vwmiki je napisal/-a:Felne po dolgem iskanju sem naročo:
ETABETA TETTSUT slc chrome 8X18 ET35
+ gume Good Year Eagle F1 GSD3 XL 225/40 R18
Upam, da bo to lepo pasalo in upam glede na znižan avto, da ne bom imel problemov med vožnjo, ker ne vem če bo to še pod blatniki al bo že malo ven in da nebo šobalo kje.
Če se kdo spozna na ET oznake mi naj pove je to vredu paše na Gof IV glede blatnikov in ostalega.
Mate je napisal/-a:vwmiki je napisal/-a:Felne po dolgem iskanju sem naročo:
ETABETA TETTSUT slc chrome 8X18 ET35
+ gume Good Year Eagle F1 GSD3 XL 225/40 R18
Upam, da bo to lepo pasalo in upam glede na znižan avto, da ne bom imel problemov med vožnjo, ker ne vem če bo to še pod blatniki al bo že malo ven in da nebo šobalo kje.
Če se kdo spozna na ET oznake mi naj pove je to vredu paše na Gof IV glede blatnikov in ostalega.
Sam imam Golfa IV znižanega z Eibachovimi vzmetmi za 3 do 4 cm, feltne 17" z ETjem 35 in gume GY Eagle F1 225/45 17. Premera navedenih gum se razlikujeta za 3mm (225/45 17" - 63,43 cm; 225/40 18" - 63,72 cm). Pri meni pri običajni vožnji nikjer ne drajsa, tudi če nas je 5 v avtu. Edino kar sem opazil zadnje čase, nekje spredaj nekaj podrsa, če hitro pripeljem čez kratko (meter ali dva) in lepo zaobljeno luknjo da cel avto res ornk počepne (barjanske ceste). Sem tudi gledal, kje bi to lahko podrajsalo, pa ni nikjer nič videti. Obstaja možnost, da podrajsa plastika pod karterjem ali pa sprednji del odbijača (ki je sicer serijski) po tleh. Avto pa je TDI.
vwmiki je napisal/-a:Fino, edino me še zanima kolko so elne široke in kolko še pri sprednjem kolesu manjka mm do roba blatnika.
Mate je napisal/-a:vwmiki je napisal/-a:Fino, edino me še zanima kolko so elne široke in kolko še pri sprednjem kolesu manjka mm do roba blatnika.
Feltne so široke 8", najkrajša razdalja med blatnikom in gumo je, ob neobremenjenm avtomobilu, približno 4 cm. Približno 3,5cm v višino, če se gleda od strani, pa pol centimetra bolj notr je guma.
Courage™ je napisal/-a:Če kdo kupi jaz prodajam ETABETA TETTSUT X BLACK felne (na sliki crne z krom vlozki).
Ploscice pa so zasraufane in ne lepljene.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov