Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

jani1234
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a jani1234 To nov 07, 2006 9:12 pm

Da še jaz nekaj vprašam. Slisal sem da če das sportne vzmeti (do 40mm spustis avto), da te ni potrebno menjat tud amotizerje in da je vse OK. Je to res?

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW To nov 07, 2006 9:22 pm

jani1234 je napisal/-a:Da še jaz nekaj vprašam. Slisal sem da če das sportne vzmeti (do 40mm spustis avto), da te ni potrebno menjat tud amotizerje in da je vse OK. Je to res?
Lej tko je ko sem jest spuščal avto pri Turnšku v Dolu pri Ljubljani mi je Drago pač rekel ker nimam narejenih veliko kilometrov da so amortizerji še dobri da pa jih bo treba čez čas zamenjati ali obnoviti.Spuščenega mam pa 4.5cm in po dveh letih je še vse ok 8) razmišljam pa že da si bom nabavil amortizerje z nastavitvijo po trdoti.
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To nov 07, 2006 9:55 pm

jst pelem svojga nazaj k Jenkotu,ki so ga nekateri tako zelo opevali,tip da 2 leti garancije,men so pa amortizerji spustili po DVEH mescih,tko da če zdej nebo zrihtu orenk bom popizdu,ker ne mislim vsake dva mesca tja hodit pa težit z reklamacijo.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi So nov 11, 2006 2:48 pm

Mad: aha hvala za odgovor in AudiRSboy.
Vendar tole je mal smesno ;) še bolje je iti do mehanika on bo vedel ...
Če bi blo tak nebi bil na forumu itd. Nebom brezveze plačeval zato je forum btw ;) mojster bi to lahko vedo da si pomagamo med sabo ;) A ne ? :)
Drugace pa hvala ja
Lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So nov 11, 2006 7:20 pm

Cimpi je napisal/-a:Mad: aha hvala za odgovor in AudiRSboy.
Vendar tole je mal smesno ;) še bolje je iti do mehanika on bo vedel ...
Če bi blo tak nebi bil na forumu itd. Nebom brezveze plačeval zato je forum btw ;) mojster bi to lahko vedo da si pomagamo med sabo ;) A ne ? :)
Drugace pa hvala ja
Lp
amortizer ti lahko na ravnem dela ok in tudi ko avto zanihaš dela ok pol pa v ovinku rit zaplava in forumov nasvet ne pomaga ... takrat greš do mehanika in pomaga jaz sem kar nekaj šravfal pa se vseeno odpravim do Frankota - mojega mehanika ko me kaj j**e - zakaj delat študijo o stvari za katero bo on imel odgovor v 30 sek ? ;) lahko pa se učiš nihče ti ne brani a siguren sem šele ko mi to on potrdi pa še takrat ne 100 % ... dvom je huda nadloga - a včasih ti to reši glavo ;) L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl Pe nov 17, 2006 3:23 pm

Sem že probal dosti variant, a predlagam le eno (žal malo dražjo) gewindefahrwerk.

Prilagam pa tudi slike.

LP

http://vinkopl.moj-album.com/

jani1234
Nov uporabnik

Napisal/-a jani1234 Pe feb 02, 2007 11:35 am

Še eno vprašanje kr na to temo, da ne bom nove odpiral!

Ali je res da moraš pazit katere vzmeti daš na avto glede teže! Npr. do 1tone neke vzmeti nad tono spet druge, glede trdote baje?

;)

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Pe feb 02, 2007 12:04 pm

jani1234 je napisal/-a:Še eno vprašanje kr na to temo, da ne bom nove odpiral!

Ali je res da moraš pazit katere vzmeti daš na avto glede teže! Npr. do 1tone neke vzmeti nad tono spet druge, glede trdote baje?

;)

itak so narejene za vsak avto posebej oz. vsaj za določen model avtomobila
EJ6

tune - drive
Nov uporabnik

Napisal/-a tune - drive Pe feb 02, 2007 12:55 pm

Vzmeti so izdelane glede na obremenitve na prednji osi - teže.

Za nekatere modele vozil so v ponudbi tudi tri različice vzmeti glede na težo, oziroma obremenitve na prednjo os. En primer: Passat TDI model 3BG - tri različne obremenitve (po teži) na prednji osi - tri različice vzmeti.
Lep pozdrav,

tune&drive
tuning@eSvet.net
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov