Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To apr 25, 2006 9:42 am

Courage™ je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:poglej sam kake avte furajo v srbiji in vrjem da mu ne bojo tezil, drugace pa imajo policaji v srbiji strogo nalogo da tujce NE ustavljajo razen ce naredijo ocitn prekrsek. Mislim pa da na hrvaskem tudi ne bi smel imeti nikakršnih težav...Lp

S tem se nebi ravno strinjal...

Sem bil z avtom v Srbiji pa so me ustavli enih 6 krat, od tega sem enkrat plačal kazen za prehitro vožnjo... Ostala ustavljanja pa so bla brez razlogov...

Si bil z A4ko dol? Ker potem je razlog očiten, avto super zgleda in so si ga hoteli bolj podrobno ogledat.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 25, 2006 1:18 pm

Ja, s tem da ni blo enega policaja ki bi vedel kaki avto je ustavil ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To apr 25, 2006 3:48 pm

če še niso vidl audi a4 :P

pa ti prideš normalno v srbijo s tem avtom? ker tm na enih odsekih je avtocesta taka, da te stiska že ko se z navadnim vozš (opel vectra c).. da ne omenjam, ko voziš pač potovalno hitrost (130), ko se kar naenkat spremeni smer skozi manjšo lukno v ograji na nasprotna vozna pasova.. in vmes 2 prbližn 30×30 cm lukne, da nimaš šans da se ogneš.. sicer je pa to na poti v beograd :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 04, 2006 7:26 am

Če bi vidli po kakih cestah sem se vozo po SCG mi itak nebi verjeli, je pa najvecja panika takoj za mejo po je cez vse 4 pasove na AC asfalt ftrgan pa je lukna ene 2 cm not, pa pred izvozom za Veliku Planu, tam je most dvignjen pa te pri hitrosti 120 km/h dobesedno katapultira v luft.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če maj 04, 2006 8:03 am

ja corage dobr da si z celm avtom prsu nazja.sam kokrat sm jst bil dol,je zakon njihov stalen.dej 10eurov pa pejt anprej :D

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če maj 04, 2006 9:20 am

milankregar je napisal/-a:Avto mora ustrezati predpisom države v kateri se nahaja, pa če tudi ni registriran v tisti državi. V to sem 100%, razen če ima seveda kakšna posamezna država drugače določeno (oziroma nima zakonsko nič doročenega na tem področju).

Daj definiraj to, ker te ne razumemo. Če nekaj navajaš, potem to utemelji, kje to piše in ne da si ti 100 % prepričan.
Vse stvari imajo zakonsko osnovo, torej tudi ta, ki določa kakšnim predpisom mora ustrezati avto. In avto sevda mora ustrezati predpisom v državi, kjer se registrira (drugače se ga ne bi dalo, kajne?). V kolikor ima druga država drugačne predpise, "varuje" udeleženca-tujca v prometu v tej državi dunajska konvencija, če ima avto registriran, torej izpraven.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov