Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS Po jan 08, 2007 9:08 pm

No ne vem kako je pri vaših german avtomobilih, ampak za Citroen-a vem da je v svoj dizajn - recimo za bx-a, xm-a vljučil radkape da je neka simbioza z celoto avtomobila. Tiste špar radkape so pa tudi meni grde

Aja pa prosim kakšen pameten odgovor, ker sem opazil da je dosti takih ki se takoj začnejo smejati oz provocirati če nisi pripadnik nečesa kar je danes "kul".

lp

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po jan 08, 2007 9:16 pm

Rjuhar je napisal/-a:tipisch

To je lepota.
Ne pretiravat.
Tebi gre na živce german look. Men grejo pa rižote skor bruham k je na 60konskem avtu 2t plastike, pa mejhne feltne pa 1000 nalepk.Če je to zate okusno predelan avto, ti lahko rečm sam, da maš dober želodec.
Največja neumnost pa je, da za plastiko zmečejo tok k je vreden avto.
Riž must die. :twisted:

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Po jan 08, 2007 9:27 pm

Meni so pa všeč (riž)avti,všeč so mi originalni avti in german look avti,vendar mora bit vsak(razen original) z okusom zrihtan.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Po jan 08, 2007 9:31 pm

Maxx je napisal/-a:Meni so pa všeč (riž)avti,všeč so mi originalni avti in german look avti,vendar mora bit vsak(razen original) z okusom zrihtan.

Riž pomeni ravno neokusno zrihtan avto.. riža še nisn vido okusno porihtanega :roll:

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Po jan 08, 2007 9:38 pm

Kokr berem tle so skoraj vsi avti z nekaj spojlerji riži :D

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po jan 08, 2007 10:01 pm

vsak avto se da lepo naredit in grdo, pa naj bo to german style,american itd.

pod riž sem jaz bol razumel japonce :roll:

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Po jan 08, 2007 10:22 pm

Maxx je napisal/-a:Kokr berem tle so skoraj vsi avti z nekaj spojlerji riži :D

sam res... :roll: folk kako bomo kdaj kos kakšnim nemcem al pa komu drugmu, če boste/bomo vsi zadovoljni samo z velikimi feltnami, spuščenim avtom pa temnimi šipami --- to je res vrhunec od avta - mislm... to, da je škoda denarja -> "vsako tele ma svoj vesele"; recimo nekateri poženejo dobesedno v luft na leto več čikov, kot pa spet drugi dajo na avte (beri prejšnji pregovor). Pa ni avta na forumu, ki ima kaj spojlerjev in ni bil označen za "riž" - ne rečem da si kater ne zasluži tega naziva, ampak v glavnem pa so kar lepo porihtani... in še o 60PS avtih z 2t plastike - kaj je s tem narobe? če se je oseba odločila za styling in ji moč pod pokrovom ne pomeni veliko - zakaj pa ne. Torej bi v nasprotnem primeru vsi avti z 300+ konji MORALI biti "oblečeni" v zajetne kupe plastik...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po jan 08, 2007 10:33 pm

CitroDS: recimo, kaj je tebi v življenju všeč, pač kot hobi oz s čim se ukvarjaš v prostem času? Ne provuciram, sam tko sprašujem iz radovednosti? :roll: :lol:

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po jan 08, 2007 11:22 pm

mega_ne je napisal/-a:

sam res... :roll: folk kako bomo kdaj kos kakšnim nemcem al pa komu drugmu, če boste/bomo vsi zadovoljni samo z velikimi feltnami, spuščenim avtom pa temnimi šipami --- to je res vrhunec od avta - mislm... to, da je škoda denarja -> "vsako tele ma svoj vesele"; recimo nekateri poženejo dobesedno v luft na leto več čikov, kot pa spet drugi dajo na avte (beri prejšnji pregovor). Pa ni avta na forumu, ki ima kaj spojlerjev in ni bil označen za "riž" - ne rečem da si kater ne zasluži tega naziva, ampak v glavnem pa so kar lepo porihtani... in še o 60PS avtih z 2t plastike - kaj je s tem narobe? če se je oseba odločila za styling in ji moč pod pokrovom ne pomeni veliko - zakaj pa ne. Torej bi v nasprotnem primeru vsi avti z 300+ konji MORALI biti "oblečeni" v zajetne kupe plastik...

Lej zarad mene si komot, da gor 2t plastike vsak naj dela kar hoče, bom mel saj več razloga za smeh. Pismo sam res prov rabmo take junake, da se nasmejimo pa, da vidmo razliko med dobrim in slabim staylingom.
Glede 60 konskega avta pa plastika. MI pa ni všeč ker sovražm wanabeje.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Po jan 08, 2007 11:24 pm

mega_ne je napisal/-a:

..ne vidš to pa spet ne, ker pol eni pravijo,da je tak avto ki ima nevem kok močno mašino za dirkat in se nanj ne sme obešati plastike. Pod tako izjavo se jih nato 50 podpiše, v drugi temi pa se spet drugače govori :roll:
Glede "riža" se včasih res kar pretirava, ne rečem da se najde kakšne avto ki je res neokusen, ampak ni pa treba z rižoto označt vsakega, ki ima premajhne feltne in nima clean looka.
Mogoč bi bilo dobr če bi sestavil en kriterij, po katerem bi lahko avto označili za riž :P :)

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To jan 09, 2007 8:28 am

citroDS je napisal/-a:No ne vem kako je pri vaših german avtomobilih, ampak za Citroen-a vem da je v svoj dizajn - recimo za bx-a, xm-a vljučil radkape da je neka simbioza z celoto avtomobila. Tiste špar radkape so pa tudi meni grde

Aja pa prosim kakšen pameten odgovor, ker sem opazil da je dosti takih ki se takoj začnejo smejati oz provocirati če nisi pripadnik nečesa kar je danes "kul".

lp

no da ti nekaj odgovorim... ce bi imel citroen tak design (radkape) zrihtan za vecno
ali vsaj za dolge generacije nebi sli oni pri C4 C5 ..C6 delat novih aluminijaskih platisc?
oz. bi obdrzali kromirane pokrove od DS-a, Ami-ja; kaj pravis na to... sicer pa nahajas
se na avtomobilizem.com forumu in tukaj so mnenja od spoilerjev do nalepk itd (nisi na
nekem cosmopolitan forumu) torej so stvari, ki se ticejo avtomobilizma in tukaj so
nekatera mnenja zelo razlicna ne maram pa da se o kateremkoli govori slabo...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To jan 09, 2007 11:40 am

MacTron je napisal/-a:
citroDS je napisal/-a:No ne vem kako je pri vaših german avtomobilih, ampak za Citroen-a vem da je v svoj dizajn - recimo za bx-a, xm-a vljučil radkape da je neka simbioza z celoto avtomobila. Tiste špar radkape so pa tudi meni grde

lp

no da ti nekaj odgovorim... ce bi imel citroen tak design (radkape) zrihtan za vecno
ali vsaj za dolge generacije nebi sli oni pri C4 C5 ..C6 delat novih aluminijaskih platisc?
oz. bi obdrzali kromirane pokrove od DS-a, Ami-ja; kaj pravis na to... sicer pa nahajas
se na avtomobilizem.com forumu in tukaj so mnenja od spoilerjev do nalepk itd (nisi na
nekem cosmopolitan forumu) torej so stvari, ki se ticejo avtomobilizma in tukaj so

Se podpišem pod tole ;)
Sam neki bi še pa dodal,da tale forum je namenjen vsem ljubiteljem avtomobilizma tudi tistim z 14 " platišči,kot tistim z ratkapami,tistimi z špar robo,tudi tistimi z nalepkami,kot tudi tistimi z okusom spedenanimi avtomobili,tako da vsak ima pravico predstaviti svojega jeklenega konjička pa če je tak ali drugačen,nekateri so pa na tem forumu ko grejo sam v tuning in ponavadi jim je vsak dodatek plastike grd na avtomibilu,nekateri so pa ko jim je bolj za sam styling - tu pa ima vsak svoj okus...
Za tiste ki so pa za kaj več v extrem,pa v sloveniji obstajajo avto klubi ki so tako za tuning in styling ...
To je moje mnenje ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Napisal/-a citroDS To jan 09, 2007 1:11 pm

MacTron je napisal/-a:

lp

Seveda gre čas naprej in nemogoče da bi imel recimo c5 feltne od ds-a. Hočem reči da obliovalci vklučijo tudo radkape ali originalne ulite feltne v celoto avtomobila.
Pač to je stvar okusa, nekaterim je všeč avto ki ima spojlerje nekaterim ne. Dobro da smo si različni. O nobeni stvari pa nisem govoril slabo, ne o spojlerjih ne o original avtomobilih, vsak naj dela kar mu paše na svojem avtomobilu.

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jan 10, 2007 3:57 pm

Ne bi rad bil nesramn, samo če voziš ta avto ki ga imaš na sliki potem ne vem zakaj se trudiš pa skušaš dopovedat folku da spojlerji in felne odpadejo. Odpadejo za ta tvoj avto, ker na njega verjetno noben nebo tiscal feln in spojlerjev, docim ce pa mas kakega mercedesa pa vrjetno ne bos fural ratkap, ker je to enostavno grdo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr jan 10, 2007 4:44 pm

Si zamisliš ratkape na enmu ferrariju al pa čem podobnem :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Sr jan 10, 2007 5:11 pm

Joj kire debate, a sm edini tle k "špara gnar" za nove felge, itd.? Vsak si rihta avto zarad svojga veselja in po svojem okusu, okusi so pa različni...
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Napisal/-a citroDS Sr jan 10, 2007 5:42 pm

Courage™ je napisal/-a:Ne bi rad bil nesramn, samo če voziš ta avto ki ga imaš na sliki potem ne vem zakaj se trudiš pa skušaš dopovedat folku da spojlerji in felne odpadejo. Odpadejo za ta tvoj avto, ker na njega verjetno noben nebo tiscal feln in spojlerjev, docim ce pa mas kakega mercedesa pa vrjetno ne bos fural ratkap, ker je to enostavno grdo.

Še trikrat preberi moje poste, ali pa petkrat pa boš videl da nisem oz. ne vem zakaj bi koga prepričeval naj ne daje spojlerjev na avto in ulitih felten.

lp

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Sr jan 10, 2007 8:57 pm

Meni je všeč german in clean, felge na rob še vedno zažgejo, morajo pa biti dosti velike, ker rob pač optično eno colo pobere. Ni lepšega kot pa recimo bemfa zalimana u podn pa zadaj 10J gor s15 cm roba, al pa na golfu II in III 9JX16 na rob. Je pa res, da recimo na audija ne pašejo felge na rob. Tiste OZ felge, ki jih omenja bertone, se vsem tako dopadejo, jaz pa ne vem kaj je na tistih felgah tako lepega, stvar okusa pač.
Prav tako ne vem kaj je narobe s stylingom na avtu s 60KM, če nisi divjak ampak hočeš imet samo lep avto. Resnično pa eni zelo pretiravajo, da iz prej lepega vozila naredijo kaj takega, da ni za na cesto, sploh kaki carzone, intake na haubo, sharka na streho, tattoo čez celi avto in premajhne felge, pa ima, da ti res vampe obrne. Vsega mora bit v mejah normale.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jan 11, 2007 8:14 am

Lepo povedano.
Slika

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Če jan 11, 2007 8:25 am

Jest riž smatram kot Japan avte npr honda in podobno s... :twisted: pa tud če so
original nič predelani.

Ampak to je samo moje mnenje.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov