Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po okt 16, 2006 7:36 am

bolse da se ne spravlas nic kupovat brez koga kji se spozna na vsaj malo stylinga, ker ce ne razlocis fotosopa od realnosti pol bo bad.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi To okt 17, 2006 2:03 pm

Courage™ je napisal/-a:bolse da se ne spravlas nic kupovat brez koga kji se spozna na vsaj malo stylinga, ker ce ne razlocis fotosopa od realnosti pol bo bad.

vse se nardi :D
a ti zadevo najprej nardiš pa jo pol slikaš al narišeš
drugače pa hvala za nasvet zato sm dau zadevo najprej sem predn se spravim kam trošit penezi :P
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če sep 13, 2007 8:48 am

evo po dolgem času nazaj da malo pokažem ka sem naredu :lol: :lol: :lol:
glede na to da sm mel ogromno dela(ne v zvezi za avtom)tk ni čudno no neki mi je pa le uspelo naredit po tem ko so me zaj... na tijebempofukanusranušivzgubičasindnar ebay za 750€ in od tega dobu nazaj (200€ - 25€ stroški) okroglih 175€ se ga več ne grem.
kupujmo domače :!:
evo slikice
Priponke
Slika005.jpg
Slika003.jpg
Slika0021.JPG
Slika0041.JPG

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 13, 2007 8:59 am

gume so potrebne sprejanja, laguna pa nižanjaaa :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Če sep 13, 2007 9:17 am

minimi je napisal/-a:evo po dolgem času nazaj da malo pokažem ka sem naredu :lol: :lol: :lol:
glede na to da sm mel ogromno dela(ne v zvezi za avtom)tk ni čudno no neki mi je pa le uspelo naredit po tem ko so me zaj... na tijebempofukanusranušivzgubičasindnar ebay za 750€ in od tega dobu nazaj (200€ - 25€ stroški) okroglih 175€ se ga več ne grem.
kupujmo domače :!:
evo slikice

Ne razberem čist, kaj si hotu povedat.

Kaj maš pa to na lučeh??? A so ti neznanci ponoči gor nalimal??? :shock:
To bi dau jest dol.
Znižat jo mislš kej??

Pa full je dobr k maš okol voznilovega in sovoznikovega okna hude lajšte gor polimane. A so bli spet barabini ponoč, pa so kr gor nalimali. :shock:
Pa še to dol.

Pol pa počasi bo.

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če sep 13, 2007 12:49 pm

jay je napisal/-a:gume so potrebne sprejanja, laguna pa nižanjaaa :)

eto nasprejane oz. pena je to naredla kar se pa nižanja tiče pa jeba ...
probu sm slikat iz pravega kota dovoz pa se ne vidi fajn na 2D povem pa ta je zafukan in tk bo dokler ne naredim garažo direkt z glavne ceste, tk da ne pride nižanje v poštev stabilnost je pa za 50% bolša z 225-kami.prej sm konto o blažilcih na olje sam je predrago pa sam budala bi ispado ko bi ker vido da laguna skače :lol: pa sm pred kratkim vidu airide pri koriđu na "prascu" sam mi zgleda da je še vedno za pol nižji od lagune tud ko je dvignjen do max... nevem
Priponke
Slika000(1).jpg
evo sm vseeno dal slikco sam ni tk razvidno

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če sep 13, 2007 1:00 pm

tist cez luci mi je prou grdo pa une okrogle meglenke tut ne pasejo tja.
spustit ga bos pa morau neglede na to kaksen imas dovoz na dvorisce.probaj po diagonali gor pridt ce se da.

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če sep 13, 2007 1:04 pm

[/quote]Ne razberem čist, kaj si hotu povedat.

Kaj maš pa to na lučeh??? A so ti neznanci ponoči gor nalimal??? :shock:
To bi dau jest dol.
Znižat jo mislš kej??

Pa full je dobr k maš okol voznilovega in sovoznikovega okna hude lajšte gor polimane. A so bli spet barabini ponoč, pa so kr gor nalimali. :shock:
Pa še to dol.

Pol pa počasi bo.[/quote]

kaj ne razbereš :?: :?: :?:
ja neznanci pa barabini so res naredl eno delo :lol: lajšte mi res niso ble všeč sam ko sm jih dol devu mi je blo bol žal da sm jih začel dol kidat kot pa ko sm jih gor dal, kar pa tiče zadeve na lučeh bi jih ti morda sploh gor ne dajal sam men se pa to zdi hudo :twisted::tomidelej:
Priponke
Slika000.jpg
eto brez letvic

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če sep 13, 2007 1:11 pm

ja ja meglenke... hm ka naj
težko je dobit kej čednega za laguno pa da meglenke ostanejo pa mogoče kdo pozna koga ki bi mi znau tole naredit kot na sliki jaz sam sem se že veliko hlapov nadihal od smole naredu pa nč, ebaya pa mi sploh prosim ne omenjajte ko sm se že fajn opeku tk da če je kdo kar sporočilce
gre se pa samo zatisti del pod havbo ki je na grilu
Priponke
89b0_1.JPG

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Če sep 13, 2007 1:51 pm

minimi je napisal/-a:kaj ne razbereš :?: :?: :?:
ja neznanci pa barabini so res naredl eno delo :lol: lajšte mi res niso ble všeč sam ko sm jih dol devu mi je blo bol žal da sm jih začel dol kidat kot pa ko sm jih gor dal, kar pa tiče zadeve na lučeh bi jih ti morda sploh gor ne dajal sam men se pa to zdi hudo :twisted::tomidelej:

Zdej je pa že boljš...
Ne razberem kaj se ti je zapletlo na ebay-u.

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če sep 13, 2007 10:06 pm

cliort na ebayu se je zgodlo to da sm kupu(se pravi nakazal denar) pr tc-tuning felgne mislim da so to ble MAM 7 Nuvo 560€ pa body kit streetfighter za laguno 190€ pol me je slaba 2 mesca vleku za nos češ da je to že poslano...pol je ta firma baje propadla ebay mi je pa vrnu 175€.vkratkem nateg

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če sep 13, 2007 11:20 pm

shop al privat?
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe sep 14, 2007 8:40 am

mel je oznako za shop sam to je tk mimo teme.povem da še sam to- nekateri prodajalci najdejo luknje v njihovem sistemu. ne rečem da se bo izvleku ker je zeznu ogromno folka tud z večjimi zneski sam je pa to neprijetna stvar za vsakogar tud če dobimo dnar nazaj

zanima me če bi kdo al če poznate koga ki bi mi naredu tak gril ko je zgoraj na sliki

abbe :cry jaz se že zdj moram pripelat po diagonali plac ob cesti pa ma brat z hondo tk da nevem kaj naj razumem pod to izjavo "moraš neglede na..." :roll:.
a tok grdo zgleda da naj jo znižam pa ka pol če zjebem odbijače, tlakovce pa še kaj :atensn :DDD

bi mi lahk kdo prosim naredu v photoshopu kk bi zgledu clean look na zadnjih vratih upoštevajoč tablico in osvetlitev le te? :pray: :pray: :pray:

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe okt 05, 2007 11:24 am

malo pomoči prosim?
v ponedeljek pelam avto da mi spremeni zadek, za badlook pa nimam in nikjer ne najdem kakih idej tista slika zgoraj pa mi ni všeč. prej sem nek vidu nekaj variant zdaj pa nikjer za boga ne najdem nobene. če kdo kaj zasledi naj prilima gor prosim.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe okt 05, 2007 2:55 pm

ej kok maš to colske gume? 16?
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe okt 05, 2007 10:09 pm

AVX je napisal/-a:ej kok maš to colske gume? 16?

17 zaka

Konečnik89
Nov uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Konečnik89 So okt 06, 2007 12:09 pm

men se dopade :twisted:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So okt 06, 2007 6:18 pm

Krom okoli sip dol, pa ono z luci dol. Felne meni osebno niso vsec, ze sam design ne.

Na ebayu pa si se zafukal ker si kupoval od cloveka brez da bi pogledal bewertung tocke. Ce je nategnil vec folka pol je mel sigurno par negativnih cenitev.

Sam sem preko ebaya nakupoval za preko 10k € robe, pa se nikoli ni blo problema.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi So okt 06, 2007 8:12 pm

Courage™ je napisal/-a:Krom okoli sip dol, pa ono z luci dol. Felne meni osebno niso vsec, ze sam design ne.

Na ebayu pa si se zafukal ker si kupoval od cloveka brez da bi pogledal bewertung tocke. Ce je nategnil vec folka pol je mel sigurno par negativnih cenitev.

Sam sem preko ebaya nakupoval za preko 10k € robe, pa se nikoli ni blo problema.

mater smo površni-ki pa vidiš krom :roll:
dajte no men je všeč pa itak moram to zadevo homologirat da lahk nardim bad look btw pri čemur mi zlo pomagate
felgne ja stvar okusa in dnarja, ko sm jih nabavlju in po vsem neglede na dnar jaz osebno bi poleg teh dal na avto sam še AEZ Excite Dark http://www.speck-tuning.de/sod_data/bas ... e_dark.jpg
vendar je blo to že mal preveč denarja stistim kar sm se že nasanku

bewertung tocke... :-:o ne mi prosim bit pametn je tud pr men šlo vse gladgo zmeri pol se je pa zgodilo... pa se mi ne razlaga :evil: ko bi rad to pozabu tebi pa sam to ne misli da se ti nemore zgodit pa ti tud ne želim sam ebay ma tud lukne ki jih nekateri izkoristijo pa nas dost sploh ne ve kk ampak je tk in....blaaaaaaaaaaaah že bi razlagu pa nima smisla rajš mi kako sliko lagune z badlook-om pripopi gor če sploh najdeš ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov