Vsake oči imajo svojega malarja.
c.o.b. je napisal/-a:pol je bmw tut fake avto ker bmw ni naredu prvi avto in je pol sam kopiral? se mi zdi da je taprvi avto naredu ford ?
lp
Vince je napisal/-a: ampak meni se pa vseeno še mal bolj hecno zdi tisto kardelo tebi podobnih, ko se vozte čez centr mesta z šipami dol, roko zuni, s ponaredkom Cruzovih sončnih očal iz misije nemogoče dve, kilo briljantine na glavi in seveda nepogrešljivim "svirajcigo" izrodkom od muzke...takim jaz pravim wanabe folk.
samekk je napisal/-a:Vince je napisal/-a: ampak meni se pa vseeno še mal bolj hecno zdi tisto kardelo tebi podobnih, ko se vozte čez centr mesta z šipami dol, roko zuni, s ponaredkom Cruzovih sončnih očal iz misije nemogoče dve, kilo briljantine na glavi in seveda nepogrešljivim "svirajcigo" izrodkom od muzke...takim jaz pravim wanabe folk.
![]()
![]()
Vince je napisal/-a:
meni se pa vseeno še mal bolj hecno zdi tisto kardelo tebi podobnih, ko se vozte čez centr mesta z šipami dol, roko zuni, s ponaredkom Cruzovih sončnih očal iz misije nemogoče dve
Polooo je napisal/-a:simke je napisal/-a:tezko da bom jaz najdu kje to............najdu sem samo do letnika 2003........
ce ve se kdo kje bi lahko pogledal bi lepo prosu.........
Hvala LP
Drgač je pa pomojm tud opcija da kupš samo obročke in jih zvezeš na parkirne luči...
BMW Motorsport je napisal/-a:Čudaki..![]()
Kljukec, na MB pa te luči sploh nebi šle, ker ma Mercedes že tko ene najlepših luči in bi ga sam pogršal..
Drgač pa kot sm reku, če bi se kdo rd kregu, nj gre z mano na pivo, pa naj vid kdo je prepotenten 16 letnik in podobne buče k se tu tresajo..
Taki ste ponavad tuki na netu pametni..drgač pa nesposobni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov