Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

DaDek
- Mojster foruma
-
- Kraj: Maribor
Napisal/-a DaDek So dec 23, 2006 2:56 pm
Rjavc je napisal/-a:zdravo!
mene pa zanima...aixam avto ko ga lahk voziš z izpitu za motor oz. kolo z motorjem...recimo ko ga registriraš dobiš uno malo tablco ko je za skutere...pa a mislite da bi kir teživ če bi si dal izte cifre pa use delat tablco oz. nalepko k zgleda k tablca sam v velikosti normalne avtomobilske pa rumene barve isto...
lp Rjavc
kaj si v bistvu ti mislo zdaj povedat?
-

Rjavc
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Velenje
Napisal/-a Rjavc So dec 23, 2006 3:34 pm
lej tablca za kolesa z motorjem je taka mala pa rumena...
jas bi si pa dal delat nalepke k so u velikosti normalne tablce za avto sam ka bi bla moja rumena (tk k je od mopeda) pa številke bi dau iste k pa jih mam na toti tabli
pa me zanima če bi fuuul težili?
-

Bel-Tirid
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Bled
-
Napisal/-a Bel-Tirid So dec 23, 2006 4:46 pm
Nek policaj ki je normalen in je to tudi njemu lepše nebo moril, ampak nek stari ki mu je zakonik črta življenja te bo pa jebal, kazen pa taka kot če maš zbledelo tablico.
Ma podn tele naše tablce, ki še ne pašejo v okvirčke drugih držav (naša je za 1cm širša)
-

kolesar
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: štajerska
Napisal/-a kolesar So dec 23, 2006 5:02 pm
Bel-Tirid je napisal/-a:Nek policaj ki je normalen in je to tudi njemu lepše nebo moril, ampak nek stari ki mu je zakonik črta življenja te bo pa jebal, kazen pa taka kot če maš zbledelo tablico.
Ma podn tele naše tablce, ki še ne pašejo v okvirčke drugih držav (naša je za 1cm širša)
ni širša zaradi kratice?
SLO
zdi se mi da zaradi tega ker so 3 črke ostali pa majo manj črk...
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov