Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Če maj 25, 2006 10:29 am

Takole zrihtana Manta pa že zgleda kot en mini american muscle car!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če maj 25, 2006 5:12 pm

Jst bi jo probu obdržat čimbolj originalno, se pravi restavrirati kar je le-tega potrebno, predeloval pa ne... Ne rečem enga Kadetta al pa kej podobnega tistga letnika, ampak... Škoda bi je blo, no. Kakšni pa so dejanski načrti za avto?

LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
romanus
Nov uporabnik

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a romanus Pe maj 26, 2006 8:07 pm

pobral bo vse odvečne stvari(spojlerje) in ga registriral kot oldtajmerja

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 5:29 pm

romanus je napisal/-a:pobral bo vse odvečne stvari(spojlerje) in ga registriral kot oldtajmerja
...Pol je zmagal... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Po maj 29, 2006 5:56 pm

glede na to da sam restavreram manto moram rečt da je definitivno najlepša čist originalna brez vseh čeških plastik.če že misli nanjo dat kakšen spojler naj bo to original od gte mante ostalo pa je zelo suck
Priponke
garaza_3_16169.jpg
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po maj 29, 2006 5:59 pm

5ka je napisal/-a:glede na to da sam restavreram manto moram rečt da je definitivno najlepša čist originalna brez vseh čeških plastik.če že misli nanjo dat kakšen spojler naj bo to original od gte mante ostalo pa je zelo suck
...Vidi vidi en lep stroj iz Lj. ... Kakšen motor pa je notri? L.p. Mad

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 8:21 pm

tale ki je na sliki je od mojga kolega mislim da je 2.0i moja je tik pred barvanjem ima pa 2.0 motor z frgazarjem.to sliko sem objavil zato ker se na njej vidi kakšen je originalen
spojler oz edini ki je originalno bil na teh avtrih.slike moje mante pridejo malo kasneje povem pa lahko samo da bo črna z original bbs alu feltnam.edina modifikacija je kromiran
pokrov ventilov in antični športni filter.deležna bo malo boljše akustike kot original ker je pač čas povozil kasetarje in analogne radije pa tud 15w zvočniki so en malo žalost.
L.P.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 8:24 pm

5ka je napisal/-a:tale ki je na sliki je od mojga kolega mislim da je 2.0i moja je tik pred barvanjem ima pa 2.0 motor z frgazarjem.to sliko sem objavil zato ker se na njej vidi kakšen je originalen
spojler oz edini ki je originalno bil na teh avtrih.slike moje mante pridejo malo kasneje povem pa lahko samo da bo črna z original bbs alu feltnam.edina modifikacija je kromiran
pokrov ventilov in antični športni filter.deležna bo malo boljše akustike kot original ker je pač čas povozil kasetarje in analogne radije pa tud 15w zvočniki so en malo žalost.
L.P.
...Original je bil pa 1.9 in dupli fergazer ? L.p. Mad

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 8:24 pm

mad... alpina pa bo pela v tisti katri od r4tl pa še kej druzga od alpine bo gor

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 8:28 pm

5ka je napisal/-a:mad... alpina pa bo pela v tisti katri od r4tl pa še kej druzga od alpine bo gor
... Naj ti ne bo žal ... njemu bolj pristoji - če hočeš kaj več vzami volvo motor 1.7 T čeprav v Petki ki je letela 245 se nisem počutil čisto priseben piha skozi vrata vleče levo desno in ko stisneš in potegne imaš občutek da si na plošči leda ;) L.p. Mad

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 8:29 pm

original manta ima enojni frgazer in 1.9 motor. ko original crkne ga pa nadomestiš z 2.0 od rekorda pa še dvojni frgazar ma.vse kar je med motorji razlike je kuplonga na vetrnici ki jo moraš snet pa nataknt mantino in karter.poraba se pa tud mal zmanša na račun frgazarja

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 8:31 pm

mam doma motor od volva 2.0 i .sam nevem če si ga čist upam vtaknt notr kukr sem bolan na brzino
L.P.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 8:38 pm

5ka je napisal/-a:original manta ima enojni frgazer in 1.9 motor. ko original crkne ga pa nadomestiš z 2.0 od rekorda pa še dvojni frgazar ma.vse kar je med motorji razlike je kuplonga na vetrnici ki jo moraš snet pa nataknt mantino in karter.poraba se pa tud mal zmanša na račun frgazarja
... škoda upam da nisi vrgel stran motorja - tisti motor ima lahko tudi 150 km ... in če ga daš not boš tudi prodal lahko Manto za boljši keš ... Daš poravnat gred in ...gred, ojnice in vztrajnik pobrusiš in spuliraš pol bate menjaš Mantzel ima kit( z bati dvigneš kompresijsko razmerje da ne tikaš glave ) pol kupiš 4 fergazarje od alfe 75 2.0 ali 1.8 karb in prirobnico sam narediš ..prefukaš kanale v glavi povečaš ventile menjaš odmično izpušni kolektor in imaš en super stroj ... Kaj boš pa z podvozjem naredu ne vem ker tip A je švoh... Jaz bi ga kar pošvasal ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 8:41 pm

5ka je napisal/-a:mam doma motor od volva 2.0 i .sam nevem če si ga čist upam vtaknt notr kukr sem bolan na brzino
L.P.
...1.7 vem da gre not ker ga imam jaz v Expresu kako se lovi pa 2.0 z zvonom od menjalnika ne vem... L.p. Mad

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery To maj 30, 2006 9:11 pm

mad :clapclap vidm da se res u nulo spoznaš na tuning!svaka čast :bow :tomidelej:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 9:15 pm

ja da ti odgovorim na oba vprašanja

mantin motor mi je razbil ali po domače odtrgal ventil ,preluknal bat,nakrivl ojnice, prebil blok. vse skupaj se je zgodlo nekje v najvišjih obratih in nekje okoli 190 kilometri na uro.
motor je bil nepopravljiv nato pa je kar dolgo v garaži čakala na novga in sedaj tud že kar dolgo v delavnici čaka na končno prip0ravo in na štriharijo.

glede volvotovga notorja je od 340 in ima isto košaro od 1.4 do 2.0 . 1.4 motor je pa popovnoma isti kot v 1.4 petki kar pomeni da bi mogl pasat notr.mam sicer tud 1.7 volvov motor ampak navadn frgazarc mam pa tud volva 340 1.4 ki ga obnavljam tako da okoli volvov poznam že skoraj vse kombinacije

pa ena slikca kam so vtaknl čovnov volvo penta motor ... mislm da je en hud turbo dizel
Priponke
Galleri8.jpg

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj To maj 30, 2006 9:16 pm

Ali ti kaj predeluješ avtomobile, po naročilu pa to, za druge?

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To maj 30, 2006 9:29 pm

če misliš mene samo za lastne užitke in grozo ter zgražanje drugih

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 9:31 pm

5ka je napisal/-a:ja da ti odgovorim na oba vprašanja

mantin motor mi je razbil ali po domače odtrgal ventil ,preluknal bat,nakrivl ojnice, prebil blok. vse skupaj se je zgodlo nekje v najvišjih obratih in nekje okoli 190 kilometri na uro.
motor je bil nepopravljiv nato pa je kar dolgo v garaži čakala na novga in sedaj tud že kar dolgo v delavnici čaka na končno prip0ravo in na štriharijo.

glede volvotovga notorja je od 340 in ima isto košaro od 1.4 do 2.0 . 1.4 motor je pa popovnoma isti kot v 1.4 petki kar pomeni da bi mogl pasat notr.mam sicer tud 1.7 volvov motor ampak navadn frgazarc mam pa tud volva 340 1.4 ki ga obnavljam tako da okoli volvov poznam že skoraj vse kombinacije

pa ena slikca kam so vtaknl čovnov volvo penta motor ... mislm da je en hud turbo dizel
...Škoda imel sem Ascono A 1.9 pred hišo ... malo gnila od prvega lastnika z 170000 km pa sem takrat hišo zidal in jo prodal naprej z starim fiatom 500 ker nisem imel časa zanju ... to so dve najslabše poteze, ki sem jih naredil v življenju - fiat 500 pa sem sam stunal na 40 KM cca in je ribnu ker nisem pustil tipa da me prehiti niti pol, ko mi je že razneslo vetrnico od hlajenja ... prišel domov parkiral in pokopal... :P :P :P šel mi je pa okrog 130 Km/h ;) Glavo imam še za mušter če kdo rabi in karburator Weber povečan z dizo max... preden zaliva ;) - za peglico L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 9:32 pm

5ka je napisal/-a:če misliš mene samo za lastne užitke in grozo ter zgražanje drugih
:P :P :P ta je bla krvava...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost