Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Po avg 28, 2006 12:58 pm

ManIAK je napisal/-a:To mam jaz na skuterju in je crap... Priviješ ga normalno gor, kot pokrovček za ventilček.. In to na slikah je larifari... Te lučke utripajo in ne gorijo non stop... Niso dovoljene...

Lp

ni res da vse lučke utripajo si se morda vprašal da imajo tudi tiste ,ki so vklopljeno non stop in da imajo recimo senzor na tresljaje ali brez njih... ;) pride pa cca. par takega štosa 3000 za 2 kolesa.
Allways tuning

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked To maj 20, 2008 10:31 pm

Jas sem tkole nardil na svojem Golfu 4.

Zvrtal luknje za vijake nato pa na podvozje cez luknje nalepil Poly Folio za tisk ki odbija in ojacuje svetlobo te uporabljajo v studijih za snemanje, tisk itd... Uglavnem nato sem namontiral neonke. Avto trenutno izgleda takole: Neonke se nimam cisto urejene morem se pogruntati kako vezati stikalo xD.

http://shrani.si/f/3j/QR/3aLNVycL/1.jpg
http://shrani.si/f/2I/Av/1gyt4IpE/2.jpg
http://shrani.si/f/2D/Rd/1fKRQbTD/4.jpg
http://shrani.si/f/1S/hi/1OtsMpyL/5.jpg
http://shrani.si/f/35/qP/46E9pJXS/6.jpg

Od tal ni nekaj prevec odaljen a neonke svetijo ubitacno dobr bom slikal ponoci in se dodal sliko. Ni se mi do sedaj se nobeden smejal ces naj bi blo brezveze kajti avto ima kaj za pokazati pod havbo in tudi k se prpele pove "whos the man" pa ozvocenje govori za sebe. Seveda felge so blah, drugace imam 18 col RC17 ampak kaj mi morejo ko ni denarja za nove gume seveda 40ke xD.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr maj 21, 2008 12:35 am

Drugace je moj avto se visje od tal ker ima gor gume velikosti 80 BUMP xD
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr maj 21, 2008 7:50 am

w!cked je napisal/-a:..kajti avto ima kaj za pokazati pod havbo in tudi k se prpele pove "whos the man" ..

Dej nej sanjaj lepo te prosim.. enkrat mas r32, drugic 1.8T z 215KM, danes maš pa že 1.6 "naspanan" na 300 konjev. Ni pointa, ker ti noben ne verjame in se ti sam smejijo, razen če sam seb verjameš pa uživaš v tem like 5 let star froc.....

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr maj 21, 2008 2:52 pm

To je bla zajebancija 1.6 je normalno ...
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

enej5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a enej5 Ne jul 13, 2008 5:52 pm

serbus a ve slucajno kdo ki bi lahko dobo neonke kvalitetne ki se ne zlomijo tak hitro za podvozje + montaza?

ww*.neonke.tk sm pogledo pa je reko da se ne ukvarja vec...

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Ne jul 13, 2008 6:32 pm

ne lomijo se samo ledice. montiras pa lahko sam.
Extreme N

Uporabniški avatar
taubek
Nov uporabnik

Napisal/-a taubek To jul 15, 2008 3:20 pm

Ledice daj gor, mas isti efekt z bolj enostavno montazo in pa z majn problemi, pa tud ce ena ledica crkne ostale se svetijo, pri neonki ko crkne crkne cela. Izdelujem tud sam te zadeve tak da ce bos mel pisi na PM.
Knightrider maker.... a.k.a. stromar ...... LED diode all inclusive!

Uporabniški avatar
plansar
Nov uporabnik

Napisal/-a plansar To jul 15, 2008 5:33 pm

Mene sam zanima če daš Led, a se pol na tleh poznajo pikce od ledic al je lepo razpršena svetloba?

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To jul 15, 2008 7:18 pm

če imaš tiste visokosvetleče potem se poznajo pikice, če imaš tiste, ki razpršijo potem se ne poznajo. Sicer pa tisti zakrivljeni del porbusiš z finim šmirgel papirjem in spoliraš in ti lepo razprši
Slika

Uporabniški avatar
taubek
Nov uporabnik

Napisal/-a taubek To jul 15, 2008 8:03 pm

pikice se poznajo pri 20°viskosvetlecih LED, so pa tudi 120° visokosvetlece LED ki razprsijo svetlobo in ni pikic ampak je svetloba enakomerna.

enej5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a enej5 Sr jul 16, 2008 4:04 pm

aha hvala za odgovore, ampak kako lahko sploh ledika crkne ce jih mas vezane pod avto? sej pa to baje gori full dolgo pa ce kamen prileti ne razbije nic...

neonke pa ce si jih das si mores dat se neko plastiko preko zascitno ne?

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked Sr jul 16, 2008 4:22 pm

Motorist46 je napisal/-a:Ko sem brskal po internetu sem zasledil omenjene svetleče kapice ventila pnevmatike.
Verjetno je tudi omenjena zadeva prepovedana, me pa zanima če jih kdo izmed vas uporablja in kako se kolo vidi ponoči?

LP

Jaz sm meu to na avtu.. lahka kupis v sportline v mariboru. Zgleda glih tak kot na sliki al pa ce vzames zareco palco pa si jo vrtis lahko vidis efekt ista stvar zgleda ok ce mas saj 17 colke sam ce gres na kak offroad bojo hit sle dol al pa pocle. Full so obcutljive...
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
taubek
Nov uporabnik

Napisal/-a taubek Sr jul 16, 2008 5:12 pm

enej5 je napisal/-a:aha hvala za odgovore, ampak kako lahko sploh ledika crkne ce jih mas vezane pod avto? sej pa to baje gori full dolgo pa ce kamen prileti ne razbije nic...

neonke pa ce si jih das si mores dat se neko plastiko preko zascitno ne?

Vse ima svojo zivljenjsko dobo, tudi kaka ledica kdaj crkne ampak zelo poredko. Lahko pa crkne zarad preobremenitve ali zaradi udarca (kamen, povozene male zivalce...) al pa kaj druga, lahko crkne tudi uporcek pred lediko in zato ne sveti al pa zato crkne ipd. Vseeno so pa veliko bolj vzdrzljive kot neonke.

akrapovič
Nov uporabnik

Napisal/-a akrapovič Sr avg 06, 2008 7:28 am

a obstajajo črne led diode al pa neonke?

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr avg 06, 2008 11:01 am

akrapovič je napisal/-a:a obstajajo črne led diode al pa neonke?

??? kaka svetloba je zate ČRNA???

naziv črne luči se uporablja občasno za UV svetlobo. če si to mislu. ja, obstajajo ledice in neonke UV (ultra vijolična - Ultraviolet A, long wave, or black light UVA 400 nm – 315 nm)
Extreme N
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov