Courage™ je napisal/-a:bolse da se ne spravlas nic kupovat brez koga kji se spozna na vsaj malo stylinga, ker ce ne razlocis fotosopa od realnosti pol bo bad.
minimi je napisal/-a:evo po dolgem času nazaj da malo pokažem ka sem naredu![]()
![]()
![]()
glede na to da sm mel ogromno dela(ne v zvezi za avtom)tk ni čudno no neki mi je pa le uspelo naredit po tem ko so me zaj... na tijebempofukanusranušivzgubičasindnar ebay za 750€ in od tega dobu nazaj (200€ - 25€ stroški) okroglih 175€ se ga več ne grem.
kupujmo domače![]()
evo slikice
jay je napisal/-a:gume so potrebne sprejanja, laguna pa nižanjaaa
minimi je napisal/-a:kaj ne razbereš![]()
![]()
![]()
ja neznanci pa barabini so res naredl eno delolajšte mi res niso ble všeč sam ko sm jih dol devu mi je blo bol žal da sm jih začel dol kidat kot pa ko sm jih gor dal, kar pa tiče zadeve na lučeh bi jih ti morda sploh gor ne dajal sam men se pa to zdi hudo
:tomidelej:
Courage™ je napisal/-a:Krom okoli sip dol, pa ono z luci dol. Felne meni osebno niso vsec, ze sam design ne.
Na ebayu pa si se zafukal ker si kupoval od cloveka brez da bi pogledal bewertung tocke. Ce je nategnil vec folka pol je mel sigurno par negativnih cenitev.
Sam sem preko ebaya nakupoval za preko 10k € robe, pa se nikoli ni blo problema.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov