Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe jun 09, 2006 5:24 pm

Nixxon je napisal/-a::lol:

Ja, je dost clean look. Brisalec je potreben, verjemi, iz čisto praktičnega vidika.

hvala :oops:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe jun 09, 2006 5:28 pm

lenivec je napisal/-a:
simke je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme......ce na prtljazniku odstranim znak in kljucavnico, pa pustim brisalec a lahko pol recem da mam clean look al bo treba tudi to odstranit :?: :oops: :oops:

torej bi ti to odstranjeval samo zato da boš lahk reko da maš uradn clean look?

ne da bi reku ampak se mi zdi da bo lepo zgledalo, zanimalo pa me je ce bo to clean look, da ne bi kdo pol mi pametoval po svoje :oops:
ampak vsak ma svoje mnenje.....
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe jun 09, 2006 6:32 pm

alien-w je napisal/-a:Drgac je pa se ena dobra finta za dol pobrat znakce. Tut v primeru če ne veš, a so lukcne in štifti al jih ni. Uzameš laks in potegneš spodej. Če se kje zatakne, je zihr spodej štift in uzameš laks vn in pustiš na miru use skupaj. če se pa ne zatakne, pa ni štifta in veselo še vse ostale dol. Ist bom jest naredu k dobim Getza, po moje še isti dan k ga bom dubu bom to naredu. :) Aja, pa tablce prlimu.

tablce mam že prlepljene tud vse nalepke sm že z avta pobrav iz zadnje šipe in nad letvicami k jih prodajalci nalepjo gor zadnji brisalec sm tud že odstranu pa v luknjo v steklu dal črn čep zdej bom še napise dol pobrav (clioin renault) v torek gredo pa vse plastike na štrihanje v barvo avta pol pa v četrtek še temne šipe

pol je pa za ta mesec dost nasledn mesec pa še feltne gume pa dol spustit pa sm zakluču in tak bo avto 8)

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w Pe jun 09, 2006 11:39 pm

Cossy: mas cist enak nacrt dela z avtom k jest. Sam da mam jest mal drgacn vrstn red dela. :) Najprej use nalepke dol pobrat pa tablce prlimat, pol felge pa gume, pol temne šajbe, pol muska, pol pa fedri in ksenonke. Umes še kšne neonke namontiram v kabino, da mi bojo ob odprtih vratih na noge svetle in to je to, use kar mam namen narest z avtom.
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jun 09, 2006 11:45 pm

Ej kje si pa un čep dubu namest brisalca?Kr js bi tut brisalc stran dau...pa ne vem kakšen čep je to sploh?Pa če kej vodo spušča...? :?
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 10, 2006 12:01 am

hmm, k je že tok govora o pobiranju znakov dol. A kdo ve, če se da naročit avto brez znakcov k ga kupuješ, al je to "obvezna oprema"?

lp
Slika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy So jun 10, 2006 12:14 am

eclipse_R je napisal/-a:hmm, k je že tok govora o pobiranju znakov dol. A kdo ve, če se da naročit avto brez znakcov k ga kupuješ, al je to "obvezna oprema"?

lp

na to nism pomislu sam vrjetno če bi se dal bi avto predolgo čakov jest sm se odloču za avto v ponedeljek in v sredo sm ga že mu pa sej ni problem tiste znake dol popult naknadno

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy So jun 10, 2006 12:18 am

Brouky je napisal/-a:Ej kje si pa un čep dubu namest brisalca?Kr js bi tut brisalc stran dau...pa ne vem kakšen čep je to sploh?Pa če kej vodo spušča...? :?

čep sm dobu v savski trgovini za vsak primer pa sm ga zalepu z lepilom za avtomobilska stekla da bo 100% tesnilo

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k So jun 10, 2006 12:23 am

Pa te čist nič ne moti brez brisalca??

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 10, 2006 12:26 am

jst osebno umrem brez zadnjega brisalca.. dobesedno, k ne bom vidu nazaj pa se bom zakantou v koga.. i need wisibility through my rear window!! :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy So jun 10, 2006 7:42 am

ubistvu ne vem a me bo motil al ne k je to prvi avto kjer sem odstranu brisaleč v primeru da ga bom rabu ga še zmer lohk nazaj gor zmontiram pa do sedej še ni blo slabega vremena od kr mam avto oziroma se v slabem vremenu nism furov bo cajt pokazov al me bo motil al ne 8)

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jun 10, 2006 7:48 am

cossy si znamko zamenu :?: :D Newem kako je pr avtu brez riti, sam pri 4vratnem ni nobenga problema k že tko nima brisalca ;)

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy So jun 10, 2006 8:05 am

nism zamenov znamke, avto sm nabavu ker se je planiral da se bo nabavu čez ene tri mesece pa sm zdej dobu ful ugodno varjanto z kovinsko modro barvo ter popolnoma vso opremo razn usnja in sm ga pač uzev avto bo zdej 3mesce v mojih rokah potem pa ga vzame bolša polovica

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w So jun 10, 2006 11:40 am

in ti ji ga boš medtem postylov? :)
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jun 12, 2006 9:15 am

eclipse_R je napisal/-a:hmm, k je že tok govora o pobiranju znakov dol. A kdo ve, če se da naročit avto brez znakcov k ga kupuješ, al je to "obvezna oprema"?

Odvisno od firme. BMW vem, da ima to opcijo, za kak Renault bi kar malo dvomil.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jun 12, 2006 9:17 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:Newem kako je pr avtu brez riti, sam pri 4vratnem ni nobenga problema k že tko nima brisalca ;)

Ja, ampak samo zato, ker ima še rit. Tu je problem v vrtincu, ki ga vozilo dela za svojim koncem. Pri kratkih avtih je to celotna zadnja stran (šipa, pokrov prtljažnika, odbijač), pri 4 vratnih pa samo pokrov ter odbijač in šipa ostane čista.

Čeprav si včasih vseeno želim imeti brisalec.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov