Pa še par stvari me zanima:kire feltne bi fajn gor pasale (model,črne al srebrne),pa kire barve lexuske bi ble bojše (črne al bele),pa še kok se da več slik v en post kr morm js dat vsako sliko v posebi post (to mi gre na jetre)?
Dej tistga s musko ne kapiram najbojš ,drgač pa je tulk feltn na netu ,da nevem za kere nej se odločim. Ka pa tiste kratke antence, bi pasala ena taka srednje dolga gor?Če bi mi kdo kake dobre 16-ke v photoshopo gor nalimu bi mu bil ful hvaležn.
ka mislte da bi fajn pasale te temne lexuske na srebrn avto (al bi ble bojš bele)?Zaka pa jih sploh hočeš zamenjat?Pa ka maš tuv za njih (če ga spolh rabiš)?
Vti power je napisal/-a:ka mislte da bi fajn pasale te temne lexuske na srebrn avto (al bi ble bojš bele)?Zaka pa jih sploh hočeš zamenjat?Pa ka maš tuv za njih (če ga spolh rabiš)?
podav sm se v nov projekt in ta projekt vsebuje take luci kot jih imas ti :P mam tuv tako da ne bo problemov pri homologaciji
Ka v inter sparu se da tiste antence dobit (to sm zasledil v eni drugi temi)? Pa kok nej spravim tisto plastiko za meglenke vn iz odbijača sm neki s šraufncigrom probavo pa ni šlo, sm nism hoto zlamat vsega?Bom premislo, pa nej še kdo pove kak bi blo (če bo kak izkušen maček dal svojo izjavo bi mi prav pršl)?
koje je rkeu.cupra.daj v poden .16ke gor lahk tud crne.cnre sipe.podalske na izi(slika od cupre-bela ciivc) in to je vse. za primer vzemi mojo crx.pa bo ehhehe jst mam najraj stock