marko01 je napisal/-a:oky eno pitanje glede teh pralnih sob na safranu imamo original xsenon in pa vso opremo pa tega nima pa naj si upa cajkan kaj rect ga poslem v tri pm nisem jaz kriv ce je avto tak naret

...saj sem rekel - meni je bilo tako rečeno pol so fantje ugotovili da ni res ... ne se razburjati

... pajkan pa samo svoje delo opravlja ... če je prepameten mu pa tako ali tako lahko podkuriš ... Tudi zanj so pravila moraš samo vedeti da jih resnično prvi ti ne kršiš in stvar mu pade pred sodnikom v vodo ... Recimo moji punci je rekel policist naj vozi za njim (dogodek je zelo star...92 leta) parkirana sva bila pred dovozom na mojo parcelo in debatirala ... zahteval je, da se pelje na postajo ker je bil avto neregistriran (lastnik pomorc ) ona pa ni vedela da je poteklo ... opozoril sem ga, da sva pila in da ne sme voziti in bo prespala pri meni - naj pač pobere tablice dol oziroma sem jih jaz in naj nas pusti pri miru ... ker je bil tak velik in malo bolj glasen se je punca ustrašila - čeprav sem ji to odsvetoval sedla za volan in peljala - zbudil sem očeta in šel ponjo na postajo nakar mi tam reče da je pihala :P :P :P v zapisniku ni pisalo, da je bil opozorjen da sva pila in da nisva nameravala voziti in ga opozorila tamveč da je opazil ko je vozila za njim da vijuga :P :P :P no na postaji sem zahteval da spremeni zapisnik pa tega niso storili vseeno pa ko je prišlo do obravnave sem bil priča in je postopek šel v dim

. .. . Tako pač je ne smeš pa se kregati, ker mimogrede popušiš - čisto lahko se zgodi, da te pretepejo po službeni dolžnosti

in ti kratkomalo napišejo kar hočejo ... Pravnik je takrat dobra poteza ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...