[Weed]MAR je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:[Weed]MAR vse je že bilo povedano pa ti še kar ni všeč...
Ni ti treba bit pametn tu, pa rj drugič povej kaj pametnega al pa zadrži zase...
Tuscani glede izdelave pa to ni panike.. mam narjeno strojno šolo.. tk da mislim da bo šlo ne?..(fala vseeno za obrazložitev postopka
) mene v glavnem samo zanima kje najceneje kupit ta pohodni aluminij.. al pa mogoče kr narjen tepih ne... ko 15k se mi malo dosti vidi za 2 tepiha fuknit ne... newem... pa sm mislu če ve kdo da kakšno cenejšo varianto... pravijo da vprašat ni greh
![]()
lp
tuscani je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:[Weed]MAR vse je že bilo povedano pa ti še kar ni všeč...
Ni ti treba bit pametn tu, pa rj drugič povej kaj pametnega al pa zadrži zase...
Tuscani glede izdelave pa to ni panike.. mam narjeno strojno šolo.. tk da mislim da bo šlo ne?..(fala vseeno za obrazložitev postopka
) mene v glavnem samo zanima kje najceneje kupit ta pohodni aluminij.. al pa mogoče kr narjen tepih ne... ko 15k se mi malo dosti vidi za 2 tepiha fuknit ne... newem... pa sm mislu če ve kdo da kakšno cenejšo varianto... pravijo da vprašat ni greh
![]()
lp
No če si strojnik itak da ne bo problema (nisem vedel da si) kakor sem opisal bom pa sam naredil.Ker pa je plata velika bom naredil vse štiri tepihe in verjetno še za prtljažnik.
Lahko jih še ti da ti materjal ne ostaja.
rumena ibiza je napisal/-a:zk ne greš pogledat na cikavo v trgoavto al pa v motoroil v novem mestu??
[Weed]MAR je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:zk ne greš pogledat na cikavo v trgoavto al pa v motoroil v novem mestu??
nebo nič ... sm poslau pogledat sošolca...unga ko nori po mestu s twingičom modrim.. ti je najbrš poznan ne.. heh.. pa je reku da nimajo nč v motoroilu...
evo sm pa pršu iz lj iz shopinga pa tk.. pa sm šu mimo bauhausa pa nikjer nobenga avta pred njim ne.. niti not žive duše... newem al je blo zaprto al kaj.. nism šu vn iz avta.. ko sm meu že dost vsega cel dan počasi... pa drugič.. sj zadnje cajte sm dost po lj...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov