samekk je napisal/-a:če ma mk1 potem je moral zadaj malo brusit, kr men je zadaj drgnilo........
205 na 55-ko je pa že mal prehudosej niso problem cole, problem je širina.......
Neyo-Neyo je napisal/-a:samekk je napisal/-a:če ma mk1 potem je moral zadaj malo brusit, kr men je zadaj drgnilo........
205 na 55-ko je pa že mal prehudosej niso problem cole, problem je širina.......
sploh ne pelu se je čist lepo![]()
nikjer ni nč drgnil edin fora je k ni bil nč spuščenpa je bolj zgledal kot akkšen terenc
sj bom prlimu slike če koga zanima ko pridem domov
crazyedo je napisal/-a:ste se pa razpisal![]()
tenk ju veri mač!!
ja bom kr dal 60/40. spojlerji pa pragovi pa niso u planu k sm to že vse mel na drugem avtu pa sm pousod naseduma bol me pa skrbi kok bo še lufta spredi nad gumo k mam 185/55-14. sm zmeru pa je zdj 10 cm, torej k spustim ostane še 4cm
krajšu pa nebi k bo komplet športni amortizer! bom pa polet zamenju za 185/60-14. bo manj lufta
aja pa firma je supersport24. vem da ni ful huda firma sam za hitrosti 1.1 mašine bo (UPAM)čist dovolj! pa največ zato k sta fedr pa blažilnik iste firme.
al kdo misli drugače.
LP
lenivec je napisal/-a:samekk je napisal/-a: puntiči so ful lepi z original podaljški.
je pa res da se morš na koncu sam odločt kaj bi ti rad oz. na kakšen izgled avta ciljaš
edini original podalšek za puntotaje bil abart, to dobit je pa nemogoče skoraj
Neyo-Neyo je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:samekk je napisal/-a: puntiči so ful lepi z original podaljški.
je pa res da se morš na koncu sam odločt kaj bi ti rad oz. na kakšen izgled avta ciljaš
edini original podalšek za puntotaje bil abart, to dobit je pa nemogoče skoraj
verjetno je mislu ms design podalške za puntota mk1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov