Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

mr18
Nov uporabnik

Napisal/-a mr18 Po okt 20, 2003 7:17 pm

Jst sm temnil po zakonu pri llumarku ampak je bl tko ene par mehurčkov za katere trdi da bojo zginl (jst osebno ne verjamem v to ker je od takrat ko je temnil že 1 mesec) . 2 tedna nazaj sm opravil homoligacijo in temnil sprednja stekla na tolk kot zadnja pri Komparetu. Naredu je boljš, tut potrudu se je bol.

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Po okt 20, 2003 7:44 pm

Jaz ti svetujem Kompare!
Llumarka ti odsvetujem! Jaz sem temnil pri njemu in nisem zadovoljen! Lahko bi naredu boljse! Mislim da se ne potrudi dovolj za svoje stranke!
Slika

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Po okt 20, 2003 7:51 pm

Lep pozdrav!

Še vedno jih zelo malo ve v Slo kaj je dovoljeno, kakšen je postopek, itd.

Sprednjo (vetrobransko) steklo ni dovoljeno dodatno zatemnjevati, izjema je 10cm rob na zgornji strani, sprednja stranska stekla je dovoljeno zatemnit s 10% temnjeno folijo, vsa ostala zadnja pa s 55% temnjeno folijo!

Postopek (vsaj pri nama) pa je tak, da je lahko vsak zraven če hoče, ni pa priporočljivo zaradi prašenja, (podobno kot pri ličenju avta v komori)! Če razumete.

Cena za osebni avto (cca 5 šip) je 30.000sit, za karavana (cca 7 šip) pa je 40.000sit! V ceno je vštet material, delo, 10 let garancije in homologacija. S papirji uredite na LPP ali RTI. Uporabljava pa FoliaTec-ove folije!

Tukaj se kaj piše o tem in par slik...
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?Cat=&Board=mobi7&Number=835247&page=&view=&sb=5&o=&fpart=9&vc=1

Lp, Tadej LEŠNIK

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po okt 20, 2003 9:06 pm

Lep odgovor :wink:
Kolko pride še +tist trak na sprednji šipi?
Sicer pa dons sem klicaril naokol in...Compareta nisem dobil...kot kaže se mu ne da delat do 16.00 :wink: Lešnik bil prepričljiv in najbrž bom do njega zafural (muči me samo razdalja...sem iz okolice Grosuplja in na čisti SV Slovenije je mal tečno avto vozit), Llumark...zaenkrat malce dražji od Lešnika...

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po okt 20, 2003 9:24 pm

Vince je napisal/-a:A mi lahko nekdo pove iz kje je Lešnik, ker poznamo DVE NOVI VASI!!! Ena je pri Cerknici, druga pri Ptuju!!!
Hvala!
Pa ko ste že tukaj...
KOGA BI VI IZBRALI???
-Compare
-Llumark
-Lešnik

Odvisno iz kje si.
Ce si lj-okolica potem COMPARE (z njeg.folijami sem zadovoljen).
Ce si štajerc, potem LEŠNIK.
Lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po okt 20, 2003 9:28 pm

Astral: a se da/sme stekla tut z barvnimi nalepkami (v mislih mam rahlo oranžno al pa modro barvo)?

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po okt 20, 2003 9:31 pm

Astral je napisal/-a:Lep pozdrav!

Še vedno jih zelo malo ve v Slo kaj je dovoljeno, kakšen je postopek, itd.

Sprednjo (vetrobransko) steklo ni dovoljeno dodatno zatemnjevati, izjema je 10cm rob na zgornji strani, sprednja stranska stekla je dovoljeno zatemnit s 10% temnjeno folijo, vsa ostala zadnja pa s 55% temnjeno folijo!

Postopek (vsaj pri nama) pa je tak, da je lahko vsak zraven če hoče, ni pa priporočljivo zaradi prašenja, (podobno kot pri ličenju avta v komori)! Če razumete.

Cena za osebni avto (cca 5 šip) je 30.000sit, za karavana (cca 7 šip) pa je 40.000sit! V ceno je vštet material, delo, 10 let garancije in homologacija. S papirji uredite na LPP ali RTI. Uporabljava pa FoliaTec-ove folije!

Tukaj se kaj piše o tem in par slik...
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?Cat=&Board=mobi7&Number=835247&page=&view=&sb=5&o=&fpart=9&vc=1

Lp, Tadej LEŠNIK

Podobno sem mislil napisat pa si me hvala bogu rešil. :lol:

Jaz sem dal zatemnit pri tebi ja, pa sem zadovoljen. 8)
Slika

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral Po okt 20, 2003 10:29 pm

Trak je v ceni! Barvnih pa zaenkrat ne delava, je še dovolj dela z črnimi! :wink:
Pa še najlepše je videt, pomoje...

Slika

LP, Tadej

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po okt 20, 2003 10:43 pm

mr18 je napisal/-a:Jst sm temnil po zakonu pri llumarku ampak je bl tko ene par mehurčkov za katere trdi da bojo zginl (jst osebno ne verjamem v to ker je od takrat ko je temnil že 1 mesec) . 2 tedna nazaj sm opravil homoligacijo in temnil sprednja stekla na tolk kot zadnja pri Komparetu. Naredu je boljš, tut potrudu se je bol.

Js sem tudi pri njih delal, sem bil tudi zaskrbljen za tiste mehurchke, ampak so res usi zginli, je pa minilo kar nekaj cajta... se pa strinjam da bi se lahko bolj potrudili, js bom naslednjich izbral kompare.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po okt 20, 2003 10:59 pm

Astral je napisal/-a:Trak je v ceni!

Zdaj bom pa že res premislil...mogoče se mi splača zapeljat celo v SV Slovenijo :)

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po okt 20, 2003 11:05 pm

Astral: Je ta leon mogoče tvoj, se mi zdi da sem nekaj takega videl včeraj pred AMD TAM v MB-ju :lol:

....ta cupra trga gate.....

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk To okt 21, 2003 7:30 am

Ta Leon je od Cicera z Mobisuxa....ni pa Cupra...Top Sport 1.8T
Tud jaz sem spet temnil šipe pri Lešniku na novem avtu...zadovoln kot vedno...lp vuk
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To okt 21, 2003 8:04 am

Nekaj podobnega sem videl v MB , bom objavil prec ko mi prijatel pošle slike (sem poslikau ko norc) :lol: , notr je use v usnju,aluminiju...... :twisted:

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Napisal/-a vuk To okt 21, 2003 8:55 am

2Fast&2Furious-sej ta avto je iz MB...lp vuk

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral To okt 21, 2003 2:58 pm

Leon je od Cafa iz MB, sliko sem pa dal gor ker je lepa!

Jaz pa imam tole stvarco...

Slika
Slika

PS: VINCE, oglasi se. Če prideta dva, dobita skupinski popust, hehe. :lol:

Lp, Tadej

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če okt 23, 2003 5:01 pm

Astral je napisal/-a:VINCE, oglasi se. Če prideta dva, dobita skupinski popust, hehe. :lol:

Lp, Tadej

Saj se tudi bom :!: Ma kličem vsenaokol in nazadnje sem pogruntal:
Compare sicer baje da je vredu samo cena :?: :!: 38k sit +DDV za 3-vratni model Fiat Unota :!: Če hočeš še trak na sprednji šipi pa še kakih 5k sit navzgor :!: :roll:
Llumark...sicer ceneje vendar neki se govori, da včasih mu ne rata čist...jaz ne bom nč pametoval ker še nisem bil pri njemu...

Se bom pač zapelju 200km stran do Lešnika :wink: Sem pač trmast :lol:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

kycysymet
Nov uporabnik

Napisal/-a kycysymet To okt 28, 2003 3:36 pm

Pred kratkim sem šel na testno vožnjo nove Toyote Landcruiser. Pravkar so ji zatemnili stekla s 3M folijo (ne vem pri komu). Zgledalo je zelo lepo narejeno, na foliji pa so bili mjčkeni logotipi 3M.
Ker imam namen zatemniti moj novi avto me zanima ali je boljša Foliatec ali 3M folija? :?:

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral Če okt 30, 2003 5:47 pm

Težko bi ti to kdo odgovoril. FoliaTec je uvoznik za Evropo, folijo pa izdelujejo v USA. Prvotno je bila ta razvita za potrebe NASE.
3M ne vem kje delajo, obstaja pa tudi že nekaj časa, samo se ni kaj extra prijela. Na Hrvaškem vem da dela nekdo z 3M, v Slo pa nevem kdo. Če sploh.
V bistvu pa ne more biti kakšne velike razlike med njima.

kycysymet
Nov uporabnik

Napisal/-a kycysymet Če okt 30, 2003 9:19 pm

Astral je napisal/-a:Težko bi ti to kdo odgovoril. FoliaTec je uvoznik za Evropo, folijo pa izdelujejo v USA. Prvotno je bila ta razvita za potrebe NASE.
3M ne vem kje delajo, obstaja pa tudi že nekaj časa, samo se ni kaj extra prijela. Na Hrvaškem vem da dela nekdo z 3M, v Slo pa nevem kdo. Če sploh.
V bistvu pa ne more biti kakšne velike razlike med njima.

Hvala za odgovor, danes sem že zatemnil s 3M folijo na AW design Ljubljana - izdelano za 10tko :wink:

kycysymet
Nov uporabnik

Napisal/-a kycysymet Če okt 30, 2003 10:05 pm

3M™ Scotchtint™ Color-Stable Automotive Window Films

Introducing the new, innovative, 3M Scotchtint™ Color-Stable Auto Film. 3M is a leader in creating technologically-advanced window films. Our latest achievement is the creation of premium auto window films that hold their color, are high heat rejecting and don't interfere with your satellite signals. No purple windows. Guaranteed! Look for the 3M print mark. It's your assurance of authenticity.

Additional Information

3M developed a patented technology for producing window film that incorporates a unique process not found in conventional films. Never before has anyone done this. In fact, it's so advanced that in time-based tests, 3M Scotchtint Color-Stable Auto Film held its color while most conventional dyed films rapidly changed to a purple color. High heat rejection without the interference of metals and a true low reflective factory-tinted look. No purple windows. Guaranteed! The 3M print mark is your assurance of authenticity. You know that your car features authentic 3M Scotchtint Color-Stable Auto Film when you see the 3M print mark on the window itself. :idea:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost