Zazko pravi:
Glede polcajev, sem slisu da nimajo kej za piskat, zato kr so te neonke cist legalne! Ubistvu si ti ponoc se bol vidn kokr ponavad, tko da je manj moznosti da te drug voznik spregleda, ce je ze tko neumn in slep da bi te prej spregledu.Ja uglaunm policaji morjo glede tega bit tih. Za tehnicni pa nevem kako je to. Se bo treba pozanimat.
din pravi:
Pa kje je zdaj ta My-sound, ker v MI jih vec ni???
din pravi:
din pravi:
Zgleda da me je zmedlo to, da sem prisel iz smeri banke in sem samo tepihe vido tam kjer bi moral bit My-sound
kdk pravi:din pravi:
So še tam , samo včasih prodajalca ni.
shusuglao pravi:
a kdo slucajno ve kako je s temi neonkami na tehnicnem pregledu, ce ima mogoce kaksne izkusnje s tem?
kdk pravi:din pravi:
So še tam , samo včasih prodajalca ni.
matcho pravi:
Upam da se bodo malo popravili ja in malo cene spustili, ker so nekatere kar velike! Samo kvaliteta zahteva svoje; kar se pa tiče prodajalca pa mislim da ima ful pojma o tem kar se tiče avtoakustike!
Obvladajo zadevo!
So mi že kar veliko stvari svetovali!
Need_Power pravi:
Če si se pogovarjal s Sašotom -> moj kolega (taki full suhi, kratki lasi), pol ti je sigurno dobro svetoval. Ker lastnik (starejši, z brki), tisti pa pojma nima -> preverjeno![]()
![]()
.
Ajde
matcho pravi:
V bistvu poznam oba! Sašota in Bojana! Oba sta mi svetovala tako kot morata. Samo se mi zdi, da ko se menim z šefom da včasih malo preveč....nevem no (tudi pri meni se je pojavil občutek kot da nekaj govori pa sploh ni res pol)!
zivic_matej pravi:
Hojla. Mate še temo o neonkah? Če še kdo kj rab nj pove. (tega dost)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov