Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Ali ste bili zadovoljni z uslugami, ki vam jih je na vašem konjičku napravil fazer?

DA
51
64%
NE
29
36%

Skupaj glasov : 80

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Pe avg 25, 2006 9:11 am

je že imel slabo izkušnjo že spet umes!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe avg 25, 2006 1:12 pm

Mac ni samo to...folk na veliko ponareja papirje...med drugim tut njegove ( tut moje so že....) in kaj misliš ko dobijo koga ki ponareja papirja.....on lahko j**** ježa....za enkrat LPP samo zavrne....in opozori da bodo kmalu začel sporočat policiji....
V8 POWER

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Pe avg 25, 2006 1:48 pm

Čist tko sam sm se enkrat sam zanimal za nek strešni spojler pa je gospodična bila res vljudna in nadvse prijazna celo nazaj me je poklicala nevem nimam slabih izkušenj...
Kar se tiče pa tist da ti ni hoto zmontirat spojlerjov je pa tko sedaj imajo večino teh tuning firm svoje delavnice se pravi če kupiš pri njih itaq ti bojo zmontirali in za to dali garancijo ker za svoje izdelke in svoj materijal lahko garantirajo.
Js ti tut nebi montiro nekih X spojlerjev če ti jih je nekdo prodal ti jih naj še zmontira ali pa pejt k kakmu ličarju pa ti jih naj zmontira ... moje mnenje
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Pe avg 25, 2006 2:26 pm

Imam same super izkusnje z njim.
Vse je narejeno 100% kvalitetetno kar lahko povem iz prve roke!
Glede montiranja xy spojlerjev je pa cisto jasno zakaj jiH ni hotel. Ker njegovi izdelki na avTO pasejo 100%. Spojlerji kupljeni pri raznih pocarjih pa ponavadi ne in je namesto 10min dela za namestitev par ur...

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Pe avg 25, 2006 4:10 pm

No da se js podam mnenje...z njim sem bil zelo zadovoljen tako z odnosom, kot z dogovorjenim rokom in seveda z montazo. Pa ko nekateri jamrajo kako je drago, tako je...kvaliteta se namrec placa.
K Fazerju pa se bom sigurno se vracal.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe avg 25, 2006 4:28 pm

hm, a če kupiš naprimer kaj rabljenega, narejeno pa je pri FAZERju potem ti da on papirje? tud kaj računa?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe avg 25, 2006 4:31 pm

SELJO je napisal/-a:Imam same super izkusnje z njim.
Vse je narejeno 100% kvalitetetno kar lahko povem iz prve roke!
Glede montiranja xy spojlerjev je pa cisto jasno zakaj jiH ni hotel. Ker njegovi izdelki na avTO pasejo 100%. Spojlerji kupljeni pri raznih pocarjih pa ponavadi ne in je namesto 10min dela za namestitev par ur...

ja če pa hodiš z njegovo hčerko :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Pe avg 25, 2006 5:29 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:hm, a če kupiš naprimer kaj rabljenega, narejeno pa je pri FAZERju potem ti da on papirje? tud kaj računa?

Men je vzel 2k za papirje za prage pa stresni spoiler. Sem jih dobil na avtu brez papirjev, so pa bili njihove izdelave.
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Če jun 26, 2008 1:18 pm

Pollo je napisal/-a:
Gyga je napisal/-a:Jaz sem prek a3m-a kupil stresni spojlercek. razocaran sem bil pri strihanju. Namrec ko sem nanesel obicni sprickit so se zaceli delati mehurcki na zgornjem delu. Nato sem sprickit spravil dol in kupil poliestrski sprickit. Po ponovnem nanosu je bil rezultat enak. Stvar sem nekako resil z vodo-brusenjem i ponovnim nanosom sprickita. Nazadnje pa sem bil ponovno negativno presenecen, ko sem videl rahla valovanja na sredi zgornjega dela spojlera(v smeri pravokotno glede na lego). Ne glede na vse je spojler se vedno na avtu, barva pa na spojlerju - da potrkam v les: kuc kuc kuc

Kje ma tle Fazer kašne veze pr tem :?

Ker je spojler made by Fazer.
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če jun 26, 2008 2:11 pm

bom še pa jaz postavil vprašanje,če se je tema že osvežila.
a fazer tudi predeluje?recimo da mu dam jaz prednji odbijač on bi ga predelal da bi mi masko naredil tako kot pa imam spodnji gril med meglenkami?

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 Pe jun 27, 2008 1:17 am

Tudi jaz imam same pozitine izkušnje in use kar mi je delal mi je nardu odlično.

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Če avg 28, 2008 9:24 pm

Jaz in punca sva oba pri njem montirala lambo vrata, meni je še zaščitno folijo lepil gor, njej še neke diode v kabini pa en mali podaljšek na original pragovih pa je blo ok narejeno.
Tako on kot njegova žena sta oba zelo prijazna, ustrežljva in resna,vse se da zmenit.
Skratka svoje delo opravi kvalitetno in profesionalno temu pa je primerna tudi cena.
Pripombo bi imel smo nad tem da barve pri tistih dveh podajlških ni zadel ravno v nulo pa pri punci je rob blatnika malo premalo odezal in pant lambo vrat malo prime vanj.

Je pa pripravljen svoje napake popravit zastonj ali za drobiž.

V glavnem pozitivne izkušnje.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če avg 28, 2008 9:32 pm

Sem prebral na spletni strani od omenjenega podjetja, da izdelujejo tudi sami dodatno opremo pod svojo blagovno znamko MM Fazer. Kaj pa pomeni ta MM :?:

http://www.fazer.si/predstavitev.html

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če avg 28, 2008 9:35 pm

Samo vprašanje.

Ali se vam zdi normalno.
Platišča 17ke, ( znamka ni važna ), izdelujejo jih v švici, cena proizvajalca na njihovi strani je 166€, cena pri fazerju 317€. Ali je tu logika, ali pa vsaj razlaga.

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če avg 28, 2008 9:38 pm

Lignage je napisal/-a:Sem prebral na spletni strani od omenjenega podjetja, da izdelujejo tudi sami dodatno opremo pod svojo blagovno znamko MM Fazer. Kaj pa pomeni ta MM :?:

http://www.fazer.si/predstavitev.html

Si mogoče pomislil na kako ime? Recimo da se imeni njega in njegove žene začneta na M?

K sm jst do njega hodil, je imel samo eno majhno delavnico in en kalup in to samo za twingote. Pa že takrat se je orenk potrudil za to kar je delal in potem mu je kot redkemu slovencu uspelo. Slava takim, ki imajo j***a da začnejo in potem tut nekaj naredijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Če avg 28, 2008 9:47 pm

Fazerju-šefu je ime Mitja, ženi pa Jožica, tako da MM ne morejo bit začetnici njunih imen.Sem bil že večkrat pri njem pa še kdaj bom pa ga povpršam če ne pozabim.

valle-leon - verjetno je v ceno feltne vračunana še cena prevoza, kak davek in carina (švica ni v EU) pa še on mora kaj zaslužit in se hitro pozna.
Se pa tudi meni zdi precej velika razlika.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če avg 28, 2008 10:18 pm

Aha...

Sej to podjetje ima kar dolgo tradicijo. Nekdaj so se nahajali v Šk. Loki na spodnjem trgu, če se še prav spomnim naslova. Sedaj so v Bitnjah. Je en moj sosed že davno nazaj tam Yugota rihtal :)

Verjetno bi sam to firmo že zdavnaj pozabil, če ne bi obstajal prav poseben razlog in sem se jo zato sedaj ponovno spomnil :)

lp

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Če avg 28, 2008 10:22 pm

Tuscani: že že carina pa use. U nemčiji so 198€ + poštnina v slovenijo 45€.
Če pa to zračunamo ne, je pa razlika skoraj prevelika.
In tudi to mi ne gre v račun, na internetni strani od felten, sta 2 dobavitelja za slovenijo, Fazer in pa Silux. Kako to da jih ima silux po 212€. No,saj problem sem rešil, kje jih bom kupil, a vendar me zanima zakaj takšna razlika.

lp

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Če avg 28, 2008 11:23 pm

indijanc je napisal/-a:aha aha...samo zakaj mi potem "prodaja buče" najprej da ni problema,da naj pripeljem, bojo poštimal,poštrihal,zmonteral nato pa je skoraj čez noč zgodba povsem drugačna?? :?

ker je ličar prišel iz dopusta in spustil kolege na realna tla

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 29, 2008 7:19 am

Lignage je napisal/-a:Kaj pa pomeni ta MM :?:

Iz prve roke: Mitja Mohorič, da ne boste studiral ;)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov