Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 So jul 01, 2006 12:11 am

Sej jaz tud še tattoo vozim pa me prov mal briga kaj je IN in kaj ne, meni sede.

Tak če so ti neonke všeč go for it! Pa kot slišim od raznih znancev se je res najboljš kar na Neona obrnit.

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To jul 04, 2006 9:28 pm

Ti če hočeš jih kr kup...sam velik od ns jih je že melo :shock: pa nobedn ni zadovoljen z nakupom, usi smo se jih naveličal al polomil al kr kol :P Jst jih nebi še enkrat kupovov :P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To jul 04, 2006 9:47 pm

men so tude neonke vredi...sam tak da vidiš pred gostilno parkiran avto pa ma neonke spodi...drgač na cesti sm pa sam 1x to vidu kak zgleda... :oops:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To jul 04, 2006 9:53 pm

jest sm mel osvetlitev podvozja in sicer na modrem avtu rdečo svetlobo spodi na podvozju večinoma uporabljav ponoč na avtocesti pa sm ter tja tud po mestu sam sm se naveličov pa jih dol zmetov s tem da so me tud polcaji začel mal čudn gledat k sem se men njih prpelov

če so ti všeč jih namontirej sam polcajev se paz da te ne dobijo med vožnjo s prizganimi 8)

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To jul 04, 2006 10:22 pm

Med vožnjo jih raj ne met pržganih, tko na parkirplacu pred gostilno pa jih le prži, da folku pokažeš kaj maš... :shock: :shock: :shock: :shock:

hehe, srecno pri nakupu :P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To jul 04, 2006 10:55 pm

sj js jih nimam...pa jih tude ne bom meu...sam prawim da mi je ql videt...ko je blo to "in" nisem bil toliko v teh vodah in me zaj grabi za vse nazaj :P :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 05, 2006 8:44 am

MANDZO je napisal/-a:na parkirplacu pred gostilno pa jih le prži, da folku pokažeš kaj maš... :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

bllaaa
Nov uporabnik

neonke

Napisal/-a bllaaa Po dec 11, 2006 3:58 pm

edit mactron: prodaja se pod oglasi / zgornji gumb
Priponke
IMG_1045.jpg

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po dec 11, 2006 7:10 pm

Zdej je trenutno "in", da maš avto čist u podnu, pa čim manj plastike gor, kšn clean look narejen, kšne lepe velike (ne prevelike)krom feltne, pa xenonke. To mislm, da se bo kr doug cajta obdržalo, če le ne bo spet kšega smešnega zakona iz strani države ;)

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi To dec 12, 2006 1:16 am

in da avto ne z clean look-om in angel eyes-i(pržgani) in neonkami(pržgani) nek pred gostilno ne zgleda dobr :?: :!: men že
nevem no stvar okua, sam te osvetlitve podvozja se ševedno marsikje zasledijo
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To dec 12, 2006 1:29 am

Cash je napisal/-a:Zdej je trenutno "in", da maš avto čist u podnu, pa čim manj plastike gor, kšn clean look narejen, kšne lepe velike (ne prevelike)krom feltne, pa xenonke. To mislm, da se bo kr doug cajta obdržalo, če le ne bo spet kšega smešnega zakona iz strani države ;)

Clean look je za peechke k nimajo dnarja za plastiko in se s tem tolažjo, kako nej zgleda hud avto...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To dec 12, 2006 1:57 am

dejan84 je napisal/-a:Clean look je za peechke k nimajo dnarja za plastiko in se s tem tolažjo, kako nej zgleda hud avto...

:rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Sr dec 13, 2006 10:50 pm

HUhu zanimivo :D
Sn mel na bmwju neonke sam naredo pa sem bil cist happy celi nori! :D sicer sem jih z kolegom delal 1 teden samo na easy to po par urc na dan mogoce kr so me stranske zafrkavale pa pol nisem dal gor. POl pa sem se vozil 1 teden celi nor full dobro mi je blo pa se mi je. Pol pa sem avto zlamo pa je slo adijo :\... zaj bi si spet naredo ;)
Bo treba Neon rect al kak?
LP

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Sr dec 13, 2006 11:04 pm

Aja pa se nekaj me zanima. Ko je nekdo napisal da nekdo dela to v MB-ju ... ce ga kdo pozna al pa kaj ce bi bi tak dober pa napisal gor da bi se malo pozanimal pa to... hvala
LP

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr dec 13, 2006 11:37 pm

Cimpi je napisal/-a:Aja pa se nekaj me zanima. Ko je nekdo napisal da nekdo dela to v MB-ju ... ce ga kdo pozna al pa kaj ce bi bi tak dober pa napisal gor da bi se malo pozanimal pa to... hvala
LP

pa da neoš ki na passata menda dal neonke jao cimp :D
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če dec 14, 2006 7:41 am

MANDZO je napisal/-a:Med vožnjo jih raj ne met pržganih, tko na parkirplacu pred gostilno pa jih le prži, da folku pokažeš kaj maš... :shock: :shock: :shock: :shock:

hehe, srecno pri nakupu :P

Js jih že neb mel pržganih še posebi pred gostilno ne,sj veš kak so eni pride ven pjan ko treska da za sebe ne ve,pa reče ka ma to tu svetit pa ti ki brcne v avto al pa po haubi vreže :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
*alko*
Novinec

Kraj: Slov.konjice

Napisal/-a *alko* Če dec 14, 2006 11:35 pm

problem je pol ko greš u pralnco če greš js vem ko sm imel ta problem!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če dec 14, 2006 11:37 pm

meni jih je neon naredu, neonke so res pošteno narjene in vredne svojga dnarja...zadovolna sem več kot dovolj..

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če dec 14, 2006 11:38 pm

dejan84 je napisal/-a:
Cash je napisal/-a:Zdej je trenutno "in", da maš avto čist u podnu, pa čim manj plastike gor, kšn clean look narejen, kšne lepe velike (ne prevelike)krom feltne, pa xenonke. To mislm, da se bo kr doug cajta obdržalo, če le ne bo spet kšega smešnega zakona iz strani države ;)

Clean look je za peechke k nimajo dnarja za plastiko in se s tem tolažjo, kako nej zgleda hud avto...

ti jih pa meces :lol:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov