Whity1 je napisal/-a:lej normalno je da so dražje ker so gume gor, glede na ceno pa so verjetno gume še dost dobre.
sam tudi ze nekaj časa iščem ene felne z gumami, pa sem tudi opazil da eni kar solidno pretiravajo, ker če ima guma 2mm profila mi ni jasno od kot jim logika da je vredna 3/4nove
abbe je napisal/-a:Whity1 je napisal/-a:lej normalno je da so dražje ker so gume gor, glede na ceno pa so verjetno gume še dost dobre.
sam tudi ze nekaj časa iščem ene felne z gumami, pa sem tudi opazil da eni kar solidno pretiravajo, ker če ima guma 2mm profila mi ni jasno od kot jim logika da je vredna 3/4nove
to je res kar pravis.ampak feltne nove so 800eur pa take gume so neke 500eur nove.tko da nemore on cent jh skor k nove.mislm da je realna cena kompleta neke 1000eur.
Polooo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Whity1 je napisal/-a:lej normalno je da so dražje ker so gume gor, glede na ceno pa so verjetno gume še dost dobre.
to je res kar pravis.ampak feltne nove so 800eur pa take gume so neke 500eur nove.tko da nemore on cent jh skor k nove.mislm da je realna cena kompleta neke 1000eur.
Novega....kvalitetnega no way...Računaj da gume 19" in več niso "komercialne" kar pomen,da so cene dosti višje kot pa pri pogostih dimenzijah(pr. 195 50 namesto 195 55)
Zdj če mislš šparat na guma , kup 18" pa si kup ene orng gumek se boš lahko nanje zanesi in si 2-3 miren glede tega....Res premisl,da boš kupu neki orng,ker se boš znjimi firu in ne boš jih meu samo za showe....
P.S zgleda si mislu za un oglas na netu, se opravičujemops:
Courage™ je napisal/-a:Ne oziraj se na komentarje v stilu "ne kupuj tako velikih feln" ker se vecina ljudi tukaj se niti peljala ni v avtu z 19" felnami.
Zdaj tak je, glasoval nebom, ker sta obe felni bomba, je pa tak, odloci se in upostevaj kaksnega golfa hoces. Ce hoces eleganci, potem kupi A8 felne, ce hoces sportnost, potem se odlocaj za Tomason Tn1. Tu je najvecji fakt, ko bos to razcisto potem nimas vec kaj izbirat.
Pa le kupi 19", da se nebos zgubil med povprecnostjo 17" feln.
MacTron je napisal/-a:fantje ze non stop od zacetka objave govorite o napacnih feltnah (z avtorjem na celu) razen Courage™ je sel v drugo smer
A8 s-line (D3) ( katere omenjate kot S8 fletne) so taksne
abbe je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:fantje ze non stop od zacetka objave govorite o napacnih feltnah (z avtorjem na celu) razen Courage™ je sel v drugo smer
A8 s-line (D3) ( katere omenjate kot S8 fletne) so taksne
no jst sem mislu taprve u tvojmu postu.meu ene tn1 nagledana pa sm prj klicau pa je reku da so prodane.ce jh narocim z e-baya,kok bo postnina priblizno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov