AIRbrush je napisal/-a:bobek je napisal/-a:Airbrush mal preštudiri kok bi me pršlo če bi dal še na spredno haubo sam morem prej še ene par stvari zrihtat, no sej se itak kmal vidmo
A neki v tem stilu, al še kako živalco zraven al pa kej tazga? sej si sam zdaj že videl da se da čuda narest ane!
bobek je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:bobek je napisal/-a:Airbrush mal preštudiri kok bi me pršlo če bi dal še na spredno haubo sam morem prej še ene par stvari zrihtat, no sej se itak kmal vidmo
A neki v tem stilu, al še kako živalco zraven al pa kej tazga? sej si sam zdaj že videl da se da čuda narest ane!
Tko k je blo v knjigi narisan vsi trije tjulni pa to , sej veš kaj ti bom razlagal
mazda-mx3 je napisal/-a:AIRbrush cuj se ne bi ti preselil na obalo, da te malo zaposlimo, ma glej ti plačamo tudi socialno, bilokaj, rabiš stanovanje, povej:)
Resno: ma kaj prides tudi kdaj na obalo?
Midva s kolegom bi si tudi dala kaj takega naredit na avto.
Zakon!
Shatzy je napisal/-a:Mene pa zanima, za1x čist informativno, kolk bi pršu takle flamček...jasno d na obeh straneh...mogoče je lohk sam čez spredna vrata, sam vrjetn se pr ceni ne pozna prow dost tistih par centimetrov na zadnih vratih ne? Sam ta flame bi vrjetn dost lepš zgledu na črnem avtu a?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov