Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Po dec 18, 2006 1:54 pm

na tehničnem ne gnjavijo glede tega tko da!

odvisno če je imel kdo kakšne izkušnje naj napiše drugače pa nehajte komplicirat :D

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Po dec 18, 2006 2:23 pm

Pubec ...samo za tebe

trafo1 je napisal/-a:Jaz sem šel na tehnični z avtom , čeprav je še veljal stari in sem hotel videt če je avto izpraven. In to skoraj ne bi verjel. vse je brezhibno na tipotu sam tiste pedale za kuplingo in bremze ki so našraufane naknadno in na koncu auspuha mam cev srebrne barve namesto klasične , pa je hudega mojstra na amzs ju to zelo bodlo v oči. in če bi zares delal tehnični bi padel brez pardona. kljub temu da je avto kot nov.

...še kako jih moti...
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po dec 18, 2006 2:37 pm

sorry nisem opazil, hju ne morem verjet no, meni se e to ni zgodilo pa kak kolega še tut ni jamral o tem, pol pa ne hodit na amzs haha :D

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Po dec 18, 2006 2:39 pm

denčo je napisal/-a:sam če pa dobr pomislm...baje ti policaj nesme jet v kokpit avta, ko je pa tehničen jih pa dol snameš...je tak? vem da to ni prav, a vseeno.

al pa ta "alternativna" rešitev

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po dec 18, 2006 4:24 pm

PuBBeC je napisal/-a:na tehničnem ne gnjavijo glede tega tko da!

odvisno če je imel kdo kakšne izkušnje naj napiše drugače pa nehajte komplicirat :D

Ja mene so tudi na AMZS Črnomelj ;) .

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po dec 18, 2006 5:12 pm

dskrab je napisal/-a:Pa da pokneš od smeha . Sej nimaš kej, pač tko je, če moraš imet tudi stopalke homologirane pač moraš imet. Rajš jih homologiram kakor pa da me zaradi tega škifi zafrkavajo al pa na tehničnem.

Zakone je treba kao upoštevat.

se vidi da maš preveč gnara očitno....da lahko tak govoriš... :roll: :roll: Men se to zdi oslarija...Očitno ti nisi seznanjen s cenami homologacije ...

Lp

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Po dec 18, 2006 5:29 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:se vidi da maš preveč gnara očitno....da lahko tak govoriš... :roll: :roll: Men se to zdi oslarija...Očitno ti nisi seznanjen s cenami homologacije ...
Lp

ja sam to pa res...da homologeram pedala ki sem jih "recimo" kupil naknadno moram dati toliko skoraj kot so nove (7k)..za to da mi stric reče "vredi je, dobiš kartonček na dom"... :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po dec 18, 2006 6:56 pm

PuBBeC je napisal/-a:na tehničnem ne gnjavijo glede tega tko da!

Dons sem bil nq tehničnem in ko se tip usede v moj avto in mi reče če homo je za pedale,js sm ga pa sam gledo :shock: in mu reko če za menjan šalthebl tud rabm in mi je reko da tud ker ni serijski :lol: js sm si pa mislo svoje pa hvala bogu da sem v 1 nardil :D
Pedale bom pa dol potrgo ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po dec 18, 2006 8:40 pm

Organ (zakona d ne boste mel u mislih kerega druzga) ti lahko PREGLEDA avto nesme pa ga PREISKATI če za to nima naloga.

Razlika med pregledom in preiskavo pa je velika:

-Pregled: lahko gleda kaj je v notranjosti avtomobila, nesme pa se ničesar dotakniti razen če ima zato upravičen sum( skrito orožje itd.)

-Preiskava: Tuki ti pa miško lahko obrne avto na glavo če se mu zazdi in ker ma nalog od sodnika se lahko samo pod nosom obrišeš.

Zdej mi pa povejte kolko od vs vas je že ustavil policaj pa vam pokazal nalog?
stopalk se pa ne ravno vidi če gleda skozi okno (pa ne išče stopalk, ker če jih pol se bo že tistih 10cm potrudu bolj skloniti)...razen če vasnajde za kaj drugega pa vam odredi izrednega tehničnega..pol je pa j*ba

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Sr dec 20, 2006 1:04 am

pa ni tak da homologiraš ti ne originalne dele avtomobila na zunajosti ??? mislim če športni filter kateri je pod pokrovom ne rabiš homologirat ne vem no kake bedne imajo!

potem bom še imel neoriginalen avtoradio pa bom padel na tehničnem al kaj :) saj vem da more bit izpraven pa vse, neven no meni niso nič rekli že 2 leti ne za stopalke!

še malo pa bodo si še kaj drugega izmislili tko da :D bodimo srečni s tem kar je!
jaz vseeno ne bom homologiral :) če mi kdo kaj reče bom na licu mesta odšraufal dol, za ovinkom pa nazaj dal hehe :D

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Sr dec 20, 2006 3:05 pm

[quote="PuBBeC"]pa ni tak da homologiraš ti ne originalne dele avtomobila na zunajosti ??? mislim če športni filter kateri je pod pokrovom ne rabiš homologirat ne vem no kake bedne imajo!/quote]

tudi to ni res, potrebano ga je, odvisno kakše volje je gospodič v "Modrem", sem na lastne oči videl kako so uzeli bratrancu tablica iz avta...

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Ne dec 24, 2006 4:50 pm

no da ne odpiram nove teme, je mal povezano s to. Včeraj zvečer se peljem malo naokoli in me ustavijo policaji, kr jim je avto tkoj padu v oči seveda, pa še glasen je. No kao kontrola prometa in alkohola, sm reku ni panike, dau mu prometno in homo krtonček, no okoli gum se je vrteu kakih pet min in pol mi rekel da gume niso vpisane. jz mu tkoj odvrnem ja itak da so, mam gor 195 50 15 in piše, no pol je gospod res vidu da vse štima, potem se je vrteu okoli izpuha, in vse gledau, pa tudi to vse piše. Namreč iskau je nekaj samo da mi pobere tablice in prometno, prau v nos mu je šou moj avto. No pol pa pride še njegov kolega in čujem od zadaj ki neki debatirajo (sej mu ne mormo nič, no vidiš vse ima upisano avspuh,...) in kaj mi je najdu, nad žarnicami se je spravu, da nimam tapravih pozicijskih in pol kr z nasmehom, da mi lahko prepove nadaljevanje vožnje, odvzame tablice,... in podobno. Pozicijske mam pa bele diode notri in je trdil da to je plava svetloba, 5 min sva se tam prerekala da to je belo in je itak trdil da je plava, no potem ko je videl da imam prou je rekel: da naj bom rajši tiho, ker alu stopalk pa nimam homologiranih in volana in da to bo potem odvzem prometne.... No potem pa sm kr utihnu saj ni vredno on ima itak vedno prau in tudi če nima, nekaj sigurno najde. No potem pa sm še pihat mogu k sreći je blo 0:00 in me je spustiu.
No to je moja štorja, kam smo prišli, jebeš tak Euro!!!......

Lp Fricko

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Ne dec 24, 2006 4:52 pm

tko da če ima kdo tuv za momo stopalke, naj mi prosim piše na PM.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne dec 24, 2006 5:02 pm

glede volana - če ima originalen volan airbag, ti pa nekega drugega brez njega, potem je imel kr dober razlog ;) Za to dvomim če bo šlo skozi LPP ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Ne dec 24, 2006 5:09 pm

sebaveh je napisal/-a:glede volana - če ima originalen volan airbag, ti pa nekega drugega brez njega, potem je imel kr dober razlog ;) Za to dvomim če bo šlo skozi LPP ;)

če maš airbag pa daš volan brez nega not, si budalo... :roll:

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Ne dec 24, 2006 5:56 pm

fricko1 je napisal/-a:tko da če ima kdo tuv za momo stopalke, naj mi prosim piše na PM.

podpis!

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po dec 25, 2006 12:06 am

športni filter ti nima kaj dol jemat! tko da nea pametuj spet neki !
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov