... Bil sem v Materiji ko je en Rečan dajal na Fiat Uno lite feltne Borbet 13 x 8 širjene tako da je večji del kanala na zunanjo stran ... Da pa se bilo katere feltne ki jih smeš dat gor in jih pol homologiraš kasneje neseš k Kuretu, ki popravlja razbite in zvite litke in ti jih poširi tako kot so te - meni je ko sem iskal rekel da bi stalo cca 12000 do 15000 po platišču širjenje na 7.5 do 9 col - spraševal sem za 13 col feltne kot misliš dat ti gor druga možnost je ta da daš pač doosti daljše vijake in daš gor distančnike od 25 - 30 mm . Možnosti je ogromno kontaktiraj uporabnika M.lončar on je bil na istem pred časom in je nekaj našel rad ti bo povedal kar te zanima ... L.p. Madyugo_tuning je napisal/-a:ewo...najdu eno fotko...neki takega...sam večje itaq..da bi jest potem samo še razširil blatnike
...katerokoli napisal sem ti za katero sem jaz spraševal ceno in glede na Yugotovo premo jaz osebno ne bi dal več kot 13yugo_tuning je napisal/-a:hmm..mad...13 col...misleš širina?!?...k jest bi rad gor spravil saj 14-15 colsko gumo(v višino)
...To nisem vedel vedno so me odvračali od tega - pri alu pa se da brez škode za trdnost feltne ker se material lepše zliva in ne pregreva kot jeklo ki spremeni trdnost ... Kar se tiče mojega pogleda tako majhen avtomobil kot je Yugo ne more potegnit nič dobrega od 15 colskih felten razen če so te iz Magnezija, ker sama teža kolesa je zeelo velik faktor pri stabilnosti vozila in poviša zaradi obsega tudi višino težišča prav tako aerodinamiko in vse . Yugo bi rabil 13 pogojno 14 col feltne v primerih, ko je notri od 1.3,1.4, 1.5, 1.6 ali celo 2.0 z 150+ km ... mlinčki do 100 konj slabo upravičijo tako velike kotalne obsege in jih pravzaprav ne potrebujejo in tudi z vidika skladnosti ne moreš reči, da bo lep ... nizek profil kot je 13 col 175/50 R13 je dirkalna guma z hitrostnim indeksom do 210 km/h dodatno spusti višino vozila (višina bočnice je le 87.5 mm - 50 % širine profila in že proti 175/60 je nižja za kake 35 mm če je kanal 6 col če daš 6.5 bo še večja razlika) in če jo daš na kanal platišča od iste širine 175 mm ne bo spustila v ovinku nikoli - meni je avto, ko sem pretiraval v ovinkih dvigalo na dve kolesi že pri gumi 175/60 R 13 recimo Yokohama A509 in Bridgestone B330 ... zadaj se za Yugo dobi namesto mosta z listnatimi vzmetmi komplet dveh trikotnih vodil povezanih medsebojno z vpetjem in pričvrščenim na karoserijo z samostojnima amortizerjema ... prednjo premo se učvrsti in da dirkalne amortizerje ... En tako narejen Yugo vozi pri nas GHD Šravfajo ga pri mmr.sport ... L.p. MadYugoGTI je napisal/-a:Mislm da edn v Kamniku šira feltne. Pač na pleh feltno še privari rob gor. Sam več k 14 col nimaš kj rabt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov