokoju.Reku mi je naj nabavim material če mislim barvat in zato me zanimajo cene.Da vidim če se splača...
killah bee je napisal/-a:Tale mat barva je tolk grdaKo ena plastika deluje, pa tale leon je tud grd
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov