sporty38 je napisal/-a:aha, in kakšne so cene kej? samo jaz preko tega ebaya ne znam kupovati. Zanima me če bi mi jih lahko tako zrihtal da mu samo plačam tukaj v sloveniji in to je to.
LP
neyc je napisal/-a:jaz sem glih dans oddal papire za homolomo, med drugim tud angel eyes... za zadaj je dovolj oznaka E, spredaj pa rabiš tuv (tako je vsaj na RTI), pol sem pač pisal na firmo od luči, in so mi poslali TUV na 29 straneh,.. za vsako žarnico posebej, sam na rti-ju ni našla tuv-a za vgradnjo luči med temi vsemi stranmi.. in po bojnem posvetu s sodelovci je rekla da je to dovolj kar sem ji prineso.. na konc pa vprašanje: če so vgrajene na istem mestu kot orginalne![]()
![]()
mega_ne je napisal/-a:za angelse homologirat rabiš samo odtisnjeno oznako na luči (E11......)
traktor TDI je napisal/-a:Niso te lučke okrogle od BMW 5-ke letnika 2001, že od nekje 2004. leta OUT?
rhino je napisal/-a:neyc je napisal/-a:jaz sem glih dans oddal papire za homolomo, med drugim tud angel eyes... za zadaj je dovolj oznaka E, spredaj pa rabiš tuv (tako je vsaj na RTI), pol sem pač pisal na firmo od luči, in so mi poslali TUV na 29 straneh,.. za vsako žarnico posebej, sam na rti-ju ni našla tuv-a za vgradnjo luči med temi vsemi stranmi.. in po bojnem posvetu s sodelovci je rekla da je to dovolj kar sem ji prineso.. na konc pa vprašanje: če so vgrajene na istem mestu kot orginalne![]()
![]()
Na RTI-ju so za odstrel...
A to si kupil v Nemčiji ali kje angel eyes?Ker meni nikak niso hotli iz Nemčije poslat TUV-a.
A ti je pa bi mi poslal to kaj so tebi poslali???Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov