SELJO je napisal/-a:Imam same super izkusnje z njim.
Vse je narejeno 100% kvalitetetno kar lahko povem iz prve roke!
Glede montiranja xy spojlerjev je pa cisto jasno zakaj jiH ni hotel. Ker njegovi izdelki na avTO pasejo 100%. Spojlerji kupljeni pri raznih pocarjih pa ponavadi ne in je namesto 10min dela za namestitev par ur...
Pollo je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Jaz sem prek a3m-a kupil stresni spojlercek. razocaran sem bil pri strihanju. Namrec ko sem nanesel obicni sprickit so se zaceli delati mehurcki na zgornjem delu. Nato sem sprickit spravil dol in kupil poliestrski sprickit. Po ponovnem nanosu je bil rezultat enak. Stvar sem nekako resil z vodo-brusenjem i ponovnim nanosom sprickita. Nazadnje pa sem bil ponovno negativno presenecen, ko sem videl rahla valovanja na sredi zgornjega dela spojlera(v smeri pravokotno glede na lego). Ne glede na vse je spojler se vedno na avtu, barva pa na spojlerju - da potrkam v les: kuc kuc kuc
Kje ma tle Fazer kašne veze pr tem
Lignage je napisal/-a:Sem prebral na spletni strani od omenjenega podjetja, da izdelujejo tudi sami dodatno opremo pod svojo blagovno znamko MM Fazer. Kaj pa pomeni ta MM![]()
http://www.fazer.si/predstavitev.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov