Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jul 12, 2006 11:11 am

mifek je napisal/-a:in tam mi je človek reko da nemore bit nič narobe!!!

Človek, ki ti bi prodal rotvajlerja bi tudi rekel, da ni šans da bi takšen pes grizel...

Sicer pa... upam da ti bodo fedre služile in da nebom kdaj udeležen v prometni s tabo zaradi teh feder 8) :lol:

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Sr jul 12, 2006 11:11 am

mifek je napisal/-a:fedre mam porezane!!! dal sem pa jih rezat k ASR Sport Line Maribor!! in tam mi je človek reko da nemore bit nič narobe!!! odrezal mi jih je od zadaj 50mm od spredaj pa 60mm s tem da jih je še stršal!! in obnovil amoltizerje!!

LP Miha

Zdaj si pa frajer, a ne? Jao folk, kdaj se boste nekateri zresnili? Tu ne gre samo za tvojo varnost, ampak tudi za varnost drugih! :roll:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jul 12, 2006 4:53 pm

povej če rabiš mojo telefonsko, za vsak primer, da te pridem iskat s traktorjem in vitlo. ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr jul 12, 2006 5:03 pm

pustite fanta, ga bo že izučilo...nekaj dopovedavoat trmastemu štajercu je nesmiselno, raje, tisto razliko v ceni bo raje zapil. :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Re: rezanje feder

Napisal/-a AVX Sr jul 12, 2006 5:47 pm

mifek je napisal/-a:am... mam namen odrezat fedre ker pač se mi nesplača kupovat novih bom jih odrezal!! sam nastopo je problem :( fedra je od spodaj in od zgoraj ravna če pa jo jaz odrežem pa nebo več, kako naj to potem zravnam da bo pasalo nazaj v ˝šalčko˝? pa prosim naj mi kdo napiše kako je to on delal če je že morda kdo??:roll:

LP Miha

Sem se spomnil na nekaj kar je moj oče brat reku, ko je seku drva. "Ogročal lastno in tuja življenja"

Mislim, da pri tebi ne bo nič bolše. Malo preberi teme nazaj, sej so že tudi bile glede rezanja amortizerjev.
Pa kaj imaš proti štajerci. Smo čist vredu ljudje kot pa vsi v Sloveniji.
Res rajši kupi nove fedre pri amortizerju, pa bo bolj varno, kot pa da jih režeš. Če gledaš malo discovery, tunder races, ko ponavadi vzamejo večjo gumo pa jo prišvasajo kar na original gume, pa spoj popusti pa te začne ena guma prehitevat.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Sr jul 12, 2006 8:01 pm

jebali vas porezani fedri.......dej, al nabav robo, ki je skladna z varnostnimi standardi al pa pust pr miru.

Pičkarija, sej jest bi tut lohk našvasu na feltne par nožev, pa bi se šou po cestah ben hur-ja in bi trdil, da je to popolnoma varno, ker mi je varilec oblubu, da je dobr zašvasu :evil: :evil:

Če se ti zarad teh fedrov nardi nesreča in bo najebov kdo drug, upam, da te njegovi bližnji najdejo in te nagačjo.

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Sr jul 12, 2006 9:37 pm

Zarad takih bedakov, kot si ti so nesreče. Se čist strinjam z prejšnjimi izjavami. Če nimaš denarja, se ne it nekega stajlinga, ki ogroža druge na cesti. Pop*****, ko slišim takšne stvari.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr jul 12, 2006 9:40 pm

Fabrizio je napisal/-a:pustite fanta, ga bo že izučilo...nekaj dopovedavoat trmastemu štajercu je nesmiselno, raje, tisto razliko v ceni bo raje zapil. :P

s takimi se rajsi zadrzi je pac se en ki ga je nekdo napizdo da je to oky :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov