Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne jul 09, 2006 3:35 pm

ej mer neem vem pa da sem ven dobil dva tepiha 70x50 pa se nekaj malega je osatlo idi tja pa poglej saj majo dost razlicnih mer :P

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne jul 09, 2006 4:00 pm

[Weed]MAR je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:[Weed]MAR vse je že bilo povedano pa ti še kar ni všeč... :?

Ni ti treba bit pametn tu, pa rj drugič povej kaj pametnega al pa zadrži zase...

Tuscani glede izdelave pa to ni panike.. mam narjeno strojno šolo.. tk da mislim da bo šlo ne?.. :lol: (fala vseeno za obrazložitev postopka ;) ) mene v glavnem samo zanima kje najceneje kupit ta pohodni aluminij.. al pa mogoče kr narjen tepih ne... ko 15k se mi malo dosti vidi za 2 tepiha fuknit ne... newem... pa sm mislu če ve kdo da kakšno cenejšo varianto... pravijo da vprašat ni greh ;)
lp

No če si strojnik itak da ne bo problema (nisem vedel da si) kakor sem opisal bom pa sam naredil.Ker pa je plata velika bom naredil vse štiri tepihe in verjetno še za prtljažnik.
Lahko jih še ti da ti materjal ne ostaja.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR Ne jul 09, 2006 9:49 pm

tuscani je napisal/-a:
[Weed]MAR je napisal/-a:

Ni ti treba bit pametn tu, pa rj drugič povej kaj pametnega al pa zadrži zase...

Tuscani glede izdelave pa to ni panike.. mam narjeno strojno šolo.. tk da mislim da bo šlo ne?.. :lol: (fala vseeno za obrazložitev postopka ;) ) mene v glavnem samo zanima kje najceneje kupit ta pohodni aluminij.. al pa mogoče kr narjen tepih ne... ko 15k se mi malo dosti vidi za 2 tepiha fuknit ne... newem... pa sm mislu če ve kdo da kakšno cenejšo varianto... pravijo da vprašat ni greh ;)
lp

No če si strojnik itak da ne bo problema (nisem vedel da si) kakor sem opisal bom pa sam naredil.Ker pa je plata velika bom naredil vse štiri tepihe in verjetno še za prtljažnik.
Lahko jih še ti da ti materjal ne ostaja.

ja sj ja mam v mislih vse 4 tepihe naredit ja... sm... če bojo pršli 4 vn iz plate... mah do 10k dam za plato več pa ne... bomo vidli ;)
my blood type is type-R

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po jul 10, 2006 1:06 am

[Weed]MAR je napisal/-a:

lp

Če bi ti bral bral poste, bi videl, da sm ti dal že na začetku link do teme, kjer so štacune že napisane.. :P

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Napisal/-a [Weed]MAR Če jul 13, 2006 12:20 am

evo ju3... oz. dns pičim v Lj. pa bom šu v bauhaus malo tk za info da vidim kulk je kaj cena....
my blood type is type-R

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če jul 13, 2006 8:02 am

zk ne greš pogledat na cikavo v trgoavto al pa v motoroil v novem mestu??

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Napisal/-a [Weed]MAR Če jul 13, 2006 3:02 pm

rumena ibiza je napisal/-a:zk ne greš pogledat na cikavo v trgoavto al pa v motoroil v novem mestu??

nebo nič ... sm poslau pogledat sošolca...unga ko nori po mestu s twingičom modrim.. ti je najbrš poznan ne.. heh.. pa je reku da nimajo nč v motoroilu...

evo sm pa pršu iz lj iz shopinga pa tk.. pa sm šu mimo bauhausa pa nikjer nobenga avta pred njim ne.. niti not žive duše... newem al je blo zaprto al kaj.. nism šu vn iz avta.. ko sm meu že dost vsega cel dan počasi... pa drugič.. sj zadnje cajte sm dost po lj...
lp
my blood type is type-R

sabla
Nov uporabnik

Napisal/-a sabla Če jul 13, 2006 3:11 pm

Bauhaus se je preselil kakšen km stran zato je bilo vse prazno. Škoda da nisi pogledal malo naokoli, so table kako prideš do novega centra. Sicer pa jaz tudi te tepihe zdej iščem pa bom morda tudi šel danes kej pogledat pa poročam zvečer.
LP

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če jul 13, 2006 3:14 pm

[Weed]MAR je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:zk ne greš pogledat na cikavo v trgoavto al pa v motoroil v novem mestu??

nebo nič ... sm poslau pogledat sošolca...unga ko nori po mestu s twingičom modrim.. ti je najbrš poznan ne.. heh.. pa je reku da nimajo nč v motoroilu...

evo sm pa pršu iz lj iz shopinga pa tk.. pa sm šu mimo bauhausa pa nikjer nobenga avta pred njim ne.. niti not žive duše... newem al je blo zaprto al kaj.. nism šu vn iz avta.. ko sm meu že dost vsega cel dan počasi... pa drugič.. sj zadnje cajte sm dost po lj...
lp

haha devil-a? itak da ga poznam...nori..hehe...
jst sm šla zanč v merkur in rečm dan jst bi pa alu plato za npr: tepihe delat...in on mene sm tko pogleda :shock: ...k da sm ga vprašala če prodajajo sladoled...pridem nasledn tedn po alu mrežco...kaj mislš? spet :shock: ...maš pa tm mal višje k je adesa pa turbošuh kovinarja..tm majo vsega...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če jul 13, 2006 4:16 pm

Hooj Mar... kaj si še žhiva? sedaj enkrat bi se morali dobit za tisto slikanje če še želiš ... L.p. mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če jul 13, 2006 4:25 pm

poglej PM!!!!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če jul 13, 2006 9:04 pm

Če ne boš dal alu al pa vsaj alu look stopalk na avto bo zgledalo bedno pomoje.
Slika

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Napisal/-a [Weed]MAR Pe jul 14, 2006 6:12 pm

CockroaC je napisal/-a:Če ne boš dal alu al pa vsaj alu look stopalk na avto bo zgledalo bedno pomoje.

stopalke so pa že dougo alu...po moje..in za moj okus bi ful pasali tepihi not.. sj..bomo vidli ;)
my blood type is type-R

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK Ne jul 16, 2006 6:58 pm

Pleh za predpraznike lahko dobis tudi v Impolu v Slov. Bisterci, tam bi te po moje prislo najmajn. samo bi si jih mogo sam naredit.

Lp; 8)
NeVi@ + ToMaZ

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jul 16, 2006 7:05 pm

kje je ta firma pa kok ma ceno za en kvadratni meter ce ves ??

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK Ne jul 16, 2006 7:35 pm

V slovenski bistrici, kolko pa pride pa newem, pomoje je pa bolj poceni kot drugod ker je ta rebrasti pleh njihov proizvod
NeVi@ + ToMaZ
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov