Shark ni nobena antena, ampak je usmerjevalnik zraka in jo je kot vsako drugo predelavo tudi potrebno homologirat, vam se morda zdi to smešno ampak je na žalost daleč od tega, .. sicer pa če si vi lahko privočite da vam poberejo tablice in napišejo sto tisočakov kazni, ... meni ne bojo.
No včerej sem pa biu pr Fazerju in nabavu Sharky-ja . zadevca lepo zgleda, neprimerno bolje proti tistim za jurja u šparu , je pa res da je tist konc plastike tud drag, 6000 je biu
Spodej je pa slika srouga izdelka, kk bo pa to pol zgledl na avtu bote pa še vidl :P
Ja čist resn ja glede homologacija Sharky-ja. Če bi se mi dal u avto po papri hojdit bi ti pokazu da je res.
A to še pa ne veš da če kuriš 98 oktanski bencin pa ni važ na kiri bencin pumpi, ga morš vsak liter posebej homologorat
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
_rocky_ je napisal/-a:a ta zadeva fajn luft usmeri? kok se ti pozna na končni?
Bodmo realni končna hitrost se nič kaj velik ne spremeni no ja mogoč kakih 5km/h bolj pomemben je bočni"oprijem" ker sharky v ovinkih lepo drži avto in se da ovinek speljati z večjo hitrostjo.To je glavna naloga sharkya.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ