...Vidi vidi en lep stroj iz Lj. ... Kakšen motor pa je notri? L.p. Mad5ka je napisal/-a:glede na to da sam restavreram manto moram rečt da je definitivno najlepša čist originalna brez vseh čeških plastik.če že misli nanjo dat kakšen spojler naj bo to original od gte mante ostalo pa je zelo suck
...Original je bil pa 1.9 in dupli fergazer ? L.p. Mad5ka je napisal/-a:tale ki je na sliki je od mojga kolega mislim da je 2.0i moja je tik pred barvanjem ima pa 2.0 motor z frgazarjem.to sliko sem objavil zato ker se na njej vidi kakšen je originalen
spojler oz edini ki je originalno bil na teh avtrih.slike moje mante pridejo malo kasneje povem pa lahko samo da bo črna z original bbs alu feltnam.edina modifikacija je kromiran
pokrov ventilov in antični športni filter.deležna bo malo boljše akustike kot original ker je pač čas povozil kasetarje in analogne radije pa tud 15w zvočniki so en malo žalost.
L.P.
... Naj ti ne bo žal ... njemu bolj pristoji - če hočeš kaj več vzami volvo motor 1.7 T čeprav v Petki ki je letela 245 se nisem počutil čisto priseben piha skozi vrata vleče levo desno in ko stisneš in potegne imaš občutek da si na plošči leda5ka je napisal/-a:mad... alpina pa bo pela v tisti katri od r4tl pa še kej druzga od alpine bo gor
... škoda upam da nisi vrgel stran motorja - tisti motor ima lahko tudi 150 km ... in če ga daš not boš tudi prodal lahko Manto za boljši keš ... Daš poravnat gred in ...gred, ojnice in vztrajnik pobrusiš in spuliraš pol bate menjaš Mantzel ima kit( z bati dvigneš kompresijsko razmerje da ne tikaš glave ) pol kupiš 4 fergazarje od alfe 75 2.0 ali 1.8 karb in prirobnico sam narediš ..prefukaš kanale v glavi povečaš ventile menjaš odmično izpušni kolektor in imaš en super stroj ... Kaj boš pa z podvozjem naredu ne vem ker tip A je švoh... Jaz bi ga kar pošvasal ... L.p. Mad5ka je napisal/-a:original manta ima enojni frgazer in 1.9 motor. ko original crkne ga pa nadomestiš z 2.0 od rekorda pa še dvojni frgazar ma.vse kar je med motorji razlike je kuplonga na vetrnici ki jo moraš snet pa nataknt mantino in karter.poraba se pa tud mal zmanša na račun frgazarja
...Škoda imel sem Ascono A 1.9 pred hišo ... malo gnila od prvega lastnika z 170000 km pa sem takrat hišo zidal in jo prodal naprej z starim fiatom 500 ker nisem imel časa zanju ... to so dve najslabše poteze, ki sem jih naredil v življenju - fiat 500 pa sem sam stunal na 40 KM cca in je ribnu ker nisem pustil tipa da me prehiti niti pol, ko mi je že razneslo vetrnico od hlajenja ... prišel domov parkiral in pokopal... :P :P :P šel mi je pa okrog 130 Km/h5ka je napisal/-a:ja da ti odgovorim na oba vprašanja
mantin motor mi je razbil ali po domače odtrgal ventil ,preluknal bat,nakrivl ojnice, prebil blok. vse skupaj se je zgodlo nekje v najvišjih obratih in nekje okoli 190 kilometri na uro.
motor je bil nepopravljiv nato pa je kar dolgo v garaži čakala na novga in sedaj tud že kar dolgo v delavnici čaka na končno prip0ravo in na štriharijo.
glede volvotovga notorja je od 340 in ima isto košaro od 1.4 do 2.0 . 1.4 motor je pa popovnoma isti kot v 1.4 petki kar pomeni da bi mogl pasat notr.mam sicer tud 1.7 volvov motor ampak navadn frgazarc mam pa tud volva 340 1.4 ki ga obnavljam tako da okoli volvov poznam že skoraj vse kombinacije
pa ena slikca kam so vtaknl čovnov volvo penta motor ... mislm da je en hud turbo dizel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost