Black Jack je napisal/-a:Lepo pozdravljeni. Ker v ostalih tema nism zaslediu primernega odgovora sm raje odpru kr novo temo. Skratka imam par vprašanj v zvezi z nižanjem avta. Namen imam za svoj avto nabaviti fedre 40/40, pri katerih se avto dejansko posede 35/35, kar je bistveno premalo za mojga terenca...nekako bi rad pridobiu vsaj najmanj še -15mm. Sedaj me pa zanima za amortizerje.
Ali se recimo samo s tršanjem amortizerjev pridobi tem da bi biu avto nižji? Kako je pa v primeru, če dam recimo amortizerje skrajšati za 20mm....bo potem avto nižji še dodatnih 20mm napram prvotnim 35mm??
Kako je s tem nareto? Namreč v teh vodah sm neosveščen, zato prosim, če mi lahko kdo to mal razloži.
Hvala
WhiteCell je napisal/-a:Nastavljivo podvozje je gewinde...
cene so pa čist odvisno od avta in poroizjavalca gewind...
nekako cenovno ugodne ( s tem da kvaliteta ne trpi ) so Supersport....
višji cenovni razred so KW.... pa še kakšen bi se našu
WhiteCell je napisal/-a:nevem no....v 5 letih še ene reklamacije ni bilo....
tut pri FKjih ni bilo reklamacije ...popravek...enkrat je ena matica počla:P
ja cene so pa odvisne od avta....do avta
Nasty je napisal/-a:Black Jack;
verjetno se še nisi vozil z avtom, ki ima vgrajene gewinde.
Verjemi so vredne svojega denarja. Avto se "res pelje tako kot se mora". Brez poskakovanja, nihanja, zabijanja,.....
... poglej kje ti grabi pa reši to drugače - z širjenjem blatnika ... 20% tršani so ok ne bo bil pretrd in tudi stabilizator bi moral imeti močnejši - dobijo se razni za utrditi podvozje pa še poglej kaj je z feltnami če so tvoje primerne za ta avtomobil ali ne ... L.p. MadDeLux je napisal/-a:da ne odpiram nove teme!
naj mi kdo pove kaj naj naredim.se pravi na swifta gti sem dal gume 195 50 15 in pa druge fedre in mi predvsem na grbinah in v ovinkih pri vecji hitrosti guma podrajsa po blatniku.nekako mi je avto trenutno malenkost premehak, ker prej sem mel porezane fedre in se je gokart res drzav ceste u nulo, sam je ornk zabijal ane nobenega pobiranja lukenj ni blo.
a bi rešil problem z tršanjem amortizerjev in pa koliko bi blo treba strsat da mi nebi spet zabijal in bi nekako še normalno pobiralo luknje itd da bi bla voznja kokr tok ok??
ma kdo izkusnje s tem??
prosim za nasvet.
lp LS
crxdelsol je napisal/-a:Nemislim feder rezat, armotizer bi rad skrajšal in me zanima postopek. Zanima me samo po domače povedano kaj se naredi, se samo zgoraj odreže in navoj naredi na novo ali je še kaj drugega ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov